Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Η Ελληνική Σημαία να βγει σε όλα τα μπαλκόνια


Την Παρασκευή δεν θα γιορτάσουμε μόνο την επέτειο του "ΟΧΙ" που είπαν οι πατεράδες ή οι παππούδες μας το ΄40 στην τότε Νέα Τάξη του Ιταλογερμανικού φασιστικού άξονα.

Την Παρασκευή θα πούμε και εμείς "ΟΧΙ" στην σημερινή "Νέα Τάξη" των "αγορών" και των ντόπιων και ξένων δουλικών της .

Την Παρασκευή θα πούμε ένα βροντερό "ΟΧΙ" στο "Νέο Πατριωτισμό" του Παπανδρέου, της Διαμαντοπούλου και των άλλων εργολάβων της καταστροφής.

Θα πούμε "ΟΧΙ" στα αντιπολιτευτικά και εν πολλοίς ανθελληνικά καραγκιοζιλίκια των κεντροαριστεροδέξιων πραματευτάδων της δημοκρατίας.

Θα πούμε "ΟΧΙ" στην πολιτική κατοχή που θέλουν να επιβάλλει στη χώρα μας η Ευρωατλαντική συμμορία με την "ευγενική χορηγία" των ντόπιων εργολάβων της κυβέρνησης και των δήθεν αντιπολιτευομένων συνοδοιπόρων τους.

Το "ΟΧΙ" θα το πεί η Ελληνική Σημαία που θα βάλουμε στα μπαλκόνια μας , δείχνοντας στους επικυρίαρχους ότι μπορεί η κυβέρνηση να συνθηκολόγησε όμως ο λαός δεν παρέδωσε τα "όπλα".


Να τους δείξουμε ότι για μας τώρα αρχίζει ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας και ότι δεν σκοπεύουμε να παραδώσουμε τα "μαλάματα" των προγόνων μας Μαρτύρων και αγωνιστών στα μαγαρισμένα χέρια των δυνάμεων κατοχής.

Την Παρασκευή να μην μείνει ούτε ένα μπαλκόνι χωρίς την Ελληνική Σημαία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ