Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Μπαράκ Ομπάμα το μεγαλείο των ανθρώπων με ελληνική παιδεία, εκφράζει τα συλλυπητήρια ακόμα και στον εχθρό του όταν πεθαίνει...

Ο Ομπάμα απέφυγε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην Βενεζουέλα.......

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα απέφυγε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, εξαιτίας των κατηγοριών που εκφράστηκαν από τον αντιπρόεδρο της χώρας Νίκολας Μαντούρο ότι η Ουάσιγκτον είχε υποβάλει τον Τσάβες σε ραδιενέργεια για να προσβληθεί από καρκίνο.
Ο Ομπάμα σε ειδική του δήλωση, χωρίς να εκφράσει τα συλλυπητήριά του, τόνισε ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες για την αποκατάσταση εποικοδομητικών σχέσεων με την κυβέρνηση της Βενεζουέλας και ότι η Βενεζουέλα μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, βασισμένη πάνω στις δημοκρατικές αρχές, την κυριαρχία του Νόμου και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ