Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ! ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΕΝTΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ



ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΕΝTΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Yevgeny Fyodorov 


Αν συμπαθείτε τον Πούτιν, θα αγαπήσετε τον Fyodorov!

Του Mike King 


Μετάφραση από τα αγγλικά: Γ. Β.
Ο ρεπόρτερ σας που πάντα ψάχνει, βρέθηκε μπροστά σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του «The Moscow Times»:
"Η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας  καταγγέλεται για σαμποτάζ του ρουβλίου"

Και ο μεν τίτλος μου καρφ
ώθηκε, αλλά η πρώτη φράση του άρθρου με έριξε κάτω!
Το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα εξετάζει τις δραστηριότητες της Κεντρικής Τράπεζας μετά την καταγγελία ενός βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος  που την κατηγορεί ότι είναι ένας  «εχθρός της χώρας» που οδηγεί σε πτώση το ρούβλι και συνωμοτεί με πονηρία εναντίον της Ρωσίας».

Ο Ρώσος βουλευτής συνεχίζει:
"Η Κεντρική Τράπεζα είναι ένας θεσμικός εχθρός της χώρας" δήλωσε ο Fyodorov στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ρωσικής Υπηρεσίας Ειδήσεων. "Τα αφεντικά της (τράπεζας) είναι επισήμως στο εξωτερικό. Υποθέτω ότι (η τράπεζα) θα προξενήσει το μέγιστο κακό. Η Κεντρική Τράπεζα θα κάνει τα πάντα για να βάλει το ρούβλι σε τροχιά πτώσης."

Αυτές οι αντι-bankster λεκτικές εκρήξεις πρέπει να ακούγονται σαν μουσική στα αυτιά του κάθε Αμερικανού που αγαπάει την ελευθερία. Αυτά τα λόγια του 
αγώνα είναι πολύ ισχυρά για να προέλθουν από τον πολύ ήπιο λόγο του Ron Paul. Andrew Jackson μήπως είσαι εσύ; Το CNN Money μετέδωσε την ιστορία, αναφέροντας:
"Ένα ανώτερο στέλεχος του κόμματος, του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, κατηγόρησε την Τράπεζα της Ρωσίας ως αρχιτέκτονα της κατάρρευσης του ρουβλίου. Αυτό είχε ω
ς αποτέλεσμα, η Τράπεζα της Ρωσίας να γίνει πλέον αντικείμενο έρευνας από κρατικούς εισαγγελείς."
Ο Yevgeny Fyodorov, ο οποίος προεδρεύει της επιτροπής οικονομικής πολιτικής του Ρωσικού κοινοβουλίου, κατηγόρησε την Κεντρική Τράπεζα 
της Ρωσίας για δολιοφθορά, δηλώνοντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι είναι
"ένας θεσμικός εχθρός της χώρας."


Να πάρει! Μ΄αρέσεις πολύ Yevgeny Fyodorov!
Αυτό που μαθαίνουμε από τον Fyodorov είναι ότι η προδοτική «πέμπτη φάλαγγα» που αναπτύσσεται και δρα μέσα στην ίδια τη Ρωσία είναι πολύ μεγαλύτερη και πολύ πιο επικίνδυνη από τις ελεγχόμενες από την CIA  νεοταξικές ΜΚΟ και «τα ενοικιαζόμενα νεο-Ναζί τέρατα » της Ρωσίας. 
Οι ομάδες αυτές θα πρέπει να εξουδετερωθούν βέβαια, αλλά απώτερος στόχος του Fyodorov είναι να εκθέσει δημοσίως και να «εκκαθαρίσει» τους φιλόδοξους φιλοδυτικούς προδότες  που αναπτύσσονται και δρουν μέσα στη ρωσική βιομηχανία, στην Κρατική Δούμα, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και στη Ρωσική Κεντρική Τράπεζα. Αυτά είναι τα απομεινάρια από την εποχή του Γιέλτσιν και οι δράση τους είναι τόσο εκτεταμένη ώστε ακόμη και ο ίδιος ο Πούτιν δεν μπορεί να την ελέγξει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Fyodorov δημιούργησε το NLM. Σύμφωνα με τον Fyodorov, «η εκκαθάριση έρχεται».
συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ