Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Το «ματωμένο φεγγάρι» του Οκτωβρίου φέρνει ανατροπές

Ο Οκτώβριος είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος μήνας τόσο για την Ελλάδα όσο και για τον πλανήτη.
Στις 8 Οκτωβρίου έχουμε την δεύτερη, από τις τέσσερις που θα πραγματοποιηθούν, έκλειψη Σελήνης με την ονομασία «Blood Red Moon» στον άξονα Ζυγού – Κριού.
Αυτή η έκλειψη είναι συνολική σεληνιακή έκλειψη ορατή στο Denver (πρωτεύουσα του Κολοράντο).
Στις 23 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 0 μοίρες και 25 λεπτά.
Η Ελλάδα μέσα από μεγάλες πολιτικές ανατροπές οδηγείται σε εκλογές. Από το σκηνικό έντασης που θα επικρατήσει, ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει πρώτο κόμμα ενώ κερδισμένη θα βγει και η Χρυσή Αυγή.
Τα περισσότερα μικρά κόμματα χάνονται από τον πολιτικό χάρτη.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα ανέβει τα σκαλοπάτια του Μαξίμου αλλά όχι αυτοδύναμος. Το όνομα κλειδί στις εξελίξεις θα είναι ο Καραμανλής.
Τα αστρολογικά γεγονότα ευνοούν την επιστροφή και την επιβολή προσώπων που είχαν παίξει σημαντικό ρόλο στο παρελθόν, όπως ο Καραμανλής.
Σε οικονομικό επίπεδο οι καταστάσεις θα οδηγήσουν σε νέο αδιέξοδο και νέα βουτιά που θα οδηγήσει με την σειρά της σε νέες πολιτικές εντάσεις.
Κλειδί στις κοινωνικές εξάρσεις θα είναι οι ρυθμίσεις για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας.
Όμως όσα και να συμβούν στην Ελλάδα η χώρας μας θα είναι σε καλύτερη μοίρα από αυτό που θα συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Ελλάδα θα είναι στη μέση και η Μεσόγειος με τα Βαλκάνια θα φλένγονται.
Εκτός από την Μέση Ανατολή, με την Γάζα και τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, όπου το σκηνικό που βλέπουμε σήμερα είναι μόνο η αρχή, τεκτονικές ανατροπές θα έχουμε στην Τουρκία, την Βουλγαρία,την Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Βρετανία, την Νορβηγία και τις ΗΠΑ.
Η Τουρκία θα συγκλονιστεί από δολοφονία πολιτικού, θα γίνει απόπειρα δολοφονίας του Ερντογάν ενώ θα υπάρξει και σκηνικό νέας Αραβικής Άνοιξης.
Η Βουλγαρία θα γίνει η Ουκρανία των Βαλκανίων με τις αποσχιστικές τάσεις και τον διχασμό να κυριαρχούν.
Η Γαλλία θα συγκλονιστεί από μεγάλες αναταραχές του μουσουλμανικού στοιχείου στον νότο ενώ Βρετανία και Νορβηγία γίνονται θέατρο τρομοκρατικών επιθέσεων.
Δύσκολες ώρες περνά και ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα όπου η σύνοδος Δία Κρόνου τον στιγματίζει με μοιραίο τρόπο. Κερδισμένοι αυτή την περίοδο βγαίνουν ο Πούτιν και Κίνα.
Όμως ειδικά στην Ρωσία υπάρχει αυξημένος για τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα και υπάρχει ενδεχόμενο απόπειρας δολοφονίας στην ξηρά.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα βρεθεί στη δίνη των εξελίξεων με ανακατατάξεις και αλλαγές.
Η Γερμανία και η Αγγλία θα δεχθούν μεγάλα χτυπήματα ενώ η διάλυση του ευρώ δείχνει πιο πιθανή από ποτέ κλείνοντας έτσι έναν κύκλο.
Μεγάλες εξεγέρσεις θα γίνουν σε Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία και Ιταλία ως αποτέλεσμα της «πυρκαγιάς» ολόκληρου του Νότου.
Τα αστρολογικά γεγονότα του Φθινοπώρου σηματοδοτούν ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ το οποίο θα ξεκινήσει από τη Wall Street, με το κραχ του 1922 να μοιάζει με αεράκι μπροστά στον τυφώνα που έρχεται.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα γίνουν σήμα κατατεθέν ενώ μεγάλος σεισμός θα αναστατώσει την Αμερική με πιθανότερα επίκεντρα τη Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Μεξικό.
Τα ματωμένα φεγγάρια πάντα άλλαζαν τον πλανήτη.
Έχουν φέρει δικτατορίες, γεννήσεις μεγάλων ηγετών και πολέμους. Αντίστοιχες χαρακτηριστικές χρονιές είναι το 1492, 1493, 1949, 1967.
Και σημειώστε τα αστρολογικά φαινόμενα του φετινού Φθινοπώρου θα επηρεάσουν τις εξελίξεις και άρα τις ζωές μας και όλο το 2015.
Μόνο μετά τον Μάρτιο του 2016 ανασαίνει ο αστρολογικός χάρτης με θετικά γεγονότα και την ελπίδα να ξαναχτίζεται σταδιακά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ