Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Μήπως τελικά ο κος Παπανδρέου και ο κος Σαμαράς δεν αποδείχθηκαν ικανοί να φέρουν την Κάρτα του Πολίτη και χρειάζεται μια αριστερή κυβέρνηση για να περάσει τα "δύσκολα" μέτρα;;;

σχόλιο ID-ont: Με αφελέστατο (naive) επιχείρημα ο κος καθηγητής στο ΕΚΠΑ,ο κ. Βαρουφάκης του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινώνει πως θα δοθεί η Κάρτα του Πολίτη στους Έλληνες:

Θα δοθούν λεφτά στους φτωχούς. Αυτά θα είναι σε Ηλεκτρονική Κάρτα σαν τη χρεωστική. Για να μην στιγματιστούν όμως όσοι δικαιούνται αυτή την Κάρτα ως φτωχοί, θα τη δώσουν σε όλους τους Έλληνες! Στους φτωχούς θα έχει λεφτά στους υπόλοιπους όχι, σε όλους όμως θα λειτουργεί ως ταυτότητα, διαβατήριο, βιβλιάριο υγείας κλπ. Ακριβώς ότι έλεγε ο Γιώργος Παπανδρέου το 2010. Ακριβώς τα ίδια που λέει ο κος Τσίπρας σήμερα, ακριβώς τα αντίθετα από όσα έλεγε ο κος Τσίπρας το 2010! (http://id-ont.blogspot.gr/2015/01/blog-post_13.html)
Μήπως τελικά ο κος Παπανδρέου και ο κος Σαμαράς δεν αποδείχθηκαν ικανοί να φέρουν την Κάρτα του Πολίτη και χρειάζεται μια αριστερή κυβέρνηση για να περάσει τα "δύσκολα" μέτρα;;;
ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ: Θα μπορούν αν πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ και να αγοράζουν προϊόντα χωρίς ντροπή - Υπολογίζω ότι θα κοστίσει περιπου 1 δισ. ευρώ.
Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη των αστέγων, των εχόντων οικονομική δυσκολία και όσων είναι εκτός του συστήματος ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ όπως αυτή περιλαμβάνεται σε όσα παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ ανέπτυξε ο Γιάννης Βαρουφάκης.
Όπως εξήγησε σε ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» για το πού θα βρεθεί το «ζεστό χρήμα», πόσο θα είναι αυτό και πώς θα φτάσει στα χέρια όσων δοκιμάζονται ο κ. Βαρουφάκης εξήγησε ότι αυτό θα γίνει με μια χρεωστική κάρτα με την οποία κανείς άστεγος, για παράδειγμα,δεν θα ντρέπεται να μπει στο σούπερ μάρκετ και να προχωρήσει σε αγορά.
Σύμφωνα με τον κ. Βαρουφάκη η δαπάνη αυτή για φέτος υπολογίζεται σε 1 δισ. ευρώ και αφορά την αγορά των αναγκαίων τροφίμων και την ελάχιστη ενεργειακή κάλυψη για νοικοκυριά που είναι χωρίς ρεύμα.
Κατά τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμα αυτό θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά και θα φέρει έσοδα στο κράτος «διότι η κατανάλωση θα κάνει πιο εύκολη την πληρωμή των φόρων από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, επίσης των  επιχειρήσεων παροχής ενέργειας κ.α.».


Πατριάρχης Κύριλλος: Για όσους δε θα δεχτούν την ηλεκτρονική ταυτότητα, πρέπει να υπάρχει εναλλακτική λύση
Για τους ανθρώπους που δεν είναι έτοιμοι να παρέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα για μια ενιαία ηλεκτρονική κάρτα, πρέπει να βρεθεί μια νόμιμη εναλλακτική λύση. Τη δήλωση αυτή έκανε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος, μιλώντας στην Κρατική Ντούμα.
"Πολλοί ανησυχούν για την εισβολή στη ζωή τους των νεωτερισμών που σχετίζονται με ηλεκτρονικά μέσα συλλογής και υπολογισμού προσωπικών δεδομένων τα οποία σε σημαντικό βαθμό αυξάνουν τον έλεγχο της ταυτότητας του ανθρώπου", επισήμανε.
"Είμαι πεπεισμένος, οι άνθρωποι πρέπει να έχουν δικαίωμα επιλογής, να πάρουν την ταυτότητα σε μορφή πλαστικής ηλεκτρονικής κάρτας ή σε παραδοσιακή μορφή, με χρήση ηλεκτρονικών φορέων πληροφοριών ή χωρίς αυτούς ", είπε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας. "Με αναφορά ότι κάτι τέτοιο βολεύει τους γραφειοκράτες, δεν μπορούμε ολοκληρωτικά να επιβάλουμε τις τεχνολογίες αυτές. Ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί σκλάβος αυτών των τεχνολογιών, υπό έναν ολοκληρωτικό έλεγχο ", πρόσθεσε.
Ο Πατριάρχης είπε ότι στο όνομά του και στο όνομα των οργάνων της εξουσίας έρχονται χιλιάδες αιτήσεις από πολίτες που εκφράζουν "την διαφωνία τους με ολοκληρωτική επιβολή νέων τεχνολογιών ταυτοποίησης του προσώπου ".
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία εδώ και καιρό επιμένει στην ανάγκη τήρησης από το κράτος της αρχής να έχουν οι πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας την εθελοντική επιλογή κατά τη λήψη των ενιαίων ηλεκτρονικών καρτών και νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. Πολλοί πιστοί αρνούνται να πάρουν τα ηλεκτροικά έγγραφα, θεωρώντας ότι τα έγγραφα αυτά κάνουν τη ζωή του ανθρώπου στο μέγιστο διαφανή και κάτι τέτοιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πίεση στον πολίτη και να αγγίζει την επιλογή της κοσμοαντίληψης και της θρησκείας του.

2 σχόλια:

  1. Ξεσηκώστε κόσμο και ενορίες και αντισταθείτε όλοι. Μετά απ'αυτό ακολουθεί το χάραγμα με το RF-ID τσιπάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ, ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ....
    .ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΟΦΙΔΑ ΕΒΡΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ