Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Πανικός στο καθεστώς από τους “Ιατρούς του Ελληνισμού”


Ο πανικός των συστημικών παρατάξεων που ανήκουν στο δήθεν συνταγματικό τόξο τους έχει οδηγήσει στο να κατασκευάζουν καταστάσεις και διακηρύξεις βγαλμένες μέσα από τα κλισέ των συνθημάτων του πεζοδρομίου.
Οι Ιατροί του Ελληνισμού ουδέποτε διακήρυξαν διακρίσεις στην παροχή της ιατρικής περίθαλψης. Σήμερα δυστυχώς υπάρχουν διακρίσεις και αυτές είναι κατά των Ελλήνων οι οποίοι είναι αποκλεισμένοι από την δωρεάν παροχή περίθαλψης και  έχουν μετατραπεί σε ζητιάνους συνταγογράφησης περιφερόμενοι από ιατρό σε ιατρό παρακαλώντας για το αυτονόητο. Παράλληλα  οι ασφαλισμένοι  του  ΟΑΕΕ με ληξιπρόθεσμες οφειλές, παρόλο που  η Νέα Δημοκρατία προεκλογικά είχε υποσχεθεί  ιατροφαρμακευτική κάλυψη, έχουν μείνει κυριολεκτικά στο έλεος της μοίρας τους. Οι πολιτική που ακολουθήθηκε τα τελευταία 40 έτη με την ανοχή και των μη κυβερνητικών σχηματισμών έχει δημιουργήσει ένα ρατσιστικό σύστημα υγείας με θύματα τους Έλληνες. Δεν ζητάμε διακρίσεις αλλά διακοπή αυτών που υπάρχουν ενάντια στους Έλληνες.
Για του λόγου το αληθές σας παρουσιάζουμε το πλήρες κείμενο της διακήρυξης των "Ιατρών του Ελληνισμού"
συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ