Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Αμύγδαλα κατά του καρκίνου… το υδροκυάνιο... και η προέλευση της ζωής

Αν τρώτε τρία αμύγδαλα την ημέρα δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο.
 Διαβάστε:  Αμύγδαλα κατά του καρκίνου.
Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 . Β17 και ιχνοστοιχεία
Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης.

Η Β17 που περιέχεται στο κουκούτσι του βερίκοκου, στα πικραμύγδαλα και τα αμύγδαλα, αποτελείται από δύο σάκχαρα (γλυκόζη) ένα βενζελδαύδη και ένα κυάνιο συνδεδεμένα μεταξύ τους.

Το δηλητήριο που απελευθερώνεται από το κουκούτσι του βερίκοκου και του αμύγδαλου στοχεύει στα καρκινικά κύτταρα και μόνο και τα σκοτώνει.
Άς μάθουμε μερικά ακόμα…

Το υδροκυάνιο είναι χημική ένωση με μοριακό τύπο HCN. Είναι γραμμικό μόριο, με έναν τριπλό δεσμό μεταξύ άνθρακα και αζώτου.
Η εκατοστιαία του σύσταση είναι : 44,4 % άνθρακας (C) ..{ άνθρακας :Στο ανθρώπινο σώμα ο άνθρακας είναι το δεύτερο πιο άφθονο χημικό στοιχείο (κατά μάζα), περίπου 18,5%, μετά το οξυγόνο} 3,73 % υδρογόνο (Η) και 51,8 % άζωτο (Ν)
{άζωτο: Είναι το πιο διαδεδομένο χημικό στοιχείο του ατμοσφαιρικού αέρα της Γης, αποτελώντας το 78% του όγκου του και απαραίτητο συστατικό όλων των ζωντανών οργανισμών. Θεωρείται το πέμπτο πιο διαδεδομένο συστατικό του σύμπαντος.}
Το υδατικό διάλυμα υδροκυανίου ονομάζεται υδροκυανικό οξύ.
 .....................................................................................................................................................

Το υδροκυάνιο έχει χαρακτηριστική έντονη οσμή πικραμύγδαλου

Το υδροκυάνιο και η προέλευση της ζωής


Το υδροκυάνιο μαζί με το ακετυλένιο και το νερό πιστεύεται ότι είναι πρόδρομες ενώσεις αμινοξέων και νουκλεϊκών οξέων .Είναι πιθανό, αν και δεν έχει πλήρως επιβεβαιωθεί, ότι το υδροκυάνιο έπαιξε κάποιο ρόλο στη δημιουργία της Ζωής στον πλανήτη μας. 
Οι χημικές αντιδράσεις όμως που έλαβαν χώρα πριν πολλά εκατομμύρια χρόνια δεν έχουν επιβεβαιωθεί ολοκληρωτικά στα εργαστήρια. Πάντως γίνονται μελέτες για να εξακριβωθεί ο ακριβής ρόλος του υδροκυανίου στη σύνθεση των πρωταρχικών οργανικών ενώσεων.

Το υδροκυάνιο μπορεί να παραληφθεί από φρούτα που έχουν μέσα τους ένα κοίλωμα όπως τα κεράσια, τα βερίκοκα και τα μήλα.

Πολλά απ' αυτά τα κοιλώματα περιέχουν μικρές ποσότητες ενός γλυκοζίτη που λέγεται αμυγδαλίνη και αποδεσμεύουν αργά υδροκυάνιο.

Η αμυγδαλίνη (C20H27O11N), που περιέχεται κυρίως στα πικραμύγδαλα, των οποίων η χαρακτηριστική οσμή οφείλεται στο υδροκυάνιο, υδρολύεται με διαλύματα οξέων ή με το ένζυμο εμουλσίνη προς γλυκόζη (C6H12O6), βενζαλδεΰδη (C6H5CH=O) και HCN :

C20H27O11N + 2H2O → 2C6H12O6 + C6H5CH=O + HCN



Μερικά αρθρόποδα παράγουν υδροκυάνιο ως μηχανισμό άμυνας, όπως κάνουν άλλωστε και ορισμένα λεπιδόπτερα όπως είναι ο σκόρος του δάσους. Υδροκυάνιο περιέχεται επίσης στα καυσαέρια των οχημάτων, στον καπνό του τσιγάρου και της καύσης του ξύλου και στον καπνό από την καύση του αζωτούχων πλαστικών όπως είναι το νάιλον.

Η Αμυγδαλίνη απομονώθηκε για πρώτη φορά το 1830. 
Το 1845 χρησιμοποιήθηκε ως θεραπεία του καρκίνου στη Ρωσία, και στη δεκαετία του 1920 στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά θεωρήθηκε πολύ δηλητηριώδης και τοξική  ή πολύ δύσκολη να αντιγραφεί και να γίνει φάρμακο, φυσικά τα φρούτα δεν πατεντάρονται !, Άρα δεν υπάρχει κέρδος για τις φαρμακοβιομηχανίες, αν οι άνθρωποι αρχίσουν να τρώνε βερίκοκα και πικραμύγδαλα, δεν θα αρρωσταίνουν, άρα…  Τώρα πως να το αποτρέψουν αυτό; Δείτε με ποιόν τρόπο το κάνουν.

Στη δεκαετία του 1950, μια δήθεν μη τοξική, συνθετική μορφή κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη χρήση της  ως συντηρητικό κρέατος (!) και στη συνέχεια στην αγορά ως το σκεύασμα- φάρμακο Laetrile για τη θεραπεία του καρκίνου. (!!!!)

Το φάρμακο Laetrile πήρε μεγάλη δημοσιότητα τη δεκαετία του 70 στην Αμερική, χρησιμοποιήθηκε σαν μονοθεραπεία ή σαν τμήμα ενός προγράμματος μεταβολικής θεραπείας που περιελάμβανε ειδική δίαιτα, υψηλές δόσεις συμπληρωμάτων βιταμινών και ενζύμων του παγκρέατος, ένα γκρουπ πρωτεϊνών που βοηθούν στη χώνεψη του φαγητού.
Η προώθηση της Laetrile για τη θεραπεία του καρκίνου έχει περιγραφεί στην επιστημονική βιβλιογραφία ως ένα κανονικό παράδειγμα αγυρτίας, το  Πανεπιστημίου της Μινεσότα το περιγράφει ως «την πιο αριστοτεχνική, πιο εξελιγμένη, και σίγουρα την πιο αποδοτική προώθηση, κομπογιαννίτικης  θεραπείας καρκίνου στο ιατρικό ιστορικό.»

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων απαγόρευσε τη διακρατική μεταφορά της αμυγδαλίνης και του φαρμάκου Laetrile το 1977.  Αργότερα όμως  27 πολιτείες των ΗΠΑ νομιμοποίησαν τη χρήση της αμυγδαλίνης μέσα σε αυτά τα κράτη.

ηλ. εντοπίζουν, ανακαλύπτουν,(!) μια ουσία, βιταμίνη, που υπάρχει στην φύση σε αφθονία. Πως να την σταματήσουν; Φτιάχνουν ένα σκεύασμα, γνωρίζοντας πως κανένα εργαστήριο στον κόσμο δεν μπορεί να κατασκευάσει με ακρίβεια, ούτε κατά προσέγγιση, φυσικά προϊόντα. Δεν μπορεί να κατασκευαστεί σε εργαστήριο, πχ ένα λεμόνι, ο βασιλικός πολτός, ένα βερίκοκο, τα σταφύλια, οι μπανάνες … αλλά από την άλλη, αυτά δεν πατεντάρονται. Τι κάνουν..

Ψευτοφτιάχνουν ένα σκεύασμα που πλησιάζει όσο γίνεται στο φυσικό προϊόν, την αμυγδαλίνη εν προκειμένω, την κακό-φτιάχνουν σκόπιμα και  την  υπέρ-προωθούν ως δήθεν φυσική ανακάλυψη θεραπείας του τάδε… Φυσικά και γνωρίζουν εκ των προτέρων τα αποτελέσματα.

Το διαθέτουν στην αγορά και με τα άσχημα αποτελέσματα που παράγει το ψευδό-σκεύασμα, φροντίζουν να το αποσύρουν άρον άρον και ταυτόχρονα με το ψευδό-σκεύασμα να απαγορεύσουν, αποτρέψουν την χρήση της ΦΥΣΙΚΗΣ Αμυγδαλίνης, δηλ τα κουκούτσια από πικραμύγδαλο ή του βερίκοκου, ως δήθεν τοξικά και ακατάλληλα.

Σήμερα, σε πολλές πολιτείες της Αμερικής, τα κουκούτσια από πικραμύγδαλο ή βερίκοκο απαγορεύονται σαν τρόφιμο . Στην Ελλάδα η εισαγωγή γίνεται από την Γερμανία και την Ολλανδία.
απόσπασμα από http://miastala.com/s/archives/20834

Τι είναι η Αμυγδαλίνη/Laetrile

Υπάρχει ένα σκεύασμα που λέγεται Laetrile και περιέχει αμυγδαλίνη ή Β17. Η αμυγδαλίνη βρίσκεται στους σπόρους πολλών φρούτων και φυτών. Το σκεύασμα αυτό είναι γνωστό πως έχει χρησιμοποιηθεί κατά του καρκίνου σε όλο τον κόσμο, χωρίς να έχει εγκριθεί από τον FDA (ΕΟΦ της Αμερικής). Η αμυγδαλίνη περιέχει σάκχαρα και Κυανίδη, η οποία Κυανίδη πιστεύεται πως είναι η δραστική ουσία που καταπολεμά τον καρκίνο. Στο cancer.gov αναφέρεται πως υπάρχουν 2 διαφορετικά είδη Laetrile/Αμυγδαλίνης, αυτή που παράγεται στην Αμερική είναι παράγωγο των εργαστηρίων, με χημικά μέσα, ενώ αυτή που παράγεται στο Μεξικό, γίνεται από τους σπόρους βερύκοκων.
Ποια είναι η ιστορία της ανακάλυψης και χρήσης της αμυγδαλίνης σαν συμπληρωματική ή εναλλακτική θεραπεία για τον καρκίνο;
Η αμυγδαλίνη απομονώθηκε το 1830 και πρωτοχρησιμοποιήθηκε το 1845 στη Ρωσία σαν στέλεχος κατά του καρκίνου. Στην Αμερική παρατηρήθηκε η χρήση της τη δεκαετία του 1920. Μια πρόωρη μορφή χαπιού βρέθηκε να είναι πολύ τοξική και σταμάτησε η χρήση του σκευάσματος. Τη δεκαετία του 50, παράχθηκε και πήρε πατέντα το Laetrile, μια λιγότερο τοξική μορφή αμυγδαλίνης. Το Laetrile πήρε μεγάλη δημοσιότητα τη δεκαετία του 70 στην Αμερική, χρησιμοποιήθηκε σαν μονοθεραπεία ή σαν τμήμα ενός προγράμματος μεταβολικής θεραπείας που περιελάμβανε ειδική δίετα, υψηλές δόσεις συμπληρωμάτων βιταμινών και ενζύμων του παγκρέατος (ένα γκρουπ πρωτεινών που βοηθούν στη χώνεψη του φαγητού). Μέχρι το 1978, αναφέρεται ότι είχαν κάνει χρήση της αμυγδαλίνης πάνω από 70.000 άνθρωποι στην Αμερική.

Συμβουλή  ,, να προτιμάτε  τα αμύγδαλα με το κέλυφος που θα σπάτε και θα τρώτε τον καρπό  του οι ίδιοι  γιατί μπορεί να έχουν υποστεί επεξεργασία  τα αμύγδαλα τα καθαρισμένα που πωλούνται στην αγορά.
Διαβάστε ακόμα: http://kosmaser.pblogs.gr/tags/koykoytsia-berykokoy-gr.html

4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΙΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ Β17 .ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΑΓΑΘΗ!ΔΙΑΘΕΤΩ ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΑ ΦΕΤΙΝΑ 6977 324845

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΙΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ Β17 .ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΑΓΑΘΗ!ΔΙΑΘΕΤΩ ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΑ ΦΕΤΙΝΑ 6977 324845

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε γράψε την ηλεκτρονική σου διεύθυνση για να επικοινωνούν όσοι θέλουν να παραγγείλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ