Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ – ΒΙΝΤΕΟ


Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Ελληνικέ Λαέ!
Από το κελί μου των Φυλακών Κορυδαλλού, χαιρετίζω τη μεγάλη νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών, η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται στην Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, για δεύτερη κατά σειρά εκλογική αναμέτρηση μετά τις Ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014. Και αυτό ενώ ευρίσκομαι, τόσο εγώ όσο και οι Συναγωνιστές – Βουλευτές και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής, παράνομα και άδικα στη φυλακή επί ενάμιση έτος.
Αυτή τη μεγάλη νίκη την πετύχαμε την ίδια στιγμή που δεν μπορέσαμε να έχουμε μία ισότιμη και δημοκρατική, όπως θέλουν να λένε από το καθεστώς, εκλογική αναμέτρηση. Αποκλεισμένοι απ’ όλους. Με έναν πόλεμο λάσπης και συκοφαντιών απ’ όλους. Επιπλέον όταν όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε στη φυλακή αθώοι και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι το περίφημο βίντεο Μπαλτάκου, όπου κάποιοι φρόντισαν να εξαφανίσουν από την δημοσιότητα, όπου κάποιοι φρόντισαν να μη γίνει καμία έρευνα σχετικά μ’ αυτό.
Τρίτη πολιτική της χώρας η Χρυσή Αυγή με την ηγεσία της στην φυλακή, με παράνομο αποκλεισμό από τα ΜΜΕ, με προεκλογική εκστρατεία από ένα καρτοτηλέφωνο. Έχουμε νωπή τη λαϊκή εντολή να είμαστε στη Βουλή, να εκπροσωπήσουμε τον Ελληνικό Λαό, και όχι στη φυλακή. Ελπίζουμε ότι δεν θα βρεθούν κι αυτή τη φορά κάποιοι διεφθαρμένοι πολιτικοί, οι οποίοι θα κάνουν παρεμβάσεις στους δημόσιους λειτουργούς, ώστε να παραμείνουμε στην φυλακή. Ασφαλώς και θα λάβουμε, αν και εφόσον δεν ευδοκιμήσει η πρώτη και η δεύτερη διερευνητική εντολή, την εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως γιατί έτσι επιβάλλει ο νόμος. Και για όσους δεν το ξέρουν, είμαστε ακόμη υπόδικοι, δεν έχουμε καταδίκη, είμαστε αθώοι, αλλά αυτό το ένοχο και αμαρτωλό πολιτικό σύστημα μας αμφισβητεί ακόμα και το τεκμήριο της αθωότητας.
Θέλω να ευχαριστήσω τις χιλιάδες των Αγωνιστών και Αγωνιστριών της Χρυσής Αυγής, που έδωσαν τον ωραίο αγώνα, εναντίον όλων κυριολεκτικά σε αυτή την προεκλογική περίοδο. Χωρίς υλικά μέσα. Αποκλεισμένοι από τα κανάλια των «νταβατζήδων», έχοντας να αντιμετωπίσουν όλους κυριολεκτικά εναντίον μας. Όλοι πολέμησαν, όλοι αγωνίστηκαν για να μη βγει η Χρυσή Αυγή τρίτο πολιτικό κόμμα και τελικά ηττήθηκαν. Η Χρυσή Αυγή νίκησε.
Θέλω να χαιρετήσω και να ευχαριστήσω από βάθους της καρδίας μου τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων που ψήφισαν Χρυσή Αυγή για να μπούνε οι κλέφτες στη φυλακή, για να έρθουν οι Έλληνες στην εξουσία. Που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή για τις θέσεις της. Θέσεις για πολιτική κάθαρση, για καταγγελία του Μνημονίου, για τη διαγραφή του χρέους, για μία επανεκκίνηση της πρωτογενούς παραγωγής, για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας, για να αντιμετωπιστεί το μεγάλο εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα που είναι οι λαθρομετανάστες. Μας ψήφισαν γιατί αντιστεκόμαστε, γιατί δεν συμβιβαστήκαμε σε τόσο δύσκολους καιρούς. Μας ψήφισαν γιατί παραμένουμε όρθιοι σε έναν κόσμο ερειπίων. Χαιρετίζω όλους και αναφωνώ μαζί τους: Ζήτω η Νίκη της Χρυσής Αυγής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ