Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Από σήμερα τα ...σπουδαία !!

Όταν ένας ολόκληρος λαός, δεινοπαθεί κάτω από τα σκληρώτερα μέτρα που έχει γνωρίσει ο τόπος ιστορικά ( ωχριούν ακόμη και αυτοί οι νόμοι της οθωμανικής κατοχής) , όταν αυτός ο λαός ως μόνη διέξοδο βρίσκει τις πορείες διαμαρτυρίας και τις απεργίες που σαφώς και σε κανέναν δεν κάνουν καλό... Τότε δεν μπορεί να συμβαίνουν και πολλά τινά! Μόνον ένα και αυτό είναι ίσως η χειρότερη διαπίστωση! Ότι απλά οι κυβερνώντες του είναι τόσο χοντρόπετσοι, τόσο αναίσθητοι αλλά ίσως και τόσο ...προδότες που το μόνο που βλέπουν είναι τον τελικό τους προορισμό, δηλαδή την καταστροφή της χώρας !!!

Γιατί δεν εξηγείτε διαφορετικά το να μένουν απαθείς μπροστά στην γενική κατακραυγή, στα γιαουρτώματα και τους προπυλακισμούς, στα γιουχαΐσματα και στα σημερινά επεισόδια όπου κατα τις τελευταίες ειδήσεις διαβάζουμε ακόμη και για φωτιές στην Βουλή!!! (διαβάστε ΕΔΩ)
 Δεν εξηγείτε αλλιώς η αναίσχυντη στάση τους και η επιμονή τους (άξια προς ψυχολογική διερεύνηση) στην επιβολή όλο και πιό σκληρών, αβάσταχτων φόρων και μειώσεις μισθών, αν και εφ'όσων δεν έχουν έναν σκοπό για όλα αυτά! 
Μόνο που ως φαίνεται το ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, του λαού ΣΗΜΕΡΑ όπως εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ !!! 
Οψόμεθα!!!

Βλάχου Λία 
 άπό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ