Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Γιωργάκη προχώρα...λεφτά υπάρχουν

Γιωργάκη προχώρα, γ@μησ€ τα όλα.Με τη μέθοδο της αδιαφορίας αποφάσισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος να αντιμετωπίσει το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου. Το οποίο ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε στον ελληνικό λαό προλαβαίνοντας τον Γιώργο Παπανδρέου. 
Έτσι, από εδώ και πέρα, κάθε φορά που αναφέρουν στον Ευάγγελο Βενιζέλο το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, αυτός θα αδιαφορεί. Μάλιστα για να δείξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αδιαφορία, θα σφυρίζει κιόλας. Το ίδιο συμβούλευσε να κάνουν και τα υπόλοιπα στελέχη του Πασόκ ώστε τελικά να μην διαφημίζουν τσάμπα τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά να αναγκαστεί να τους πληρώσει για να τον διαφημίσουν.
Μάλιστα η αδιαφορία τους θα είναι τόσο μεγάλη που, ακόμα και στο ίδιο πάνελ να βρεθούν προεκλογικά με στελέχη του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου, θα κάνουν ότι δεν τους βλέπουν.
Στόχος του Πασόκ αποτελεί η τρίτη θέση στις εκλογές και η έξοδος στο Europa League. Ένας στόχος που πλέον γίνεται ιδιαίτερα δύσκολος αφού ο Γιώργος Παπανδρέου έχει βάλει ως στόχο να ρουφήξει ακόμα και τον τελευταίο ψηφοφόρο του Πασόκ και να αφήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο μόνο του σε ένα προσωπικό και ατομικό Πασόκ.
Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρόκειται να χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα του. Ακόμα και την Εύα Καϊλή θα βγάλει από την φαρέτρα του ώστε να την τοποθετήσει στη θέση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος αντί του Παντελή Καψή. Γιατί ο Παντελής Καψής τα λέει καλά, αλλά η Εύα Καϊλή τα δείχνει καλύτερα.
Παρόλαυτα, τα χτυπήματα που δέχεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος και το Πασόκ είναι ασταμάτητα. Τελευταίο χτύπημα αποτελεί η δήλωση- στήριξη του Απόστολου Γκλέτσου προς το πρόσωπο και το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου. 
Γεγονός που κάνει ακόμα δυσκολότερη την αποστολή του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Πασόκ. Διότι ο Απόστολος Γκλέτσος είναι άντρας βαρύς που δέρνει κιόλας, οπότε η γνώμη του μετράει. Ο σωστός Πασοκτζής θα τον ακούσει τον Απόστολο.
Το μόνο που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει ο Γιώργος Παπανδρέου αν το κόμμα του είναι μνημονιακό ή αντιμνημονιακό. Και ας είναι ο εμπνευστής του μνημονίου.
Για αυτούς που λένε ότι δεν έχει νόημα η επιστροφή Παπανδρέου στην πολιτική, να θυμίσω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο μόνος πολιτικός που γνωρίζει ότι λεφτά υπάρχουν. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν μεσάνυχτα.
από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ