Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Η Χρυσή Αυγή θα είναι το πρώτο κόμμα στην ελληνική πολιτική ιστορία που θα πλασσαριστεί τρίτο με όλη την ηγεσία του στην φυλακή!

 Κορυφαίο στέλεχος μεγάλης δυτικής πρεσβείας χώρας της ΕΕ με ... μηδενική συμπάθεια πρός στην Χρυσή Αυγή, μιλώντας  δήλωνε επί λέξη τα εξής: "Είναι απίστευτο, αλλά οι ακροδεξιοί (sic) παρά το γεγονός ότι είναι όλα τα σημαντικά στελέχη τους είναι στην φυλακή φαίνεται ότι θα κερδίσουν περισσότερες ψήφους από το 2012 και θα βρεθούν καθαρά στην τρίτη θέση. Αυτό...πρέπει να προβληματίσει ολόκληρη την Ευρώπη".
Στην ίδια δημοσκόπηση της δυτικής πρεσβείας στην Β'Αθηνών, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ με 19 ολόκληρες μονάδες (35% έναντι 16%)! Αν επιβεβαιωθεί το +19% θα περάσει και τις 7 μονάδες! Αυτοδυναμία δεν παίρνει, πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ. Ή τουλάχιστον όχι σε αυτές τις εκλογές. Τον Μάρτιο, βλέπουμε...
Πανελλαδικά η διαφορά στην πρόθεση ψήφου αυτή την στιγμή είναι 27% για τον ΣΥΡΙΖΑ και 21% για τη ΝΔ. Τα άλλα περί 3-4 μονάδων διαφοράς υπαγορεύονται καθαρά από λόγους επιβίωσης των εταιρειών δημοσκοπήσεων.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα είναι το πρώτο κόμμα στην ελληνική πολιτική ιστορία που θα πλασαριστεί τρίτο με όλη την ηγεσία του στην φυλακή! Τεράστια η πολιτική προίκα των εθνικιστών το να σε φυλακίζει μια λαομίσητη κυβέρνηση και αυτό θα φανεί στην κάλπη. Ακόμα κι έτσι η νίκη του εθνικιστικού κινήματος στην κάλπη θα ισοδυναμεί με αυτοδύναμη κυβέρνηση. Είναι όλοι στην φυλακή, τους φιμώνουν, όταν δεν τους βρίζουν και οι οικονομικοί τους πόροι είναι τα δίευρα και πεντάευρα των φτωχών οπαδών τους.

το άρθρο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ