Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ρώμη : Ακτιβιστές διαμαρτύρονται για την γούνα στα άμφια του Πάπα

Ρώμη : Ακτιβιστές διαμαρτύρονται για την γούνα στα άμφια του Πάπα
Ακτιβιστές που μάχονται για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων συγκεντρώθηκαν στην Ρώμη, έξω από το γνωστό κατάστημα Γκαμαρέλι, που ράβει τα άμφια του Πάπα, από τον 18 αιώνα, διαμαρτυρόμενοι για τη χρήση γούνας. 
Κάποιοι από τους ακτιβιστές είχαν ντυθεί με την παπικήενδυμασία, ενώ όλοι κρατούσαν πλακάτ και φώναζαν συνθήμτα για την κατάργηση της γούνας.
O Πρόεδρος των φιλοζωικών οργανώσεων Γουόλτερ Καποράλε, δήλωσε: “ Eίμαστε εδώ και αναρωτιόμαστε εάν το Βατικανό, θα επιστρέψει στον μεσαίωνα αντί να ζει στο 2013. Και ο νέος Πάπας θα φοράει γούνα στο μανδύα του. Θα προσευχηθούμε και θα του ζητήσουμε να μην φοράει πλέον γούνες. “
Στο κατάστημα Γκαμαρέλι, εκτίθενται ήδη στην βιτρίνα, τρία άμφια, σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις, μικρό, μεσαίο και μεγάλο, για να καλύπτουν τις ανέγκες όποιου Πάπα τελικά εκλεγεί.
 http://gr.euronews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ