Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Θέλει και άλλη απόδειξη πως δεν είναι και δεν αισθάνεται Έλληνας ο Παπανδρέου;


Σε εθνική εορτή, στην   επετειακή ανάμνηση του μεγαλειώδους έπους της 28 Οκτωβρίου του 1940 , και αυτός διάλεξε να πάει στον εορτασμό της αραβικής άνοιξης.  !:!!!!!
Είναι να τρελαίνετε κανείς  μαζί του.  Ποιος Έλληνας, ποια Ελληνίδα ,  να σεβαστεί και να δεχθεί  πώς αυτός είναι ο πρωθυπουργός του;;;;    Πόσο μάλιστα , όταν παραμονή της 28ης  Οκτωβρίου,  της επετείου του «ΟΧΙ» του ΄40 ,  λέει αυτό το καταραμένο «Ναι»   πού παραδίδει την χώρα μας στους Γερμανούς.  Αυτό θα μείνει στην ιστορία με κατάμαυρα γράμματα.  Τόσο μαύρα, όσο τα σκοτάδια της κολάσεως. 
Ένα έχω να πώ .  Μην σκύψουμε το κεφάλι.  Μην  μείνουμε αμέτοχοι στα γεγονότα πού σηματοδοτούν την ζωή μας και τις επόμενες γενιές.   Όταν μένεις  σαστισμένος σε μια κατάσταση , αυτή τείνει να γίνει μια δεκτική πραγματικότητα πού μπορεί να σε σύρει  σε ένα τέλμα ανενέργειας πού  αυτό κρατά χρόνια μέχρι   να το συνειδητοποιήσεις και να δραστηριοποιηθείς  .   Μην ξεχνάμε πώς το έχουμε πάθει μια φορά και δυστυχώς… κράτησε 400 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ