Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Μουσουλμάνοι καί Δυτικός κόσμος ...κάτι βρωμάει

Η νέα μόδα που λέγεται Μουσουλμανισμός
Είναι γνωστό πια ότι όταν ασχολούνται τα ΜΜΕ με ένα θέμα κάτι βρωμάει στην υπόθεση. Οι χρηματοδότες των ΜΜΕ κάτι θέλουν να πετύχουν
Για να δούμε μερικά πράγματα περί Μουσουλμανισμού:

Οι σκεπτόμενοι άνθρωποι συλλέγουν δεδομένα (data) και τα αποκωδικοποιούν δια της λογικής, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε πια ότι για να ασχοληθούν με κάτι τα ΜΜΕ πρέπει να υπάρχει προπαγανδιστικός λόγος, και απόδειξη περί προπαγάνδας είναι αφενός ότι δεν μας λένε όλα τα δεδομένα, αλλά αποκρύπτουν πολλά ενώ αφετέρου αυτά που παρουσιάζουν επιρεάζουν τις μάζες με κάποιο απότερο σκοπό.
Είναι δεδομένο ότι αν κάτι "ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ" χρησιμοποιούν την Προπαγανδιστική τεχνική της "Αποσιώπησης", την τεχνική αυτή την χρησιμοποίησαν στην υπόθεση Μπαλτάκου. Ασχέτως το τι είναι ή το τι δεν είναι η ΧΑ, τα βαρύτατα λεγόμενα του Μπαλτάκου με εξεζητημένη τεχνική "Αποσιωπήθηκαν" και η δικαιοσύνη (όπως την εννοούν αυτοί) αλληθώρησε.
Για να δούμε τι είπε ένας Καναδός Δημοσιογράφος:
«...Eίμαι πραγματικά μπερδεμένος το ότι τόσοι πολλοί από τους φίλους μου είναι ενάντια στο κτίσιμο ενός άλλου τζαμιού στο Τορόντο. Νομίζω ότι στόχος του κάθε πολίτη θα πρέπει να είναι η ανεκτικότητα ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων. Έτσι, θα πρέπει να επιτραπεί το κτίσιμο ενός τζαμιού προκειμένου να δείξουμε την ανεκτικότητα μας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτείνω επίσης να ανοίξουν δύο νυχτερινά κέντρα διασκέδασης δίπλα στο τζαμί. Με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί η ευκαιρία στους μουσουλμάνους να δείξουν και αυτοί μέσα από το τζαμί τους την δική τους ανεκτικότητα.
Το ένα κέντρο θα είναι για «Κιναίδους» και θα ονομάζεται «Turban Cowboy» και το άλλο θα είναι για στριπτιζερς και θα ονομάζεται "You Μέκκα Me Hot".

Στην δίπλα πόρτα θα πρέπει να είναι ένα κρεοπωλείο που θα ειδικεύεται στο χοιρινό, και δίπλα σε αυτό ένα εστιατόριο μπάρμπεκιου χοιρινό σε ανοιχτό λάκκο, που θα ονομάζεται "τα παιδάκια του Ιράκ".

Απέναντι θα μπορούσε να υπάρχει ένα κατάστημα εσωρούχων που θα ονομάζεται "Η Victoria φανερώνει τα μυστικά της" και στην βιτρίνα σέξι μανεκέν θα τα επιδείκνυαν.
Δίπλα στο κατάστημα εσωρούχων θα είναι ένα κατάστημα παιχνιδιών σεξ για ενήλικες και θα ονομάζεται, "Koranal γνώση" το όνομά του θα αναβοσβήνει με φώτα νέον και ακριβώς δίπλα θα υπάρχει μία κάβα που θα ονομάζεται Morehammered.

Έτσι θα προωθήσουμε όλοι μας την ανεκτικότητα και εσείς για να προωθήσετε την δική σας θα πρέπει να αναδημοσιεύσετε αυτό το κείμενο.

Jiggs McDonald, NHL Hall of Fame broadcaster
πηγή...
Ας κάνουμε όμως μία περίληψη
Οι μουσουλμάνοι «κουβαλιούνται» στις χώρες μας γιατί ΔΕΝ είναι:

ευχαριστημένοι στην Αίγυπτο .....
ευχαριστημένοι στη Λιβύη ....
ευχαριστημένοι στο Μαρόκο ....
ευχαριστημένοι με το Ιράν ....
ευχαριστημένοι στο Ιράκ ....
ευχαριστημένοι στην Υεμένη ...
ευχαριστημένοι στο Αφγανιστάν ...
ευχαριστημένοι με το Πακιστάν ....
ευχαριστημένοι στη Συρία ....
ευχαριστημένοι με τον Λίβανο ....
ευχαριστημένοι στο Μπαγκλαντές
ευχαριστημένοι στην Τυνισία
ευχαριστημένοι στο Σουδάν
ευχαριστημένοι στην Σομαλία και…… και…

Είναι όμως χαρούμενοι.

Είναι χαρούμενοι στην Αυστραλία ...
Είναι χαρούμενος στον Καναδά ....
Είναι χαρούμενος στην Αγγλία ....
Είναι χαρούμενοι στη Γαλλία ....
Είναι χαρούμενοι στην Ιταλία ....
Είναι χαρούμενοι στη Γερμανία ....
Είναι χαρούμενοι στη Σουηδία ....
Είναι χαρούμενοι στις ΗΠΑ ....
Είναι χαρούμενοι στη Νορβηγία ....
Είναι χαρούμενοι στην Ολλανδία ..
Είναι χαρούμενοι στη Δανία ....
Είναι χαρούμενοι στην Ελλάδα...


Βασικά, είναι χαρούμενοι σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμανική και δυστυχισμένοι σε κάθε χώρα που είναι!
Και φυσικά δεν κατηγορούν ούτε To Ισλάμ, ούτε την ηγεσία τους, ούτε τον εαυτό τους
Κατηγορούν τις χώρες στις οποίες είναι ευτυχισμένοι και θέλουν να τις αλλάξουν και να τις κάνουν σαν τις χώρες από τις οποίες μας κουβαλήθηκαν!!!
Μήπως κάτι δεν πάει καλά...;;;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ