Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Πτώχευση της Leo Burnett στην Ελλάδα

Leo Burnett logo 300x153 Πτώχευση της Leo Burnett στην Ελλάδα
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο γαλλικός όμιλος -κολοσσός Publicis, πτωχεύει τη θυγατρική της στην Ελλάδα Leo Burnett βάζοντας ”φέσι” 20 εκατομμυρίων ευρώ σε ελληνικά ΜΜΕ.

Πηγές από τη διαφημιστική αγορά εξηγούν πως μία από τις κυριότερες αιτίες της πτώχευσης είναι η ανάμειξη της εταιρείας στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, αλλά και τα χρέη προς τα υπόλοιπα κανάλια που λέγεται ότι φθάνουν και ξεπερνούν τα 12 εκατομμύρια ευρώ.


Πρόκειται ουσιαστικά για την τελευταία πράξη ενός προαναγγελθέντος θανάτου και έρχεται να προστεθεί στην προ ημερών αναγγελία της πτώχευσης της Upset του Γιάννη Κακουλίδη και του media shop της Oxygen.


Η απόφαση για τη Leo Burnett είχε ληφθεί ουσιαστικά εδώ και αρκετές ημέρες καθώς είχε εκτιμηθεί ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να καλυφθεί το έλλειμμα ακόμη κι μέσα από τη διαδικασία της υπαγωγής της στο άρθρο 99 για την προστασία από τους πιστωτές.


Στο πελατολόγιο της Leo Burnett, σύμφωνα με το Capital, είναι εταιρείες μεγαθήρια όπως ο ΟΠΑΠ, η Εθνική Τράπεζα και η Procter & Gamble.


onlycy.com 
άπό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ