Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΚυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Άρχισαν τα παπαγαλάκια να εμφανίζουν το κούρεμα ως... επιτυχία

Άρχισαν τα παπαγαλάκια και τα επικοινωνιακά φερέφωνα της κυβέρνησης να εμφανίζουν το κούρεμα σε όποιο ποσοστό κι αν είναι αυτό, ως μεγάλη επιτυχία.
Κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος βγήκε πριν από λίγο σε διεθνή πρακτορεία λέγοντας ότι θα πρέπει να είναι εθελοντική η συμμετοχή των ιδιωτών στο haircut, προαγγέλλοντας δηλαδή ότι οι ελληνικές τράπεζες και τα ταμεία θα συμφωνήσουν, επομένως δε θα υπάρξει και πιστωτικό γεγονός.
Μάλιστα, τα ίδια παπαγαλάκια έχουν αρχίσει να διοχετεύουν πληροφορίες ότι τα ταμεία και οι τράπεζες είναι απόλυτα διασφαλισμένες και θα στηριχθούν, οπότε δε θα υπάρξει πρόβλημα. Μ’ αυτή την επιχειρηματολογία θα εμφανιστεί και ο κ. Παπανδρέου θέλοντας να δικαιολογήσει το κούρεμα και τις συνέπειες για τους Ελληνες πολίτες.
Θα θελήσει δηλαδή να περάσει στον κόσμο το δίλημμα της εθελοντικής συμμετοχής σε ένα κούρεμα πολύ μεγαλύτερο από 21% και σε μια χρεοκοπία και κατάρρευση σε έναν με δύο μήνες.
Φυσικά, μόνο εθελοντικό δεν είναι το χαρακίρι, ότι κι αν λένε οι κυβερνητικοί. Οι τραπεζίτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό θα εκβιαστούν με το παραπάνω δίλημμα ώστε να συναινέσουν σε μια εθελοντική συμμετοχή και οι αγορές να μην το εκλάβουν ως στάση πληρωμών.
antinews 
άπό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ