Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Βίντεο από τα Θεοφάνεια που θα χαλάσει κόσμο !

Τέτοιους ιερείς χρειάζεται η Ορθόδοξη Εκκλησία! Με τέτοιους ανθρώπους θα προσεγγίσει -όχι μονάχα τη νεολαία αλλά- ακόμη κι αυτούς τους ίδιους τους άθεους!
Γιατί στην τελική, αυτό είναι το νόημα βρε αδελφέ: Να πηγαίνεις στην εκκλησία και να μην ακούς ξανά και ξανά το ίδιο τροπάριο (στην κυριολεξία), αλλά να αράζεις στο στασίδι σου και να μη ξέρεις τι θα σου ξημερώσει κι από πού θα σου έρθει! Κάθε λειτουργία θα πρέπει να επιφυλάσσει και μία έκπληξη.
Σαν κι αυτή που "κράταγε" ο ιερέας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών χτες το πρωί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των Θεοφανείων, και την "έσκασε" στα μούτρα (κυριολεκτικά) των πιστών.
Ο εν λόγω θερμόαιμος υπηρέτης του Θεού, λοιπόν, αφού βούτηξε δυο μπουκέτα με "όχι-βασιλικό-πάντως" μέσα στην κολυμπήθρα (!), άρχισε να ραίνει με αγιασμό το ποίμνιό του με μανία και με πάθος! Το ζούσε πραγματικά και το απολάμβανε!
Οι πιστοί, αφού δεν πρόλαβαν να βγάλουν τις ομπρέλες και τα αδιάβροχα, υπέμειναν στωικά το "υγρό ντου" του πυροσβέστη  του ιερέα και κοιταζόντουσαν μεταξύ τους αμήχανα (κι αρκετοί κρυφογελώντας). .
makpress.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ