Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ-ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ!

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα υποδέχθηκαν σήμερα το απόγευμα την Αγία Ζώνη στο αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης, ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν, παρουσία Υπουργών και Μελών της Κυβέρνησης. Της υποδοχής προΐστατο ο Μητροπολίτης Λάντογκα και Αγίας Πετρουπολης κ. Βλαδίμηρος, συνοδευόμενος από πλειάδα επισκόπων, πλήθος ιερέων και πιστού λαού. 
Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας κ. Πούτιν προσκύνησε με ευλάβεια την Αγία Ζώνη, χαιρέτησε εγκάρδια τον Ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου γέροντα Εφραίμ, τον οποίο ευχαρίστησε για τη θυσία και τον κόπο που ανέλαβε προκειμένου να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Αγιωτάτου Πατριάρχου Μόσχας κ. Κύριλλου και στην επιθυμία του ρωσικού λαού να επισκεφθεί η Αγία Ζώνη τη ρωσική γη. Επίσης τόνισε ότι η Αγία Ζώνη και η Χάρη της Παναγίας έφθασε στη Ρωσία σε μία κρίσιμη περίοδο που ο λαός έχει ανάγκη από πνευματική ενίσχυση. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr, ο πρωθυπουργός είχε εν συνεχεία ιδιαίτερη συνάντηση με τον Ηγούμενο γέροντα Εφραίμ. Ο μητροπολίτης Βλαδίμηρος από την πλευρά του, ευχαρίστησε και αυτός τον γέροντα Εφραίμ για την πρόθυμη ανταπόκριση της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου για την μεταφορά της Αγίας Ζώνης στη Ρωσία μετά από πρόσκληση του Αγιωτάτου Πατριάρχου Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου, με την προτροπή του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου και την έγκριση της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους. Ο μητροπολίτης έκανε ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός και θεώρησε ιδιαίτερη ευλογία ότι η Αγία Ζώνη φθάνοντας στη Ρωσία είχε τον πρώτο της σταθμό στην Αγία Πετρούπολη. 

Η Αγία Ζώνη αφού μείνει για 4 ημέρες στην Αγία Πετρούπολη θα συνεχίσει να ευλογεί τη ρωσική γη σύμφωνα με το πρόγραμμα, σχηματίζοντας σχήμα σταυρού στους τέσσερις ορίζοντες της ρωσικής γης και θα επισκεφθεί τις πόλεις, Αικατέρινμπουργκ, Νόριλσκ, Βλαδιβοστόκ, Ντιβέγιεβο, Σαράνσκ, Σαμάρα, Ροστόβ Να Ντονού, Καλίνιγκραντ και τέλος στις 19 Νοεμβρίου τη Μόσχα. 

Τέλος πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου αύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, είναι προσκεκλημένος στην Ορθόδοξη Ακαδημία της Αγίας Πετρουπόλεως. Εκεί θα απευθύνει πνευματικές νουθεσίες από την εμπειρία του Αγίου Όρους στους φοιτητές της Ακαδημίας. 
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ!

Όχι μόνο υποδέχθηκε την Αγία Ζώνη, αλλά το έκανε πηγαίνοντας στο Αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης μαζί με μέλη της Κυβέρνησής του: Κάντε τώρα τις συγκρίσεις σας με τους "Έλληνες πολιτικούς" που επικαλούνται τον Διάβολο για να...σωθεί η χώρα!

Όπως βλέπετε και στο βίντεο της ρωσικής τηλεόρασης, σχηματίζονται ατελείωτες ουρές από τον λαό, που επιθυμεί να προσκυνήσει την Αγία Ζώνη!

Τέτοιους θησαυρούς έχουμε στην Ελλάδα και στο Άγιον Όρος και όχι μόνο δεν τους εκτιμάμε, αλλά τους βρίζουμε και παριστάνουμε τους "άθεους"!

Μήπως πρέπει να τους χάσουμε για να βάλουμε μυαλό;

"Σύντροφοι" του ΚΚΕ, τι έχετε να πείτε για την βαθύτατη πίστη ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, μετά από τόσες δεκαετίες σκληρού μαρξισμού;

Όπως ένα σύννεφο καπνού διαλύθηκε στη συγκεκριμένη χώρα η "ιδεολογία" σας: Αντίθετα, η Ορθοδοξία έμεινε και θριαμβεύει, προς ενόχληση και απάντηση πολλών!
άπό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ