Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Το Ισραήλ δεν υπάρχει πουθενά ως απειλή στον κόσμο της ISIS. Όλοι οι λαοί κι όλα τα κράτη έχουν στοχοποιηθεί από την ISIS πλην του …Ισραήλ, που …δημιούργησε την Isis!

Μαθήματα σκηνοθεσίας, μοντάζ, φωτισμοῦ… ἀπὸ τὴν ISIS!
Μαθήματα σκηνοθεσίας, μοντάζ, φωτισμοῦ... ἀπὸ τὴν ISIS!Μαθήματα σκηνοθεσίας, μοντάζ, φωτισμού, λήψης, ήχου και τρισδιάστατων γραφικών μας παραδίδουν οι αποκεφαλιστές της ISIS, που εκπαίδευσε το Ισραήλ.
Ξεκάθαρη η παρέμβαση ανθρώπων με προϋπηρεσία στο Hollywood το οποίο γνωρίζουμε καλά ποιοι ελέγχουν. Αναμενόμενη κι επίκαιρη φυσικά η αντιρωσσική προπαγάνδα.
Το Ισραήλ δεν υπάρχει πουθενά ως απειλή στον κόσμο της ISIS. Όλοι οι λαοί κι όλα τα κράτη έχουν στοχοποιηθεί από την ISIS  πλην του …Ισραήλ, που …δημιούργησε την Isis!
Μπορείτε να δείτε τις επαγγελματικές, από πλευράς παρουσιάσεως, λήψεις εδώ:
heavy
dailymail
Ο Σιωνισμός που έχει αφανίσει εκατομμύρια Μουσουλμάνους δεν αποτελεί στόχο της ISIS.
Τόσο …«μουσουλμανική» είναι η ISIS και τόσο …«τυχαία» η εμφάνιση, η εκπαίδευση, ο οπλισμός και η δράση της. Το video, αν και δεν περιέχει σταγόνα αίματος, εν τούτοις είναι για σκληρά στομάχια.
Σίγμα
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ