Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Παπανδρέου και Βενιζέλος υπογράφουν χωρίς την πολιτική τους ιδιότητα!


Η εμφάνιση των περιβόητων επιστολών Παπανδρέου και Βενιζέλου προς το ΔΝΤ, σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών (που έχουν ήδη καταγραφεί και αναλυθεί εκτενέστατα κυρίως στο διαδίκτυο) για τα όσα σε αυτές τις επιστολές αναγράφονται και στα όσα αυτή η κατοχική κυβέρνηση επιβάλλει στους πολίτες.

Ο λόγος; Απλός! Φορτώνουν τους πολίτες με πολλά περισσότερα από αυτά για τα οποία δεσμεύονται στους «εταίρους» και στους τραπεζίτες. Πολλοί καταλήγουν στο συμπέρασμα πως οι κυβερνώντες προχωρούν και σε «δωράκια» προς την εσωτερική ελίτ του κεφαλαίου, ενώ θα έπρεπε να προχωρήσουν σε ελέγχους για το πού πήγαν τα χρήματα της Ευρώπης που αφορούσαν την εισαγωγή νέων τεχνολογιών για την αύξηση της παραγωγικότητας, την μείωση του κόστους και την αύξηση των εξαγωγών. Αλλά, επειδή αυτά τα χρήματα (δισεκατομμύρια) έχουν «παρκάρει» σε τράπεζες της Ελβετίας (αλλά και της Γαλλίας, όπως πληροφορούμαστε), κι επειδή οι κυβερνώντες συνηθίζουν να δειπνούν δημοσίως ή ινκόγνιτο με διάφορους «επιχειρηματίες» (που ως επιχειρείν κατανοούν μόνο την πριμοδότηση από κρατικά κεφάλαια και δεν κατανοούν πως το «παρκάρισμα» των χρημάτων δημιουργεί αναπόφευκτα υπανάπτυξη, ανεργία και οικονομική καταστροφή στην κρατική οικονομία), οι κυβερνώντες έχουν αποφασίσει να στραγγίσουν τους Έλληνες πολίτες από το να «ενοχλήσουν» τους συνδαιτυμόνες τους στο μεγάλο φαγοπότι, κάνοντας έτσι την κρίση ευκαιρία για λίγους και εκλεκτούς.

Όμως, πώς μπορεί να δικαιολογηθεί η επικοινωνία των κυβερνώντων με το ΔΝΤ, όταν σε αυτή την επικοινωνία δεν υπογράφουν με την πολιτική – θεσμική τους (έστω και προσωρινά) ιδιότητα; Μήπως απεκδύονται της ιδιότητάς τους; Μήπως έχουν απωλέσει αυτή την ιδιότητα και δεν την χρησιμοποιούν; Μήπως θέλουν να αποφύγουν των εγκληματικών (και πιθανότατα ποινικά κολάσιμων) ενεργειών τους, προφασιζόμενοι –στο μέλλον- πως επικοινωνούσαν ως απλοί πολίτες και όχι ως υπεύθυνοι πολιτικοί;

Άγνωσται αι βουλαί(;) των υποτακτικών και χρήσιμων ηλιθίων των τραπεζιτών. Όμως, το γεγονός –καταγεγραμμένο και υπογεγραμμένο- είναι πως στις επιστολές τους υπογράφουν και υπόσχονται την καταδίκη της χώρας, χωρίς οι ίδιοι να εμφανίζονται ως αρμόδιοι και υπεύθυνοι για την υποσχόμενη καταστροφή στα αφεντικά τους…


Στις φωτογραφίες των εγγράφων που ακολουθούν, προσέξτε (στο τέλος και των δύο) πως ο Γιώργος Παπανδρέου ΔΕΝ υπογράφει ως πρωθυπουργός, αλλά μόνο με το ονοματεπώνυμό του, ενώ ο Βαγγέλης Βενιζέλος χρησιμοποιεί την ακαδημαϊκή του ιδιότητα, αυτή του καθηγητή.

Λέτε και οι δύο να γνωρίζουν πως πολύ σύντομα θα βρεθούν εκτός “ κάδρου” και άρχισαν να υπογράφουν ως μη πολιτικοί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ