Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ιτική Νεκρός από τα επεισόδια στο Σύνταγμα


Δραματικές διαστάσεις προσέλαβαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια της νέας μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατά της πολιτικής λιτότητας της Κυβέρνησης.
Ένας από τους πολίτες που τραυματίστηκαν, και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», κατέληξε, λόγω ανακοπής καρδιάς, προκαλώντας συναισθήματα σοκ σε όσους το πληροφορήθηκαν.
Ο εκλιπών ήταν συνδικαλιστής, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, δέχτηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πέτρα στο κεφάλι, την ώρα που οι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, προκαλώντας εκτεταμένα επεισόδια, και επιχειρώντας να διασπείρουν το χάος στην πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, ο 53χρονος άνδρας, οικοδόμος στο επάγγελμα, μεταφέρθηκε μετά από συμπτώματα έντονης δυσφορίας, σε άσχημη κατάσταση, και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί, για περίπου 50 λεπτά, δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ