Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Παρέλαση Θεσσαλονίκης Οκτώβριος 2011: Ο λαός χειροκροτά απογόνους Μακεδονομάχων, σχολεία και Λέσχη Εφέδρων.

Επειδή δεν αντέχουμε τα "παπαγαλάκια" των ΜΜΕ να λένε ότι τάχα "δεν έγινε η παρέλαση της Θεσσαλονίκης" 
-κάτι που προφανώς επεδίωκε η ελάχιστη μειοψηφία των ατόμων του ΣΥΡΙΖΑ-
παραθέτουμε τα επόμενα βίντεο για να διαπιστώσετε ότι όχι μόνον παρέλασαν αλλά ήταν  η πρώτη φορά που ο κόσμος έδειξε τόση ζωντάνια και δυνατά τραγουδούσε το "Μακεδονία ξακουστή" και φώναζε  "Ζήτω η Ελλάδα" κλπ :Προσέξτε στο βίντεο ότι στην εξέδρα των επισήμων υπάρχει απλός κόσμος και όχι οι επίσημοι. Προσέξτε επίσης ότι παρά το ότι δεν υπάρχει αστυνομική δύναμη, ο κόσμος αυθόρμητα παραμερίζει για να παρελάσουν τα αγήματα.


Δείτε και πόσο ενθουσιασμένα ο κόσμος ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ τους σημαιοφόρους μαθητές και μαθήτριεςΔιαβάστε και ένα σχόλιο από το Ιστολόγιο ΤΑΧΑΛΙΑ το οποίο επιβεβαιώνουμε πλήρως:

"Λοιπόν,επειδή ήμουν παρών,ο κόσμος σύμπας έκραζε τον Παπούλια και τους υπόλοιπους,οι Συριζαίοι ήταν ελάχιστοι,είχαν μόνο ένα μικρό πλακάτ,ο κόσμος καταχειροκρότησε αυτούς που παρέλασαν και μάλιστα όταν κάποιοι αναρχικοί/συριζαίοι έβριζαν και γιουχάιζαν αυτούς που τελικά παρήλασαν ο κόσμος τους απομάκρυνε και κάποιοι συνεπλάκησαν μαζί τους!Για να μην πουν διάφοροι ακροαριστεροί ότι ο κόσμος δεν ήθελε την παρέλαση,διαβεβαιώ ότι έγινε το εντελώς αντίθετο!Ο κόσμος ήθελε την παρέλαση και μάλιστα με ενθουσιασμό,τον Παπούλια και τα λοιπά μέλη του ξενόδουλου καθεστώτος δεν ήθελαν!
Έπειτα,η παρέλαση έγινε αυθόρμητα!

 Η φιλαρμονική παίρνοντας πρωτοβουλία αρχίζει να παιανίζει και να περνάει παρελαύνοντας μέσα από τον κόσμο ο οποίος έκανε αυτομάτως πίσω και μάλιστα παίζοντας το "Μακεδονία ξακουστή",
ο κόσμος καταχειροκρότησε  και ακριβώς πίσω από την φιλαρμονική ακολούθησαν με το λάβαρο με τη μορφή του Π.Μελά οι απόγονοι των Μακεδονομάχων, έτσι άρχιζαν να τους ακολουθούν και τα υπόλοιπα τμήματα αυθόρμητα,ο δε κόσμος ήταν ενθουσιασμένος!
Τέτοιο γεγονός είχε να γίνει από την περίοδο της Κατοχής!Από τότε είχε να απαγορευτεί η παρέλαση όπως έκανε τώρα το κατοχικό και ξενόδουλο καθεστώς του ΠΑΣΟΚ!Και όπως ακριβώς έγινε τότε ο κόσμος αυθόρμητα έκανε μια αυτοσχέδια παρέλαση!"Δυστυχώς δεν παρέλασαν στρατιωτικά αγήματα (με εξαίρεση τις Λέσχες Εφέδρων) κάτι που -όπως μάθαμε- για να γινόταν έπρεπε να δώσει το πρόσταγμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος βέβαια είχε αποχωρήσει μαζί με τους υπόλοιπους επισήμους, οπότε δεν έδωσε και το πρόσταγμα.Ανεβάσαμε το αυθεντικό βίντεο, χωρίς καμία λεζάντα, για να παραμένει ελεύθερο προς χρήση-δημοσίευση.
Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ :
και εδώ
Όσο για τους "παράξενους" τύπους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που προσπαθούσαν να μην αφήσουν να γίνει η παρέλαση, επιφυλασσόμαστε μερικές "όμορφες" φωτογραφίες τους προσεχώς!

Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ, στάση "συνέπειας" .... και "εθνικής περηφάνιας" ...
Δείτε την:
Πριν την παρέλαση, η Νεολαία ΣΥΝ ζητάει   "Να καταργηθούν οι παρελάσεις":

Όταν όμως βλέπουν ότι ο απλός κόσμος είναι εξοργισμένος με τους πολιτικούς και θέλει να το εκφράσει, τότε εμφανίζονται οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ για να καπελώσουν τις αντιδράσεις του κόσμου:


Πέρα όμως από τα φέιγ-βολάν, προσπαθούσαν να περάσουν και δικά τους συνθήματα ("ψωμί παιδεία ελευθερία", τη "χούντα"  κλπ), μάλλον μπέρδεψαν την 28η με την επέτειο του Πολυτεχνείου, τα οποία βέβαια έλεγαν μόνον οι ίδιοι.
Δυστυχώς γι αυτούς, ο κόσμος της Θεσσαλονίκης δεν είναι και τόσο κουτός. Ξέρει τι τιμούμε την 28η Οκτωβρίου!Δείτε και την αποχώρηση των επισήμων (από την ΕΡΤ) και προσέξτε το σύνθημα που ακούγεται μετά το 40 sec:θυμίζουμε επίσης την περσινή μας ανάρτηση:

Θεσσαλονίκη Παρέλαση 25/3/2011. Βίντεο: "Κι αν χρειαστεί στον πόλεμο να πάω, κι αν χρειαστεί να σκοτωθώ. Με το αίμα μου να γράψετε ΕΛΛΑΔΑ Σ' ΑΓΑΠΩ"

 

 
Κλείνουμε με ένα τελευταίο βίντεο (το είδαμε εδώ):
Το πως τίμησαν την Επέτειο οι Έλληνες της Αυστραλίας,
προσέξτε τα παιδιά ντυμένα Μακεδονομάχοι με το σταυρό στο μέτωπο.
Οι Μακεδόνες της Αυστραλίας λοιπόν θυμούνται και τιμούν : 

άπό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ