Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

"Έρχεται ο πόλεμος των πόλεων"

 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ...ΜΑΚΡΙΝΟ 2003 ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ
"Προφητικό" βιβλίο Γερμανού συγγραφέα: "Έρχεται ο πόλεμος των πόλεων"
Μόλις πριν 12 χρόνια κυκλοφόρησε ένα γερμανικό βιβλίο που "προφήτεψε" τον τωρινό "πόλεμο των πόλεων" που εγκαινιάστηκε πριν τέσσερις μέρες στο Παρίσι και στοίχισε τις ζωές σε τουλάχιστον δεκαεπτά ανθρώπους.

Έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος συγγραφέας Udo Ulfkotte λίγο μετά την κρίση στην Ουκρανία που δημιουργήθηκε από αμερικανικό και γερμανικό "δάκτυλο"αποκάλυψε ότι είχε εξαναγκασθεί να δημοσιεύσει με την υπογραφή του, εκθέσεις που του είχαν παραδοθεί από μυστικές υπηρεσίες, διακινδυνεύοντας αν αποκαλυφθεί αυτό, να απολυθεί.

Στην εξομολόγησή του ο δημοσιογράφος Udo Ulfkotte στην τηλεόραση «Russia Today» είχε δηλώσει πως οι πληροφορίες από το «Μ.Μ.Ε του συρμού» χειραγωγούνται για πολιτικούς σκοπούς και προπαγάνδα «μέσα από παρέμβαση στη νοημοσύνη των δημοσιογράφων», στην περίπτωσή του από την CIA.

ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ