Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΟ 99% ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Γιά νά μήν λέμε πώς μόνο στά ασιατικά μέρη γίνονται κτηνωδίες ανάμεσα σέ "ανθρώπους".  Τά ίδια συμβαίνουν καί στήν "πολιτισμένη" Ευρώπη. Ε! βρέ Προμηθέα, από  σένα ξεκίνησε τό κακό. Θά ήθελα νά ήξερα ποιό  είδος ζώο - τρωγλοδύτη λυπήθηκες  καί έκανες έναν πλανήτη πιθηκανθρώπους

Εγκλήματα με Ευρω-Επιδότηση

του Σπύρου Χατζάρα

Εμβρόντητοι οι ρωσόφωνοι της Νέας Ρωσίας, ανακάλυψαν μετά την αποχώρηση των κατοχικών δυνάμεων του Κιέβου από το χωριό Κόμμουναρ , ομαδικό τάφο με τις σορούς τεσσάρων γυναικών που ήταν δεμένες πισθάγκωνα , και από τις οποίες η μια είχε αποκεφαλιστεί , ενώ μια άλλη ήταν έγκυος. Πτώματα «αγνοουμένων» βρίσκονται παντού. Σε άλλο χωριό, που βρίσκονταν υπό τον έλεγχο του τάγματος Aidar της Εθνοφρουράς, βρέθηκε η σορός γυναίκας που την είχαν κάψει ολοσχερώς και της είχαν κόψει με πριόνι μέρος του ποδιού!
Απίστευτες θηριωδίες, εναντίον του άμαχου πληθυσμού, από τους «τζιχαντιστές» της ΕΕ , που πολέμησαν για την «Ευρώπη» και για τα ιδανικά της δύσης και του ΝΑΤΟ. Που πολέμησαν για να υπογραφεί η Συμφωνία Σύνδεσης με την ΕΕ, που δεν υπέγραφε ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς.
Αυτά τα εγκλήματα υποστηρίζουν το Παρίσι και το Βερολίνο και οι άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες που επιβάλουν, με εισήγηση της Κομισιόν, κυρώσεις κατά της Ρωσίας, επειδή δεν άφησε στο έλεος των σφαγέων του «Ευρωμαιντάν», τους ρωσόφωνους της ανατολικής Ουκρανίας.
Οι εγκληματίες στους οποίους στέλνουν βοήθεια οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, έφυγαν μετά την ανακωχή, αλλά άφησαν πίσω την υπογραφή τους. Αυτούς τους εγκληματίες υποστηρίζουν υποστηρίζουν υποχρεωτικά, λόγω άνωθεν αποφάσεων, οι δικοί μας ροδάκινοπαραγωγοί, ιχθυοτρόφοι, και ελαιοπαραγωγοί, και κάθε ένας που υφίσταται ζημιές από τις κυρώσεις που επέβαλε παράνομα η Ευρώπη κατόπιν αμερικανικής εντολής.
Η πολιτική «γραμμή» της κυβερνητικής Κοινοπραξίας είναι: «Ας σαπίσουν και μερικοί τόνοι ροδάκινα . Το σημαντικό είναι να μην σαπίσει μέσα μας ο άνθρωπος και χαθεί το φως της ελευθερίας».
Πληρώνουμε δηλαδή για τον άνθρωπο και το «φως της Ελευθερίας».
Για το ίδιο «φως της Ελευθερίας» πλήρωσαν με τη ζωή του η γυναίκες του Κόμουναρ. Αλλά τα διεθνή μμε που στον πόλεμο του Κοσσυφοπέδιου φώναζαν για την «σφαγή του Ράτσακ», για τη σφαγή του Κόμμουναρ δεν λένε τίποτα. Και τι έγινε ρε παιδί μου μπρός στο «φως της Ελευθερίας»; Τέσσερες ρωσίδες ήταν. 
  Ασφαλώς, η εξωτερική πολιτική μιας Χώρας δεν καθορίζεται μόνο από «μερικά φορτία ροδάκινα», όπως είπε η ανεύθυνη και επικίνδυνη για τα συμφέροντα της Χώρας μας κυβερνητική Κοινοπραξία, που βλέπει τις συνέπειες του εμπάργκο της Ρωσίας ως «μερικά φορτία ροδάκινα».
Χρειάστηκε πάνω από μια δεκαετία για να χτιστούν απ' το μηδέν οι ελληνορωσικές σχέσεις, με το «άνοιγμα» του Κώστα Καραμανλή, που το πλήρωσε και ο ίδιος και όλοι μας επειδή δεν το ήθελαν οι «σύμμαχοι» αλλά και οι «αναρχικοί» που έκαιγαν την Αθήνα καθημερινά και οι «εμπρηστές» που έκαιγαν τα δάση κάθε καλοκαίρι επί Καραμανλή!
Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, οι απώλειες της Ελλάδας, θα ανέλθουν σε 240 εκατ. Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνουν με απόφαση της κυβέρνησης οι Έλληνες για να υποστηρίξουν τους σφαγείς του Κόμμουναρ. Δηλαδή το «Φως της Ελευθερίας». Όπως το είπε Ομπάμα πριν την ανακοίνωση των νέων κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας :«Σήμερα υπενθυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ εννοούν αυτό που λένε και συνδράμουμε τη διεθνή κοινότητα στη στήριξη των ελευθεριών και των δικαιωμάτων των λαών ανά τον κόσμο».
Όμως η αποκάλυψη από τον ομαδικό τάφο του Κόμμουναρ της πραγματικής ταυτότητας των «αγωνιστών» της Ελευθερίας και της Συμφωνίας Σύνδεσης με την ΕΕ, θέτει σε άλλη βάση το δικαίωμα το κ. Σαμαρά να επιβάλει κυρώσεις εξ ονόματος μας, χωρίς να έχει την έγκριση του Κοινοβουλίου. Πότε ζήτησε την εξουσιοδότηση και δεν το μάθαμε;
Οι ευρωπαϊκές αντι-ρωσικές κυρώσεις είναι κυριολεκτικά στον αέρα διότι από καμιά σύμβαση και συνθήκη δεν προκύπτει η ρητή και αδιαμφισβήτητη αρμοδιότητα του Συμβουλίου να επιβάλει «Κυρώσεις».
Στην Αμερική αυτό το ζήτημα το χειρίζεται το Κογκρέσο. Η Ευρώπη αποφασίζει με την πολιτική νομιμοποίηση του Κογκρέσου, διότι, η «Ευρώπη» δεν υπηρετεί τα συμφέροντα των λαών της και ακολουθεί τυφλά την εξωτερική πολιτική και τα συμφέροντα των ΗΠΑ.
Αλλά, εφόσον οι ευρωπαϊκές κυρώσεις αποφασίστηκαν σχετικά με τις ρωσικές ενέργειες που, «υπονομεύουν ή απειλούν την εδαφική ακεραιότητα, την κυριαρχία και την ανεξαρτησία της Ουκρανίας», η Αθήνα και η Κύπρος δεν θα έπρεπε να τις συνδέσουν άμεσα με την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας που υπονομεύει ή απειλεί την εδαφική ακεραιότητα, την κυριαρχία και την ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας και όχι μόνον. Διότι η Τουρκία έχει κάνει «σουρωτήρι» την εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία και της Ελλάδας. 99 παραβιάσεις μες σε 24 ώρες στο Αιγαίο από την Τουρκία στις 22 Σεπτεμβρίου που τις έκρυψε το ΓΕΕΘΑ λόγω σε «τυχαίου λάθους».
Και καλά ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος με τις τόσες σκοτούρες τους το ξέχασαν. Η Βουλή; Η αντιπολίτευση;
Η ελληνική Βουλή, ως έχει δικαίωμα και αρμοδιότητα, θα πρέπει να αποφασίσει, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία αφού η κυβέρνηση αγωνίζεται για τις ελευθερίες και τα δικαιώματα άλλων λαών και όχι του ελληνικού. Άλλωστε οι κυρώσεις είναι παράνομες διότι πλήττουν την αρχή του ελεύθερου εμπορίου. Το «Φως της Ελευθερίας».
Το Συμβούλιο της ΕΕ και η Κομισιόν δεν έχουν καμιά εξουσιοδότηση για να λαμβάνουν μέτρα κατά της ελευθερίας του Εμπορίου.
Κι όταν ο ιστορικός του μέλλοντος που θα καταγράψει την παταγώδη αποτυχία της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής θα σημειώσει την απάντηση του κ. Σαμαρά στη συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο:
«Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ