Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Οι ελευθερίες του γαλλικού κώλου

Je Suis Charlie Coulibaly

Ο εβραϊκός ολοκληρωτισμός σε όλο του το μεγαλείο

Ο σοσιαλ-εβραισμός της Γαλλίας συνέλαβε τον ηθοποιό Ντιεντονέ Εμπαλά Εμπαλά, με την κατηγορία του «εγκωμιασμού της τρομοκρατίας»,επειδή μετά τη διαδήλωση των «δημοκρατών» και της ελευθερίας του λόγου έγραψε στο Facebook, ότι συμμετείχε στην διαδήλωση της Κυριακής προς τιμήν των θυμάτων της τρομοκρατίας, και πρόσθεσε:«απόψε, σε ό,τι με αφορά, αισθάνομαι Charlie Κουλιμπαλί», συνδέοντας το όνομα του δράστη με το σύνθημα «Je suis Charlie». Και τον συνέλαβαν.
Πριν λίγες μέρες ο Φρανσουά Ολάντ κάλεσε τους νομάρχες όλης της χώρας να φανούν «αδιάλλακτοι» απέναντι στην παράσταση του Ντιεντονέ «ο Τοίχος» που ξεκίναγε περιοδεία από τη Νάντ, επειδή υποδαυλίζει το αντισημιτικό μίσος «Απέναντι στον αντισημιτισμό, τη διασάλευση της δημόσιας τάξης που μπορεί να προκαλέσουν τέτοιες προκλήσεις, άξιες μόνο περιφρόνησης, απέναντι στον εξευτελισμό μέσω των φυλετικών διακρίσεων, ζητώ από τους εκπροσώπους του κράτους και ιδίως από τους νομάρχες να επαγρυπνούν και να είναι αδιάλλακτοι» τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος.Ο υπουργός Εσωτερικών Μανουέλ Βαλς είχε ήδη στείλει στους νομάρχες εγκύκλιο με την οποία διευκρίνιζε το πώς θα μπορούσαν να απαγορεύσουν την παράσταση του ηθοποιού.

Αυτή είναι η εβραιο-κρατούμενη Γαλλία.
Ο σημιτικός ρατσισμός και φασισμός.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ