Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Δέν είμαστε καλά...ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ INDYMEDIA, ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ «ΓΕΝΟΒΑΣ» ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!!!

"Υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορίστηκε ο δικηγόρος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Είναι της γενιάς του Τσίπρα, 40άρης, με σπουδές στη νομική και μεταπτυχιακό στο Λονδίνο. Είχε διοριστεί νομικός σύμβουλος του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης (μέχρι χθες) Αλέξη Τσίπρα.
Χρημάτισε γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΝ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα...Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί σε συλλογικό τόμο του Ινστιτούτου Πολιτικού Προβληματισμού «Νίκος Πουλαντζάς», στο περιοδικό Law and Critique, στο περιοδικό Θέσεις, στην εφημερίδα Αυγή και σε άλλες εφημερίδες.

Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ