Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Η εποχή Τσίπρα απλά θα αναγνωρίσει τον "θάνατο" της πατρίδας μας...

Οι Έλληνες σήμερα πληρώνουν τα "γραμμάτια" των "μεγάλων" τής Μεταπολίτευσης. Αυτοί, οι οποίοι με τις "ευλογίες" των ξένων κυριάρχησαν στη Μεταπολίτευση, έπρεπε να ξεπληρώσουν αυτές τις "ευλογίες" ...και αυτό είναι που βλέπουμε σήμερα. Τους Έλληνες τους πρόδωσαν οι "κληρονόμοι" τής Μεταπολίτευσης, για να συνεχίσουν κι αυτοί το βόλεμά τους ...Οι άχρηστοι γόνοι των άχρηστων, οι οποίοι ονομάστηκαν "Εθνάρχες" και μας στάλθηκαν σαν "δώρα" από το εξωτερικό ...Ο ανιψιός του δωσίλογου κωφού συνεργάτη του Μέρτεν ...Ο γιος τού μεθύστακα, ο οποίος αντιλαμβανόταν τους Έλληνες σαν "καγκουρό" ...Η κόρη τού "Δράκουλα", που μόνος του αποτελεί ένα "απόστημα" της αθλιότητας και της διαφθοράς ...Μαζί τους και ο ψυχασθενής εγγονός της τρελής Δέλτα.
Όλοι τους συνδεδεμένοι με αυτό, το οποίο ονομάζουμε "ξένο παράγοντα" ...Όλοι τους σε εντατικά "φροντιστήρια" στο εξωτερικό...
Τώρα έρχεται η ώρα τού Τσίπρα και όλα δείχνουν ότι και πάλι είναι "στημένα" ...Τα "μασάζ" στο Τέξας είχαν - απ’ ό,τι φαίνεται - αποτέλεσμα. Δεν ακούμε τίποτε για τιμωρία ενόχων ή για λογιστικό έλεγχο του χρέους. Δεν ακούμε τίποτε για έλεγχο της νομιμότητας της κρατικής χρηματοδότησης των τραπεζών. Δεν ακούμε τίποτε για έλεγχο των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει απειλή για τους εγκληματίες Καραμανλή και Παπανδρέου αντίστοιχα. Στην πραγματικότητα όλη η "συμμορία" θέλει να νικήσει ο Τσίπρας στις εκλογές ...Ακόμα και ο Σαμαράς  - όσο βέβαια μπορεί να αντιληφθεί την ουσία της κατάστασης. Γιατί; ...Γιατί, μέσω Τσίπρα, όλοι αυτοί μπορούν να σωθούν. Μπορεί να αλλάξει η "σελίδα" και άρα να χαθούν τα δικά τους ονόματα και οι δικές τους ευθύνες. Μέσω Τσίπρα θα μπορέσουν να "σβήσουν" άπαξ τα ίχνη τους. Η εποχή Τσίπρα απλά θα αναγνωρίσει τον "θάνατο" της πατρίδας μας, χωρίς να ψάξει παραπέρα για τις ευθύνες των "δολοφόνων". Γιατί το λέμε αυτό; ...Γιατί η ίδια η εκλογική επιχειρηματολογία τού Τσίπρα μάς το αποκαλύπτει. 
Ο Τσίπρας δεν αναφέρεται ποτέ στον λογιστικό έλεγχο του χρέους και κατ’ επέκταση στις ευθύνες αυτών που το δημιούργησαν. Ο Τσίπρας δεν αναζητά τις εγκληματικές ευθύνες τού Τρισέ και της ΚΕΤ, που από κοινού με τον προδότη Καραμανλή "φόρτωσαν" μια βασική υποχρέωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στους "ώμους" ενός ανύποπτου λαού. Ο Τσίπρας δεν φαίνεται να αναζητά τις ποινικές ευθύνες τού Τρισέ, όταν αυθαίρετα και χωρίς καμία αρμοδιότητα αμφισβήτησε την εθνική μας κυριαρχία και απαγόρευσε στην Ελλάδα να "αγοράζει" από τη δευτερογενή αγορά το "χρέος" της. Με βάση τις τιμές εκείνης της εποχής μπορούσε η Ελλάδα να αγοράζει με 20 δις ευρώ 100 δις χρέους "σιωπηλά" και άρα χωρίς κανένας επενδυτής να διαμαρτύρεται ή να απειλεί με πιστωτικό "γεγονός".
Δεν την άφησε όμως ο Τρισέ, υπερβαίνοντας την εξουσία του και παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας ...Ο κακοποιός Τρισέ, εφόσον την ίδια στιγμή - και εν γνώση της δικής του αυθαιρεσίας - ενθάρρυνε τους ομοεθνείς του τοκογλύφους να αγοράζουν με "ψίχουλα" τα "σκουπίδια" που οι Έλληνες θα αναγκάζονταν από τον ίδιο να πληρώσουν "χρυσάφι". Ο Τσίπρας δεν γνωρίζει γι' αυτό το έγκλημα, το οποίο διέπραξε η ΕΚΤ εις βάρος των Ελλήνων, ώστε να επιδιώξει την αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστη το ελληνικό κράτος, εξαιτίας τού Καραμανλή και της ΕΚΤ; Ο Τσίπρας ποτέ δεν κατήγγειλε την προσυνεννόηση τού Παπανδρέου με τον Σιωνιστή Στρος Καν τού ΔΝΤ και τη μυστική συμφωνία του με τον επίσης Σιωνιστή Μπλακφάιν τής Goldman Sachs για αναγκαστικό δάνειο-Μνημόνιο, προκειμένου να πληρωθούν στο ακέραιο οι συνένοχοι του Τρισέ. Ο Τσίπρας ποτέ δεν κατήγγειλε τον ωμό εκβιασμό τής Δαμανάκη για την παράνομη και παράλογη απειλή του GRexit.
Ο Τσίπρας έχει κάνει "σημαία" του το "κούρεμα" τού χρέους. Αυτό σημαίνει ότι δεν "βλέπει" τίποτε πίσω από το "παραβάν" που του έχουν ορίσει αυτοί, οι οποίοι δημιούργησαν το χρέος αυτό ...Ό,τι είναι μπροστά από το "παραβάν" τής αναγνώρισης του χρέους και μόνο. Το αναγνωρίζει το χρέος σαν νόμιμο και απλά θέλει να το περιορίσει ως δυσβάστακτο. Το αναγνωρίζει σαν νόμιμο και απλά θέλει να "φορτώσει" ένα μέρος του σε άλλα ανύποπτα κορόιδα και όχι στους τοκογλύφους που το δημιούργησαν ...Δεν θέλει να το "φορτώσει" στους συνεπενδυτές τού Σταθάκη ή του Μηλιού, για παράδειγμα.
"Νόμιμο" χρέος, όμως, σημαίνει ότι ο Καραμανλής απαλλάσσεται άπαξ από τις ευθύνες για το "φούσκωμά" του. "Νόμιμο" χρέος σημαίνει ότι ο Παπανδρέου απαλλάσσεται άπαξ για τις ευθύνες του στη μετατροπή ενός χαλαρού ομολογιακού χρέους σε ένα θανατηφόρο ενυπόθηκο χρέος. "Νόμιμο" χρέος σημαίνει ότι ο Σαμαράς απαλλάσσεται άπαξ για τις ευθύνες του για την αναγνώριση αυτού του χρέους και τη "ρύθμισή" του στο Δεύτερο Μνημόνιο. "Νόμιμο" χρέος σημαίνει ότι η αθλιότητα της τοπικής Διαπλοκής θα πεταχτεί στους "ώμους" κάποιων φουκαράδων εργαζομένων της Ευρώπης, με κίνδυνο να μετατραπεί ο ελληνικός λαός στον πιο μισητό λαό τής Ευρώπης.
Για εγκλήματα δηλαδή των Σιωνιστών τοκογλύφων, των Γερμανών Ναζί και των ντόπιων δωσίλογων, κινδυνεύει ο ελληνικός λαός να γίνει το βδέλυγμα της Ευρώπης. Για να σωθούν οι κοιλιόδουλοι, οι τρελοί και οι κρετίνοι, θα καταστραφεί το όνομα και η κληρονομιά ενός λαού με χιλιάδες χρόνια ιστορίας. Ο λαός, ο οποίος είχε την καλύτερη φήμη στην ανθρώπινη ιστορία, θα καταστραφεί για τα κοντοσούβλια, τις ταβανοθεραπείες και τα γυμναστήρια των άεργων και ανεπάγγελτων γόνων. Από ποιον περιμένει κάποιος να μας απαλλάξει απ’ αυτούς; ...Από τον όμοιό τους Τσίπρα; ...Άεργος και ανεπάγγελτος είναι και ο ίδιος. Γόνος είναι κι αυτός μιας οικογένειας με χουντικό παρελθόν και αριστερό "περιτύλιγμα".
Ήδη άρχισε να μοιράζει "συγχωροχάρτια". Την Αγγελοπούλου την αναγνώρισε σαν συνομιλήτριά του και στην πραγματικότητα την "αθώωσε" προκαταβολικά για τα εγκλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων. Τον Προβόπουλο τον χαρακτήρισε άξιο τραπεζίτη και στην πραγματικότητα τον "αθώωσε" ήδη για τα εγκλήματα που οδήγησαν στο Μνημόνιο. Για τον υπόδικο Γεωργίου, ο οποίος καταχρηστικά παραμένει στη θέση του, δεν έχει πει τίποτε απολύτως.
4000 χιλιάδες νεκροί Έλληνες ζητάνε δικαίωση. Εκατοντάδες χιλιάδες ασθενών ζητάνε σωτηρία τής ζωής τους από ένα σύστημα υγείας που ακριβοπλήρωσαν και τώρα τους σκοτώνει. Εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα, τα οποία δεν γεννήθηκαν ποτέ εξαιτίας της κρίσης, "ζητάνε" εξηγήσεις. Αυτούς τους ανθρώπους απ' ό,τι φαίνεται ο Τσίπρας δεν τους "ακούει" ...Ακούει όμως τις "συνιστώσες" τού κόμματός του, οι οποίες είναι στην πλειοψηφία τους επιχορηγούμενες από τις μη κυβερνητικές οργανώσεις τού Σιωνιστή Σόρος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ