Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Οι «περίεργοι» χειρισμοί του (Εβραίου) Ελ. Βενιζέλου και το δράμα της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Δίκης των Εξ, ...οι Έξ εδικάσθησαν, κατεδικάσθησαν και εξετελέσθησαν, την 31ην Οκτωβρίου 1922, διότι ήσαν αντίπαλοι του Βενιζέλου...
 Δεν πρέπει να λησμονούμε, ότι ο Πλαστήρας, ο Στεργιάδης και ο Καζαντζάκης ( η «συντροφιά» της Ν. Γαλλίας) υπήρξαν «ΠΑΙΔΙΑ» του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, που υλοποίησαν τα σχεδία του.

Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ήταν αυτός που ανέλαβε την μεταφορά των ΠΟΝΤΙΩΝ στην Ελλάδα το 1919, όταν παράλληλα στο Νεϊγύ ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ πρότεινε την ανταλλαγή των Ελλήνων της Ανατολικής Ρωμυλίας, χωρίς βέβαια να υπάρχει λόγος.

Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ το 1923 κατ’ετολήν του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ανέλαβε προσωπικά να ματαιώση την επιχείρησιν καταλήψεως της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ και της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ από τον αρχηγό της στρατιάς Έβρου Πάγκαλο και τον αρχηγό του στόλου ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΚΟ, όταν διήρκουν οι διαπραγματεύσεις στην Λωζάννη και η επιτυχία του εγχειρήματος (ήταν εύκολο) θα έδινε πολλαπλά πλεονεκτήματα στην ελληνικήν αντιπροσωπεία.

Ανέλαβε να «κλείση» τα στόματα των ΕΞΙ με την εκτέλεσίν τους.
...ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ήταν ο αρχηγός του αποτυχημένου κινήματος του 1933, όταν προσπάθησε δυναμικά να ανατρέψει τα αποτελέσματα των ΕΚΛΟΓΩΝ, τις οποίες είχε χάσει Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!....

Η πλέον αινιγματική μορφή του όλου δράματος υπήρξε ο έταιρος ΕΒΡΑΙΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ. Υπήρξε στενός του συνεργάτης από την Κρήτη, με αποτέλεσμα να φυλακισθή από τους Βρεταννούς μετά την επανάστασι του Θερίσου. 
... Αναμφιβόλως ο ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ ήταν το πλέον ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΝ άτομο παρά τις εμφανείς Ανθελληνικές ενέργειές του. Τις αντιδράσεις εναντίον του ως αρμοστού της Σμύρνης τις είχε προδικάσει η πολιτεία του ως διοικητού της Ηπείρου!....Τον είχαν χαρακτηρίσει παράφρονα!...

Σχόλιον Διαγγελέα: Διότι ως Εβραίος είχε την ασθένεια της ΛΕΠΡΑΣ που κουβαλούσε από την εποχή ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ, που ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ την ΑΙΓΥΠΤΟ!....

Ο Ι. Πασσάς στην εγκυκλοπαίδεια «Ήλιος» αναφέρει, ότι αιτία της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς του ήταν η προσβολή του από ανίατο σοβαρό αφροδίσιο νόσημα.

 ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ