Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ

Το Ιράν, στέλνει ομάδες ελεύθερων σκοπευτών για να δώσουν μάχη ενάντια σε μια εισβολή « γενετικά μεταλλαγμένων» γιγαντιαίων αρουραίων.

Το Ιράν έχει στείλει ομάδες ελεύθερων σκοπευτών να καθαρίσουν τους δρόμους της Τεχεράνης  από τα ογκώδη τρωκτικά που φτάνουν μέχρι τα πέντε κιλά και μολύνουν την συνοικία της ιρανικής πρωτεύουσας, δήλωσε η περιβαλλοντική υπηρεσία της πόλης.
"Φαίνονται κατά πάσα πιθανότητα ότι έχουν μια γενετική μετάλλαξη, ως αποτέλεσμα των ακτινοβολιών και της χημικής ουσίας που χρησιμοποιήθηκε σε αυτά.   
"Είναι μεγαλύτεροι και έχουν διαφορετική εμφάνιση. Αυτές είναι αλλαγές που παίρνουν εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης. Έχουν αναπηδήσει από τα 60 γραμμάρια στα πέντε κιλά, και οι γάτες είναι πλέον μικρότερες από αυτούς."

Τα «μεταλλαγμένα ποντίκια" τρέχουν ανεξέλεγκτα στην πρωτεύουσα, καθώς οι γάτες φοβούνται από το τεράστιο τους μέγεθος και το παραδοσιακό δηλητήριο φαίνεται να μην έχει καμία επίδραση σε αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ