Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Πέθανε ο Roddy Piper, ο πρωταγωνιστής της ταινίας “They Live”

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών, ο θρύλος της αμερικανικής πάλης (WWE) και πρωταγωνιστής της θρυλικής cult ταινίας They Live (1988), "Rowdy" Roddy Piper.

Ο Piper, κατά κόσμον Roderick "Roddy" George Toombs, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια και σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακή προσβολή.

O σκωτσέζικης καταγωγής Καναδός Piper (γεννήθηκε το 1954) κατά τη διάρκεια της καριέρας τους ως παλαιστής και μετά από αυτή, εμφανίστηκε σε δεκάδες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, και ως πρωταγωνιστής σε πολλές B-movies δράσης.
 Ο διασημότερος ρόλος του ήταν φυσικά, αυτός του ‘Nada’, που του έδωσε ο John Carpenter στην ταινία “The Live” ("Ζουν Ανάμεσά μας"), μια ταινία που ξεκίνησε σαν cult ταινία επιστημονικής φαντασίας και δράσης, αλλά αποδείχθηκε ανατριχιαστικά ‘προφητική’ και τρομερά επίκαιρη (Διάβασε σχετικό άρθρο εδώ). O Carpenter είχε εξηγήσει την επιλογή του Piper ως εξής: «Σε αντίθεση με τους περισσότερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ο Roddy έχει την ζωή γραμμένη πάνω του». 
συνέχεια ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ