Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ .

Διαβάστε: — ΚΑΘΑΡΑ εβραϊκό το «Ελληνικό» βιβλίο θρησκευτικών της Α` γυμνασίου!!! Ιδού με τι θα ασχοληθούν για μια ολόκληρη χρονιά τα παιδιά μας της πρώτης τάξης του γυμνασίου Και το χειρότερο???…
Θα βαθμολογηθούν γι αυτό !!! — Την προϊστορία των εβραίων !!!
Και να ήταν μονάχα αυτό θα μπορούσα να το δεχτώ μιας και η παλαιά Διαθήκη είναι κοινή μεταξύ Χριστιανισμού κσι Ιουδαϊσμού.Οι φωτογραφίες με την μελέτη της Τορά, με σύγχρονους Ιουδαίους ιερείς, με πιστούς και με Γιαχβέδες είναι απαραίτητες ??? Το κεφάλαιο με το ολοκαύτωμα των εβραίων από τους ναζί που κολλάει στα θρησκευτικά???
2 Αυτή η προπαγάνδα του ολοκαυτώματος δεν έχει σταματημό. Πριν το τέλος του βιβλίου υπάρχει και μια αναφορά στον Μέγα Αλέξανδρο ο οποίος, ήταν λέει η αιτία να χάσει ο εκλεκτός λαός του Θεού τον δρόμο του!!!! και να ακολουθήσει την ΜΟΔΑ των Ελλήνων!! Έλεος…..
Μια ολόκληρη χρονιά για εβραϊκές ιστορίες. Κρίμα…

3
4

5

6

7

8

9

10
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ
hellasforce.com

1 σχόλιο:

  1. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ. ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ