Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

«Ο Ηγετης που θα λυτρωσει τους Ελληνες και την Χωρα υπαρχει ...ειναι ευλογημενος απο τον Θεο ,καθαρος στην ψυχη Χριστιανος Ορθοδοξος και δεν ειναι πολιτικος...».

Άλλο OCIOC ΠΑΪCIOC Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗC κι άλλο ...γέροντας Παΐσιος ο Κρητικός...


alt
alt
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Πριν δύο χρόνια περίπου είχε γίνει μια ανάρτηση σχετικά με όσα ανέφερε ο γέροντας Παΐσιος ο Κρητικός που είναι εν ζωή και μονάζει κοντά στις Καρυές (δείτε ΕΔΩ). Σ' αυτήν αναφέρει κάπου ο γέροντας «ο Ηγετης που θα λυτρωσει τους Ελληνες και την Χωρα υπαρχει ...ειναι ευλογημενος απο τον Θεο ,καθαρος στην ψυχη Χριστιανος Ορθοδοξος και δεν ειναι πολιτικος...».
Έλα όμως που η παρανόηση ή αμέλεια ορισμένων απέδωσε τα παραπάνω λόγια στον - μόλις χθες - αγιοκατεταγμένο Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν έγκυρα κι αξιόπιστα sites (δείτε ΕΔΩ), τα οποία οφείλουν να διευκρινήσουν το λάθος, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Ο γέροντας Παΐσιος, όπως και ο Κοσμάς ο Αιτωλός από όσα έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με αυτούς, δεν έχουν κάνει καμία αναφορά στο πρόσωπο του ανθρώπου που θα σώσει την Ελλάδα! Το "γιατί;" είναι ερώτημα προς σκέψη αλλά σίγουρα και οι δύο δεν αγγίξανε αυτό το κρίσιμο κι ευαίσθητο θέμα... Ίσως για να διαφυλάξουν αυτό το πρόσωπο από την αδιακρισία μας και από τους επίδοξους εχθρούς του...
πηγή 

1 σχόλιο:

  1. Στο όνομα της Αγίας Τριάδος,

    Τούτες τις έσχατες ημέρες ο Θεός μας έστειλε τον άνθρωπό Του, τον έσχατο εργάτη του Ευαγγελίου, να μας κηρύξει την αγάπη του Χριστού, την αδερφοσύνη, την δικαιοσύνη και να μας υπενθυμίσει ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι το ανώτατο βασίλειο επί Γης. Το όνομά του Ιωάννης. Για αυτόν μίλησαν και προφήτεψαν πολλοί Πατέρες της Εκκλησίας στους περασμένους αιώνες. Κι ενώ όλοι νόμιζαν ότι θα ανοίξει ο ουρανός κι ο αρχάγγελος Μιχαήλ θα βγει και θα τον αναδείξει, ως τυφλοί δεν είδαν ότι ο άνθρωπος του Θεού ήρθε από την πίσω πόρτα να αφυπνίσει τους Έλληνες και να δείξει ποιο είναι το πρόσωπο του αντιχρίστου.
    Τυφλοί Έλληνες, ο ουρανός είναι το διαδίκτυο όπου βλέπει όλη η Γη! Αγγελιοφόρος είναι ο κάθε άνθρωπος που αναγγέλλει στο όνομα της Αγίας Τριάδος!
    'http://apokalypsisnow.blogspot.gr/2017/02/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ