Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ

Όπως δείχνουν τά πράγματα , δέν πρόκειται νά καταφέρει κανείς νά φτιάξει κυβέρνηση μετά τίς εκλογές τής 25ης Ιανουαρίου 2014.
Ο λόγος είναι πώς  παρά τού ότι ό κόσμος τείνει νά "κρεμαστεί" πάνω στόν ΣΥΡΙΖΑ γιά νά αλλάξει τήν πολιτική πού διέλυσε τήν Ελλάδα καί τόν κόσμο της τά τελευταία χρόνια μέ τά μνημόνια καί τήν υποτέλεια στούς τοκογλύφους, εντούτοις ο Τσίπρας κάνει ότι μπορεί γιά νά μήν γίνει ποτέ κυβέρνηση. Όπως δήλωσε ο ίδιος σέ ιταλική εφημερίδα: "Κανένα πρόβλημα με τους τοκογλύφους, θα συνεχισθούν τα Μνημόνια!" «Η Ελλάδα μου δεν θα ζημιώσει την Ευρώπη», δήλωσε με στόμφο ο Τσίπρας, καθιστώντας κάτι παραπάνω από σαφές πως δεν έχει καμία πρόθεση να συγκρουστεί με τους διεθνείς τοκογλύφους που πίνουν το αίμα του Λαού μας! Στην Ελλάδα παριστάνει τον αντιμνημονιακό και στο εξωτερικό κάνει τα πάντα για να καθησυχάσει τα διεθνή αφεντικά που έχουν εξαθλιώσει τον Ελληνικό Λαό, διαβεβαιώνοντας πως ο Σύριζα θα ακολουθήσει κατά γράμμα την μνημονιακή γραμμή της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.
Από τήν άλλη πάλι κανένα άλλο επίσης κόμμα δέν θά μπορέσει νά έχει ποσοστά πού θά τού έδιναν τήν δυνατότατα νά μιλήσει γιά κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση.
Πού πάμε λοιπόν; σίγουρα σέ επαναληπτικές. Αλλά καί επαναληπτικές νά γίνουν μετά από έναν μήνα, πάλι τά ίδια θά έχουμε. Βέβαια, υπάρχει τό ενδεχόμενο νά "μαγειρευτούν'" ψεύτικα αποτελέσματα καί  τότε...δέν ξέρουμε τί  μπορεί νά συμβεί.
Όλα λοιπόν είναι καθαρά μηνύματα  πώς πάμε σέ πολιτειακή  ανωμαλία.
Φτάσαμε λοιπόν στην αρχή των λόγων του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού . Θα γίνει Πολιτειακή ανωμαλία, μόλις γίνει η Πολιτειακή ανωμαλία, αμέσως θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο, το παγκόσμιο κεφάλαιο,το διεθνές κεφάλαιο, το εβρα'ι'κό ,μόλις τραβήξει πίσω το διεθνές κεφάλαιο, θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι. Η Ελλάδα τότε θα φτωχύνει και ο κόσμος θα πεινάσει. Τότε θα γίνει η πρόκληση, πάνω σε αυτή την αναμπουμπούλα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ