Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Αν η Χρυσή Αυγή καταφέρει να σπάσει την ομερτά της σιωπής και εκλεγεί τρίτο κόμμα θα είναι πολιτικός θρίαμβος.

Αν η Χρυσή Αυγή μέσα από το σκοτάδι, μέσα από την φυλακή μέσα από την αφωνία καταφέρει να εκλεγεί τρίτο κόμμα θα είναι πολιτικός θρίαμβος. Αν η Χρυσή Αυγή καταφέρει να σπάσει την ομερτά της σιωπής και εκλεγεί τρίτο κόμμα θα είναι πολιτικός θρίαμβος. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα στον δυτικό πολιτισμό που έχει καταδικαστεί σε αφωνία, σε κάθε είδους προβολή.
Είναι το μόνο κόμμα που κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και δεν έχει το νόμιμο δημοκρατικό δικαίωμα να προβάλλει τα επιχειρήματα του, να υπερασπιστεί τον πολιτικό του λόγο. Ενώ 539 χιλιάδες έλληνες πολίτες την ψήφισαν στις ευρωεκλογές, το σύστημα μέσων ενημέρωσης και κομμάτων έχει καταδικάσει την Χρυσή Αυγή στην αφάνεια. Ένα σύστημα καταδικάζει 539 χιλιάδες Έλληνες σε σκόπιμη αφωνία, σε πολιτική απομόνωση με δόλο. Κάποιοι αποφάσισαν ερήμην του λαού ποιοι είναι οι δημοκράτες και ποιοι όχι.
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ