Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Για να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορούν να έχουν ελπίδες με τον Τσίπρα αφού διαβεβαίωσε τα αφεντικά του τής Νέας Τάξης ότι εγγυάται τα κέρδη τους.

Στην Αργεντινή εφαρμόστηκαν τα πρώτα πειράματα της "ευγονικής" των κρατών της Νέας Τάξης. Εκεί δοκιμάστηκε πρώτη φορά το "ξεκαλούπωμα" του γνωστού ψυχροπολεμικού διπόλου, προκειμένου να ασκηθεί άκρατη νεοφιλελεύθερη πολιτική και άρα να δοκιμαστεί η αντοχή τής Νέας Τάξης. Στην πολύ πιο εύκολα διαχειρίσιμη Λατινική Αμερική δοκίμασαν οι τοκογλύφοι το "ξεκαλούπωμα" του αριστεροδεξιού συστήματος. Εκεί όπου στις πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες είχαν δοκιμάσει όλες τις "αντοχές" του συστήματος. Εκεί όπου είχαν δοκιμάσει τις "ψευδοεπαναστάσεις" με τους κατά παραγγελία "επαναστάτες" τύπου Κάστρο κλπ.. Εκεί είχαν πάντα τη δυνατότητα να "παίζουν", γιατί η εγγύτητα της περιοχής με τις ΗΠΑ έκανε κάθε αντίδρασή τους καταδικασμένη. Εκεί είχαν οι ΗΠΑ τις "εναλλακτικές" παρακρατικές λύσεις να επαναφέρουν την κατάσταση στα επίπεδο που τους βόλευε σε περίπτωση που δεν πήγαιναν τα "πειράματα" όπως προβλεπόταν.
Στον ίδιο χώρο δοκίμασαν τις εφαρμογές τους κι όταν έπρεπε να περάσουν στην τελική φάση. Όταν πλέον το σταλινικό "φόβητρο" είχε καταρρεύσει και έπρεπε να αρχίσει το παγκόσμιο "σάρωμα" των τοκογλύφων, από τη Λατινική Αμερική ξεκίνησαν. Εκεί πήγαν για να κάνουν τα πρώτα "εργαστηριακά" τους πειράματα, προκειμένου στις μελλοντικές τους προσπάθειες να αποφύγουν ανεπιθύμητες παρενέργειες, τις οποίες δεν θα τις προέβλεπαν με τις θεωρητικές τους αναλύσεις. Εκεί εφαρμόστηκε για πρώτη φορά ο νομισματικός ιμπεριαλισμός με άμεσο στόχο την απόλυτη λεηλασία τής χώρας. Εκεί έβαλαν για πρώτη φορά ένα κράτος στο "σφαγείο" της ανοικτής αγοράς και του "κλειδωμένου" νομίσματος, που διέλυσε τα πάντα.
Η Αργεντινή ήταν από τα πρώτα θύματα της κατάστασης που σήμερα "αιματοκυλά" την Ευρώπη του Ευρώ. Η Αργεντινή ήταν ένα από τα πρώτα κράτη όπου η Νέα Τάξη των τοκογλύφων "εκπαίδευσε" οικονομικούς "δολοφόνους" τύπου Τόμσεν. Η Αργεντινή ήταν ένα από τα πρώτα κράτη, που γνώρισε την "ανάπτυξη" των "Χριστοφοράκων", οι οποίοι περιφέρονταν με βαλίτσες στα υπουργεία της ...Την "ανάπτυξη" της διαφθοράς, που ανέβαζε τους "δείκτες" με πολυδάπανα δημόσια έργα και φόρτωνε με χρέη τους ανύποπτους λαούς ...Την "ανάπτυξη" της κατανάλωσης, που προέκυπτε από τα άνευ λόγου και αιτίας καταναλωτικά δάνεια προς τους πολίτες. Πριν από την "ισχυρή Ελλάδα" του προδότη Σημίτη προηγήθηκε η "ισχυρή Αργεντινή" του προδότη Μένεμ. Πριν παγιδευτεί η Ελλάδα στο "σφαγείο" του ευρώ, παγιδεύτηκε η Αργεντινή στο "σφαγείο" του δολαρίου.
Από αυτό το "σφαγείο" απαγορευόταν να βγει. Θα καθόταν εκεί μέχρι να την εξόντωναν. Δυστυχώς για τους Αργεντίνους δεν ήταν Προτεστάντες Δανοί ή Σουηδοί, για να σεβαστούν οι Αμερικανοί τα ασφαλιστικά τους ταμεία και την κοινωνική τους πρόνοια. Δυστυχώς για τους Λατίνους δεν ήταν Προτεστάντες Νορβηγοί, για να σεβαστούν οι Αμερικανοί άρπαγες τα πετρελαϊκά τους κοιτάσματα. Δυστυχώς για τους Νοτιοαμερικάνους δεν ήταν Προτεστάντες Ολλανδοί, για να σεβαστούν οι Αμερικανοί τις δημόσιες επιχειρήσεις τους. Δυστυχώς για τα παιδιά του Ταγκό δεν ήταν Προτεστάντες Ισλανδοί, για να ανεχθούν οι Αμερικανοί την άρνηση των πληρωμών ...Τους έβαλαν στο "σφαγείο" και τους "κατέσφαξαν".
Ένα από τα πιο πλούσια κράτη του πλανήτη βυθίστηκε στην ανέχεια και την πείνα. Πεινάει ένα κράτος, που μόνο με το κρέας που παρήγαγε θα μπορούσε να ταΐσει ολόκληρο τον Πλανήτη. Όλα αυτά ήταν συνέπεια των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, που τα επόμενα χρόνια οι νεοταξίτες επέβαλαν σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Αργεντινή κάθισε σε πρώτη φάση να την "κατασφάξουν". Με ηγέτες προδότες σαν τον καραγκιόζη τον Μένεμ ή την μαριονέτα Ντε Λα Ρούα δέχονταν να υποκύψουν σε όλους τους εκβιασμούς των τοκογλύφων. Προφανώς όμως οι τοκογλύφοι ξεπέρασαν τα όρια αντοχής του λαού και τον οδήγησαν στην αντίδραση. Αποτέλεσμα αυτής της αντίδρασης ήταν η κοινωνική "έκρηξη".
Με τα ελικόπτερα έφυγαν οι "εκλεκτοί" νεοταξίτες ηγέτες της Αργεντινής. Με τα ελικόπτερα έφυγαν οι ηγέτες της Αργεντινής, οι οποίοι πλήρωναν τους τοκογλύφους και στη θέση τους μπήκαν ηγέτες, όπως η Κίρχνερ, που δεν πληρώνουν . η Κίρχνερ αντιπροσωπεύει πραγματική απειλή για τους τοκογλύφους της Νέας Τάξης. Τους απειλεί, γιατί, ενώ θεωρητικά βρίσκεται από τη δική τους πλευρά, πρακτικά δεν συμπεριφέρεται με τον προβλεπόμενο τρόπο. Βρίσκεται από τη "σωστή" πλευρά, αλλά δεν φέρεται "σωστά". 
Δεν είναι "εχθρός" κι ούτε μπορεί να μπει ανάμεσα στους "εχθρούς" ...και αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν πολεμά τον καπιταλισμό, αλλά ταυτόχρονα δεν τον αντιλαμβάνεται με τον τρόπο που επιθυμούν οι τοκογλύφοι να τον αντιλαμβάνονται οι ηγέτες των κρατών. Δεν πληρώνει τα "χρέη" της Αργεντινής και αυτό μπορεί να γίνει κακό παράδειγμα. Ακόμα και στο συμβολικό επίπεδο είναι απειλητική, γιατί οι στιλιστικές της επιλογές την κάνουν μια οικεία φιγούρα, που όμως φέρεται παράδοξα. Λειτουργεί ως κακό πρότυπο, γιατί φέρεται ανυπάκουα τη στιγμή που φορά πανάκριβα σύμβολα του καπιταλισμού και όχι σταλινικές στρατιωτικές στολές. Όλα αυτά την καθιστούν εχθρό των τοκογλύφων και μάλιστα επικίνδυνο. ...Ηγέτες, που σεβάστηκαν την απαίτηση του λαού να αντιδράσουν στην τοκογλυφική αθλιότητα. Αυτή η αντίδραση, όπως φαίνεται ήταν απρόβλεπτη και εκνεύρισε τους τοκογλύφους. Η χώρα, η οποία τόλμησε κάποτε να αμφισβητήσει τα "δικαιώματα" της Βρετανίας στα Φώκλαντ, ήταν η ίδια που αντέδρασε και πάλι στα ίδια "δικαιώματα" των περίπου ίδιων ανθρώπων.
Εκμεταλλευόμενη τη γεωγραφική της "απομόνωση" και την έλλειψη "πρόθυμων" γειτόνων να παρουσιαστούν σαν εχθροί, αρνήθηκε να πληρώσει τα "χρέη" της στους τοκογλύφους. Επιπλέον, "ξήλωσε" από την εξουσία όλους τους εκλεκτούς των ιμπεριαλιστών. Φυσικό είναι λοιπόν σε μια παγκόσμια κοινωνία, της οποίας τη γνώμη τη διαμορφώνουν τα ΜΜΕ του Σόρος και του Μπλανκφέιν, να είναι στοχοποιημένη η ηγεσία της. Η πρόεδρός της είναι σήμερα ένα αντιπρότυπο για την Νέα Τάξη ...Ένα αντιπρότυπο, που όπου βρεθούν κι όπου σταθούν τα κτήνη την κατηγορούν. Ένα αντιπρότυπο, το οποίο προσπαθούν να ανατρέψουν, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτουν μέσα και έξω από την Αργεντινή.
...Την πιέζουν με τα γνωστά μέσα, που πλέον γνωρίζουμε και οι υπόλοιποι λαοί ...Την πιέζουν με υπόγειες παρακρατικές δομές, τις οποίες έλεγχαν από τις εποχές του ψυχρού πολέμου ...Την πιέζουν με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα. Δεν είναι περίεργο, δηλαδή, που σε μία χώρα με πολύ ισχυρό παρακράτος, λόγω της δικτατορικής του προϊστορίας, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να κάνουν "απεργία" σε μια ημερομηνία πολύ κρίσιμη για την κοινωνική γαλήνη της χώρας ...Σε μια ημερομηνία που γνώριζαν εκ των προτέρων ότι θα υπάρχει πρόβλημα σε περίπτωση χαλάρωσης της αστυνόμευσης, εφόσον πλησίαζε η επέτειος της δεκεμβριανής "γνωριμίας" της Αργεντινής με το ΔΝΤ και την "ανθρωπιστική" πολιτική του ...Σε μια εποχή που η ηγέτιδα του κράτους αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και έδινε μάχη για τη ζωή της.
Αυτήν την "τυχαία" περίοδο βγήκαν οι "αυθόρμητοι" διαδηλωτές να κάνουν λεηλασίες ..."Αυθόρμητες" λεηλασίες όπως ήταν τα "Δεκεμβριανά" της Αθήνας. Δυνάμεις της Νέας Τάξης βρίσκονται πίσω από αυτούς τους αυθορμητισμούς ...Τα παρακράτη τής ψυχροπολεμικής περιόδου ...Τα παρακράτη των ναζιστών και των σταλινικών, που, ελέω Προτεσταντών, πήραν "εργολαβία" την εξουσία και βέβαια τον πλούτο των λαών. Αυτά, τα οποία λέμε δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Συμβαίνουν ήδη παντού στον κόσμο. Όποιος ηγέτης αντιστέκεται στον κόσμο, θα "δαιμονοποιείται". Όποιο κράτος αντιστέκεται στις "υποχρεώσεις", του θα απειλείται με κοινωνική αναρχία και χάος.
Οι τοκογλύφοι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο θράσους. Όποιο κράτος αντιστέκεται στις ορέξεις τους, θα βρίσκεται απέναντι σε δοκιμασμένες πλέον μεθοδολογίες βίας. Τα συμβαίνοντα σήμερα στην Αργεντινή είναι "μηνύματα" και για τους Έλληνες ..."Μηνύματα", τα οποία στέλνονται από τα γνωστά "κέντρα". Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι κρύβονται πίσω από τα σημερινά έκτροπα της Αργεντινής. Θα δει τους γνωστούς "μπράβους" του συστήματος ...Τους παλιούς "μπράβους" της ψυχροπολεμικής εποχής ...Τους παλιούς Ναζί, που κρύφτηκαν κάποτε στην Αργεντινή, για να αποφύγουν την τιμωρία τους και τους σταλινικούς υπαλλήλους τους ...Τους "επαναστάτες", που, αφού εξυπηρέτησαν τα "αφεντικά" με τις πρόβες "επανάστασης", τώρα τους εξυπηρετούν παριστάνοντας τους "αγανακτισμένους" πολίτες.
...Κοντά στους παλιούς "μπράβους" βλέπουμε και τους καινούργιους. Αν κάποτε στην ψυχροπολεμική εποχή πρωταγωνιστούσαν οι Ναζί και οι Σταλινικοί υπάλληλοι των τοκογλύφων, τώρα υπάρχουν και οι νέοι υπάλληλοι ...Οι "Gay" των μη κυβερνητικών οργανώσεων ...Οι "παρδαλοί" στρατοί του Ρότσιλντ και του Σόρος ...Αυτό, το οποίο βλέπουμε σε πλήρη δράση στην ηγετική ομάδα της Γερμανίας, το βλέπουμε στην κοινωνική του προβολή. Όπως βλέπουμε μια σταλινικιά Μέρκελ να συνεργάζεται με τον Ναζί Σόιμπλε και την "αδερφή" Βεστερβέλε για το καλό των τοκογλύφων, έτσι βλέπουμε τους ίδιους παράγοντες να είναι συνεργαζόμενοι και ανήσυχοι στην Αργεντινή.
Κατά σύμπτωση την ίδια ακριβώς εποχή που στην Αργεντινή ξεσηκώθηκαν οι παρακρατικοί Ναζί και οι σταλινικοί "επαναστάτες" και έκαναν λεηλασίες, προκειμένου να προκαλέσουν κοινωνική αναστάτωση και χάος, "ξεσηκώθηκαν" και κάποιοι άλλοι. Ξεσηκώθηκαν - επίσης αυθόρμητα - και οι "εκλεκτοί" ανώμαλοι της Νέας Τάξης. Βρήκαν το σωστό "τάιμινγκ" και βγήκαν στους δρόμους οι "αδερφές" για να χτυπήσουν τον "συντηρητισμό" της κοινωνίας. Πού θα τον "χτυπούσαν"; ...Στην "καρδιά" του. Εκεί όπου θα μπορούσαν να τον ερεθίσουν αφόρητα ...Στράφηκαν εναντίον της Καθολικής Εκκλησίας της Αργεντινής ...Στην πατρίδα του νέου Πάπα πήγαν όλα τα πληρωμένα από τις οργανώσεις των Σιωνιστών ανώμαλα σκουπίδια να προκαλέσουν τα ένστικτα των θρησκόληπτων Αργεντίνων.
  Τι επεδίωκαν με αυτήν την πρόκληση; Τι επεδίωκαν οι Προτεστάντες και οι άθεοι σταλινικοί της Νέας Τάξης, που έστειλαν τις "αδερφές" έξω από την Εκκλησία; Τι επεδίωκαν αυτοί, οι οποίοι προσπαθούν να προωθήσουν μια νέα παγκόσμια "θρησκεία", προκειμένου να "καπελώσουν" το σύνολο των κοινωνιών; Επεδίωκαν να ερεθίσουν την καθολική αργεντίνικη κοινωνία και να ενεργοποιήσουν τα ένστικτά της ...Να την αναγκάσουν να φερθεί βίαια ...Να τη δυσφημίσουν ...Να την εμφανίσουν κι αυτήν σαν "κρυπτοναζιστική" ...Ό,τι κάνουν στην Ελλάδα, βάζοντας τη Χρυσή Αυγή να κυνηγάει μετανάστες και να κλωτσάει πάγκους. Για να το επιτύχουν αυτό, "χτύπησαν" στο πιο ευαίσθητο σημείο της ..."Χτύπησαν" στην πίστη της ...Πήγαν οι ομοφυλόφιλοι και "πολιόρκησαν" έναν χριστιανικό ναό. Έγραψαν στους τοίχους υβριστικά συνθήματα για τον Χριστό και περίμεναν ως γνήσιοι προβοκάτορες τη βίαιη αντίδραση των χριστιανών. Εξευτέλισαν τα "πιστεύω" ανθρώπων αυτοί, οι οποίοι δήθεν αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Όλα αυτά έγιναν με διπλό σκοπό. Από τη μία συνέχισαν να πιέζουν την ανεπιθύμητη κυβέρνηση της Κίρχνερ και από την άλλη έδωσαν μια "παράσταση" τρόμου για όλους εκείνους, οι οποίοι θα σκέφτονταν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Αργεντινής. Οι σκηνές κοινωνικής αναταραχής και χάους δόθηκαν, για να τρομοκρατηθούν οι λαοί τής Ευρώπης, βλέποντας τι παθαίνουν όσοι "βγαίνουν" από το "μαντρί".
Μια "παράσταση", η οποία αμέσως έπιασε τόπο σε "ύποπτες" χώρες, όπως η Ελλάδα. Με λίγα καρότσια σούπερ μάρκετ και μερικές τηλεοράσεις στον ώμο των πλιατσικολόγων έδωσαν την ευκαιρία οι τοκογλύφοι στους Έλληνες "υπαλλήλους" τους να πουλήσουν σταθερότητα και ασφάλεια στον ελληνικό λαό. Όλοι οι δωσίλογοι των Μνημονίων έτρεξαν στα κανάλια να μας "ενημερώσουν" για το πού θα "φτάναμε" αν δεν υπογράφαμε τα "σωτήρια" Μνημόνια. Μας έκαναν και "βαθυστόχαστες" αναλύσεις, για να μάθουμε πόσο εύκολα δήθεν "εκτρέπεται" η δίκαιη αντίδραση σε άδικη βαρβαρότητα. Να "καταλάβουν" οι Έλληνες τις τους περιμένει, αν δεν είναι υπάκουοι ...Να καταλάβουν και οι πολιτικοί τι περιμένει την όποια Κυβέρνηση αντιδρά στις υποχρεώσεις της. Όποια Κυβέρνηση σε όλο τον κόσμο δεν είναι Κυβέρνηση Γιωργάκηδων, Κωστάκηδων και Αντωνάκηδων, θα απειλείται με βίαιη ανατροπή.
Αν όμως αυτά συμβαίνουν στην ταραγμένη "θάλασσα" των αντιδραστικών, υπάρχει και το απάνεμο "λιμάνι" της ανταμοιβής των υπάκουων. Στην αντίπερα όχθη αυτών των αντιπροτύπων βρίσκονται τα πρότυπα. Εκεί κάπου βρίσκεται και ο Μαντέλα ...Το απόλυτο πρότυπο των ηγετών, που θέλει να έχει απέναντί της η Νέα Τάξη ...Το πρότυπο ηγετών τύπου Γιωργάκη, Αντωνάκη, Κωστάκη και προσφάτως και του Αλεξάκη. Αυτών το πρότυπο είναι ο Μαντέλα. Αυτό δεν το λέμε εμείς ...Αυτό το δήλωσε ο ίδιος ο "πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς" και προδότης του ελληνικού λαού. Ο Γιωργάκης ήταν ένας από τους πρώτους που έτρεξε να δηλώσει την προσήλωσή του στο πρότυπο της Νέας Τάξης με το όνομα Μαντέλα ...Το ίδιο "συγκινημένοι" ήταν και όλοι οι όμοιοί του.
Η ζωή του Μαντέλα είναι η απόλυτη περιγραφή της πορείας, μέχρι να φτάσουμε στη σημερινή Νέα Τάξη. Κατ' αρχήν, πριν πούμε οτιδήποτε άλλο γι' αυτόν τον άνθρωπο, θα εκμεταλλευτούμε την περίπτωση Μαντέλα, για να δώσουμε στον αναγνώστη την ευκαιρία να σκεφτεί λίγο "πλαγίως" ...Να σκεφτεί λίγο με μη συμβατικό τρόπο. Για να καταλάβει κάποιος το ποιόν του Μαντέλα, δεν χρειάζεται καν να διαβάσει την ιστορία του. Δεν χρειάζεται καν να σκεφτεί κάποιος αν ήταν ή δεν ήταν καλός άνθρωπος ο πολυδιαφημισμένος Μαντέλα ...Αρκεί η εικόνα της κηδείας του ...Αρκεί αυτή η εικόνα, για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.
Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Αν, για παράδειγμα, στην κηδεία ενός ανθρώπου παρίστατο ταυτόχρονα ο Θεός, η Παναγία και ο Χριστός - όλοι Τους αυτοπροσώπως - , αυτός ο νεκρός θα ήταν κατά τη διάρκεια του βίου του καλός ή κακός άνθρωπος; Μετά βεβαιότητας καλός θα ήταν ...Σχεδόν άγιος. Όταν στην κηδεία του Μαντέλα παρευρίσκονται όλοι ανεξαιρέτως οι "μακελάρηδες" του Πλανήτη, ποιο είναι το συμπέρασμα; Όταν έσπευσαν να τον τιμήσουν όλοι ανεξαιρέτως οι "υπάλληλοι" των τοκογλύφων, ποιο είναι το συμπέρασμα; Όταν στην κηδεία του έτρεξαν να παραβρεθούν οι τελευταίοι Πρόεδροι των ΗΠΑ, η Χίλαρι Κλίντον, ο Κάμερον, ο Ολάντ, ο Σαρκοζί, ο Λέττα και η υπόλοιπη Προτεσταντική Συμμορία, πόσο καλός άνθρωπος μπορεί να είναι ο εκλιπών; Όταν στην κηδεία τού νομπελίστα της "ειρήνης" συμμετέχουν όλοι αυτοί, οι οποίοι θα μπορούσαν να κατηγορηθούν για εγκλήματα κατά την ανθρωπότητας, πόσο καλός άνθρωπος μπορεί να είναι ο εκλιπών;
Ο Μαντέλα παρουσιάζεται σαν "πρότυπο" της Νέας Τάξης, γιατί πράγματι ήταν ένα πρότυπο ...Πρότυπο "αρεστού" ηγέτη. Υπηρέτησε την Νέα Τάξη από όλα τα πόστα και με όλες τις ιδιότητες που κάποιος μπορούσε να φέρει, προκειμένου να μπορεί να την εξυπηρετήσει. Στην ψυχροπολεμική εποχή κατά την οποία οι κυρίαρχοι είχαν ανάγκη από τη βίαιη "εικόνα" τού κομμουνιστικού "φαντάσματος", προκειμένου να μαντρώνουν τους λαούς, ο Μαντέλα υπήρξε καί "Κομμουνιστής" καί "τρομοκράτης". Επαγγελματίας έγκλειστος των φυλακών, εφόσον εκείνη την εποχή αυτός ήταν ένας ρόλος με πιθανές "υποθήκες" και όχι τιμωρία, όπως εκ πρώτης όψεως φαίνεται. Το σύστημα, όταν θέλει να σε τιμωρήσει, δεν σε περιφέρει στις φυλακές επί χρόνια ...Σε πετάει μία φορά στο χαντάκι και τελειώνει με εσένα.
Ο "κομμουνιστής" Μαντέλα στην εποχή του "ψυχρού πολέμου" πρόσφερε εις βάρος της πατρίδας του στην Νέα Τάξη ό,τι πρόσφερε ο Γλέζος ή ο Ζαχαριάδης στους ισχυρούς. Πρόσφερε στο σύστημα "υλικό" για την προπαγάνδα του. Αυτός πρόσφερε με βόμβες ό,τι κάποιοι άλλοι με ...παράνομους ασύρματους. Όταν πλέον δεν είχε ανάγκη το σύστημα την "κομμουνιστική" προσφορά του, άλλαξε τον ρόλο. Ως δια μαγείας "διαγράφηκε" το κομμουνιστικό και τρομοκρατικό του παρελθόν και εμφανίστηκε σαν ειρηνοποιός ...Πολύ μεγάλος ειρηνοποιός. Σε μια Νότια Αφρική του απαρτχάιντ και της ανισότητας, ο Μαντέλα πέτυχε το απόλυτο "θαύμα" της οικονομίας ...Τους εξίσωσε όλους μεταξύ τους ...Απλά, δεν τους έκανε όλους πλούσιους, αλλά τους έκανε όλους φτωχούς.
Ο Μαντέλα και οι συνεργάτες του "κατόρθωσαν" και έκαναν μια από τις πιο πλούσιες χώρες στον κόσμο απόλυτα φτωχή. Με το που ανέλαβαν την εξουσία, παρέδωσαν στους τοκογλύφους της Νέας Τάξης ό,τι είχε αξία μέσα σ' αυτήν τη χώρα. Ό,τι έγινε στη Ρωσία με τον Τσουμπάις και τους Εβραίους ολιγάρχες έγινε στη Νότιο Αφρική με το κύκλωμα Μαντέλα. Ο Μαντέλα για τη Νότιο Αφρική ήταν ένας Γέλτσιν, ο οποίος παρέδωσε τα πάντα στα αφεντικά του. Στα αφεντικά, τα οποία τον πλήρωναν από τότε που ήταν φανατικός "κομμουνιστής". Γι' αυτόν τον λόγο είναι "πρότυπο" ..."Πρότυπο" για τον Γιωργάκη, που μας έβαλε στο Μνημόνιο ..."Πρότυπο" για τον Αντωνάκη, που μοιράζει τα "ασημικά" του λαού μας στους τοκογλύφους ..."Πρότυπο" για όλους τους ηγέτες όλων των λαών.
Αυτός είναι και ο λόγος που τον τίμησαν τα αφεντικά της Νέας Τάξης. Τον τίμησαν καί ζωντανό καί νεκρό. Ποιος άλλος "κομμουνιστής" - και άρα κατ' επάγγελμα πεμπτοφαλαγγίτης σύμφωνα με τον Τσόρτσιλ - θα έκανε βόλτες με ανοιχτή άμαξα με την "αρχιέρεια" του Προτεσταντισμού; Σε ποιου άλλου "κατώτερου" την κηδεία μπορούσε να δει κάποιος τον εγγονό του Πρέσκοτ Μπους να είναι τόσο ευτυχής που παρευρίσκεται; Ο εγγονός του χρηματοδότη τού Χίτλερ και του Στάλιν για ποιον άλλο λόγο θα βρισκόταν εκεί, για να "τιμήσει" έναν κομμουνιστή; Μόνον η σταλινική χαφιές της Στάζι, Μέρκελ, έχει μια μικρή πιθανότητα να "αγαπηθεί" τόσο πολύ από την Νέα Τάξη. Αυτό μπορεί να είναι και το όνειρο του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ...Η ανταμοιβή του για την προσφορά του στην παγκόσμια διακυβέρνηση.
Εξαιτίας του θανάτου του Μαντέλα μπόρεσαν τα αφεντικά και χαιρέτησαν υπαλλήλους, τους οποίους δεν βρίσκουν πολλές φορές την ευκαιρία να τους χαιρετήσουν αυτοπροσώπως. Δεν είναι τυχαίο που ο Ομπάμα χαιρέτησε τον "κομμουνιστή" Ραούλ Κάστρο ...Τον "δημοκράτη", που διαδέχθηκε στον θρόνο τον αδερφό του ...Τον "υπάλληλο", που ακόμα πουλάει τη χρήσιμη "απειλή" στις ΗΠΑ των αυθαίρετων "τρομονόμων" ...Αυτόν, ο οποίος μας "υποσχέθηκε" πως, όταν "πιάσει" τα εκατό, δεν θα διεκδικήσει ξανά δημόσιο αξίωμα ...Αυτόν, που βιάζεται να δει τον Κνίτη Τσίπρα Πρωθυπουργό της Ελλάδας.
Βλέποντας κάποιος τα πρόσωπα, που υπηρετούν την άκρως καπιταλιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, δεν μπορεί να αγνοήσει μερικές "συμπτώσεις" τελείως "σατανικές". Οι πιο χρήσιμοι και αποτελεσματικοί δούλοι τής Νέας Τάξης αναδεικνύονται μέσα από τις τάξεις των σταλινικών. Εκπαιδευμένοι δούλοι και προδότες στην πλειοψηφία τους μπορούν να εξυπηρετούν τους τοκογλύφους χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Με πρώτους διδάξαντες τον Τσουμπάις και τον Γέλτσιν, φτάσαμε σήμερα στο σταλινικό σχεδόν "μονοπώλιο" της εξουσίας. Όλοι οι "αγαπημένοι" της "φιλελεύθερης", "δημοκρατικής" και "καπιταλιστικής" Νέας Τάξης - και οι οποίοι διακρίνονται στην πλειοδοσία τους σε προδοσίες και απανθρωπιά - είναι σταλινικοί  ...Σταλινικός ήταν ο Μαντέλα και σταλινική η Μέρκελ ...Σταλινικός ο Τσάβες και σταλινικός και ο Μπαρόζο ...Ό,τι πιο "σκοτεινό" υπηρετεί και ό,τι πιο γραφικό "απειλεί" την Νέα Τάξη, προέρχεται από τις τάξεις των σταλινικών.  Για να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορούν να έχουν και πολλές ελπίδες με τον Τσίπρα ...Με τον πρώην Κνίτη και εσαεί σταλινικό Τσίπρα. Πέρασε την "audition " του και αφού διαβεβαίωσε τα αφεντικά ότι τα μεγάλα λόγια είναι για το πόπολο, μπόρεσε και πήρε "δελτίο" συμμετοχής. Ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει και γιατί έγιναν τα ταξίδια του Τσίπρα στην Αμερική. Ταχύρρυθμα μαθήματα υποταγής έκανε ο άνθρωπος. Διαβεβαίωσε τους πάντες πως δεν θα είναι και ο ίδιος μια άλλη μορφή της Κίρχνερ. Διαβεβαίωσε τους πάντες πως στην καλύτερη περίπτωση να ανεβεί στο "καρναβαλίστικο" άρμα του Κάστρο και των άλλων γραφικών του κομμουνισμού.
Από εκεί και πέρα όλοι οι υποτακτικοί της Νέας Τάξης έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Ολόκληρος ο "θίασος" της αθλιότητας. Η ευρωπαϊκή Αριστερά των χαφιέδων, οι μη κυβερνητικές οργανώσεις του Σόρος, κλπ.. Λαθρομετανάστες, αδερφές, οικολόγοι και "ευαίσθητοι", όλοι συντάχθηκαν στο πλευρό του, εφόσον πήρε την "πιστοποίηση" των Προτεσταντών των ΗΠΑ. Με εντολή των Αμερικανών ο Τσίπρας πήρε το "χρίσμα" του υποψηφίου της "Αριστεράς" για τη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Μια τέτοια υποψηφιότητα της πλάκας είναι καλή για τη "διεθνή" του εικόνα ...Μια εικόνα, που ξέρουν να τη "φτιάχνουν" οι ευεργέτες των "στοχαστών" ...Μια εικόνα, που σίγουρα συνεπαγόταν κάποιες "αντιπαροχές".
Ο Τσίπρας, για παράδειγμα, από τότε που πήρε το χρίσμα της πρωθυπουργοποίησής του, έπαψε να "απειλεί" πραγματικά τους τοκογλύφους. Τα ..."περί πιθανής "εξόδου" από το ευρώ" κόπηκαν "μαχαίρι" μετά το ταξίδι του στο Τέξας. Ταυτόχρονα έπαψε να ζητάει λογιστικό έλεγχο του κρατικού χρέους. Έπαψε να καταγγέλλει τη συνομωσία και άρα και τους συνωμότες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο. Στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που πρόσφατα πήγε σαν "επαναστάτης", πήγε για να την νομιμοποιήσει και όχι για να την αμφισβητήσει ...Πήγε, για να "διαμαρτυρηθεί" για τις συνέπειες της πολιτικής του Μνημονίου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αναγνώρισε σαν νόμιμο το χρέος και αυτό, το οποίο αμφισβητεί πλέον, είναι τα απάνθρωπα "μέτρα" αντιμετώπισής του.
Έπαψε δηλαδή να είναι στόχος τού Τσίπρα οι τοκογλύφοι, οι οποίοι δημιούργησαν το χρέος και έκανε στόχο του τους υπάλληλους, οι οποίοι ασχολούνται με τη διαχείριση του χρέους. Αναγνώρισε δηλαδή το "λάθος" του ελληνικού λαού, που ζούσε με χρέη και "εις βάρος" άλλων. Δήλωσε σεβασμό στα χρήματα των "φορολογουμένων" της Ευρώπης, παρ' όλο που τέτοια χρήματα ποτέ δεν χρησιμοποίησε ο ελληνικός λαός. Από εκεί και πέρα τους παρέδωσε τα πάντα. Ακόμα και το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων το "έκλεισε" πριν καν αυτό ανοίξει. Το γερμανικό χρέος το "εμπιστεύτηκε" στον "ήρωα" Γλέζο και έκλεισε όλες τις εκκρεμότητες που ενοχλούσαν τους τοκογλύφους και του στερούσαν την προοπτική της πρωθυπουργίας. 
 Θεωρούμε κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ζούμε τις τελευταίες ημέρες της ιστορίας ...Το τέλος της ιστορίας, όπως αυτή καταγράφεται μέχρι σήμερα και αυτό είναι δεδομένο, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Δεν μιλάμε για τις προφητείες και τα μεταφυσικά, τα οποία βεβαίως από τη δική τους την πλευρά συγκλίνουν προς το ίδιο "αποτέλεσμα" και το οποίο αφορά την εποχή μας ...Μιλάμε για απλή λογική ...Μιλάμε για απλή γνώση, που μπορεί να περιγράψει τα συμβαίνοντα. 
 Πάνω στη βάση αυτής της γνώσης θεωρούμε ως απολύτως βέβαιον ότι το σύστημα, το οποίο εξουσιάζει και καταπιέζει την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες, δεν μπορεί πλέον επιβιώσει. Κάποιοι έκαναν ολέθριες επεμβάσεις πάνω στη λειτουργία του και αυτό είχε ως συνέπεια να παρουσιάζει μια ορατή σε όλους δυσλειτουργία.
Μέσα στη μεγάλη "νύχτα", που σύντομα τελειώνει, εμείς κάνουμε "θόρυβο", για να ξυπνήσουμε όποιον θέλει να ξυπνήσει εγκαίρως, για να δει την "αυγή". Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να αποδείξουμε ότι έχουμε τόση γνώση, που και "κουφό" να είναι το θηρίο, εμείς θα το ταρακουνήσουμε ...ακόμα κι αν χρειαστεί να "ακούσει" τις "δονήσεις". Έχουμε "βόμβες" κρότου και λάμψης, που, ακόμα κι αν το θηρίο ήταν "αργόστροφο", εμείς θα το κινούσαμε.
  Θα κάνουμε τόσο "θόρυβο" όσο χρειάζεται, για να "ξυπνήσει" το θηρίο. Κάθε μέρα που περνάει, κάνουμε περισσότερο "θόρυβο", γιατί γινόμαστε όλο και περισσότεροι. Όλο και περισσότεροι μοιράζονται μαζί μας τον κοινό μας στόχο και τα κοινά μας "κρόταλα". Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι αφύπνισης του λαού μέσα στο "σκοτάδι", που θυμίζει τα αρχαιοελληνικά διονυσιακά δρώμενα ...Δεν θα ξυπνήσει τώρα το θηρίο; ...Θα ξυπνήσει αργότερα. Πάντως, σύντομα θα ξυπνήσει, γιατί εκτός όλων των άλλων είναι και πεινασμένο.
 Θα παραμείνουμε άγρυπνοι μέχρι τέλους. Θα περιμένουμε όλοι να έρθει η "αυγή", για να λυτρωθούμε από το φως. Θα νικήσουμε ...γιατί πάντα το φως νικάει το σκοτάδι. Θα νικήσουμε γιατί έχουμε τη γνώση να απαντήσουμε στα ερωτήματα που θα μας τεθούν. Γι' αυτόν τον λόγο δεν ανησυχούμε. Όταν θα έρθει η ώρα να ξυπνήσει το θηρίο, θα είμαστε κι εμείς κάπου εκεί κοντά, να του "δείξουμε" εναντίον ποιου θα πρέπει να στραφεί. Τώρα, που η οικονομική κρίση έχει "στριμώξει" τον θηριοδαμαστή στα "σίδερα", είναι θέμα λίγων ημερών να του "ανανεώσουμε" την "επαφή" με τον Θεό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ