Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Δημιουργία μαύρης λίστας προδοτών και δωσίλογων

Πρέπει να δημιουργηθεί άμεσα μία δημόσια βάση δεδομένων με τα ονόματα και τις διευθύνσεις όσων δωσίλογων παρανομούν και γενοκτονούν τον Ελληνικό Λαό, η οποία θα τροφοδοτείται με καταγγελίες από τους πολίτες.

Μία λίστα με ονόματα όσων συνεργάζονται και εκτελούν εντολές της Τρόικας και της κατοχικής.....
κυβερνήσεως είτε αφορούν διακοπές ρεύματος, νερού, είτε κατασχέσεων οικιών, είτε απαγωγών για «χρέη» προς την κατοχική κυβέρνηση, είτε εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, είτε εκποίηση εθνικού πλούτου, είτε αιχμαλωσία πολιτικών κρατουμένων, κ.α.

Θα γνωστοποιούμε σε αυτούς τους υπαλλήλους τί έγκλημα διαπράττουν, και ότι το όνομά τους συμπεριλαμβάνεται σε λίστα που όταν ανατραπεί η κατοχική κυβέρνηση θα δικαστούν και θα τιμωρηθούν με την εσχάτη των ποινών.

Aυτό το αρχείο έπρεπε ήδη να υπάρχει και να αφορά προδότες και δωσίλογους πολιτικούς, τραπεζίτες, μεγαλοεργολάβους, εκδότες, οικονομολόγους, δικαστές, δημοσιογράφους, δημοσίους υπαλλήλους, πραιτωριανούς των σωμάτων ασφαλείας, καθηγητές πανεπιστημίου, που στηρίζουν την ξένη κατοχή.   
Mε ονόματα, διευθύνσεις, φωτογραφίες, τηλέφωνα, και δημοσιοποίηση του εγκλήματος που έχει διαπράξει έκαστος. Για να ξέρουν τί τους περιμένει όταν γίνει η εκκαθάριση των λογαριασμών.
Συμφωνούμε με αυτήν κίνηση, και να την κάνουμε πράξη!....

http://iphicratisamyras.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ