Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΚυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Θεωρήστε και το “δεύτερο” τουφέκι, όπως λέει και ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ένα είδος επιβίωσης. Γιατί οι ΘΕΡΜΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ καί οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ είναι σημαδεμένοι και θα δεχθούν επιθέσεις.

Στην Κων/πολη σημαδεύουν τα σπίτια των Χριστιανών και το ίδιο κάνουν και στο Ιράκ.  Όλοι καταλαβαίνουμε πως αυτό δεν είναι για καλό.  Έχουν όμως σημαδέψει και τα σπίτια όλων των Χριστιανών  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  Και δεν εννοώ των χλιαρών,  των υβριστών ή των αδιάφορων, αλλά ΤΩΝ ΘΕΡΜΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και των πατριωτών. Όλοι  αυτοί είναι περίπου 300.000 στην Ελλάδα και είναι σημαδεμένοι,  ΟΧΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ, αλλά  με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση,  τηλέφωνο καιemail Την στιγμή που θα ξεκινήσουν οι επιθέσεις των Ισλαμιστών,  αυτοί αποτελούν τους πρώτους στόχους.... Θεωρήστε λοιπόν και το “δεύτερο” τουφέκι,  όπως λέει και ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ένα είδος επιβίωσης.  Γιατί η ιστορία δείχνει να επαναλαμβάνετε  και αν τον Πατροκοσμά τον είχαν ακούσει  οι Κρητικοί, ΌΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΠΛΙΣΑΝ το 1937,  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ  ΒΡΕΙ ΑΟΠΛΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ 41.

ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ.

Στην Αθήνα και στα μεγάλα αστικά κέντρα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα και δεν θα υπάρχει καμία ασφάλεια στους δρόμους για τουλάχιστον ένα μήνα. Τόσος υπολογίζω πως θα είναι ο χρόνος που θα χρειαστεί για να αναπτυχθεί ο στρατός εντός των πόλεων, για να παρέχει μία σχετική ασφάλεια. Θα πρέπει λοιπόν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  για αυτόν τον χρόνο, να έχετε μιά υποδομή που θα σας επιτρέψει να μείνετε ασφαλισμένοι μέσα στο σπίτι σας, πριν σκεφθείτε οποιαδήποτε μετακίνηση εκτός πόλεως. Θα μπορούσαν να τολμήσουν μία έξοδο, όσοι έχουν σπίτι σε χωριό  και έχουν ΑΜΕΣΗ πρόσβαση στις εξόδους της πόλης. Μην το τολμήσετε από άλλες περιοχές. Θα εγκλωβιστείτε στους δρόμους χωρίς καμία ασφάλεια.

Τα είδη που θα χρειαστούν  για την  επιβίωσή σας είναι αυτά  και θα υπολογίσετε εσείς  τις ημερήσιες  ανάγκες, ανάλογα τα άτομα και τις ηλικίες τους.
Το ΝΕΡΟ θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα πρέπει να λύσετε. Φανταστείτε την Αθήνα με τις βρύσες στεγνές, όταν μία τετραμελής οικογένεια καταναλώνει σήμερα περίπου 400 κιλά την ημέρα ενώ πίνουν μόνο 10. Τα υπόλοιπα πηγαίνουν στην καθαριότητα.  Θα πρέπει λοιπόν μία τετραμελής οικογένεια να έχει τουλάχιστον 800 λίτρα εμφιαλωμένο νερό για πόσιμο  και άλλους δύο τόνους τουλάχιστον, αποθηκευμένο σε δεξαμενή ή σε βαρέλια για ανάγκες καθαριότητας που θα χρησιμοποιούνται με μεγάλη οικονομία. Η έλλειψη του νερού θα είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης, που θα φέρει και πολλές ασθένειες. Θα αποθηκεύσετε όσο περισσότερο μπορείτε, ακόμα και σε παιδικές πλαστικές πισίνες αν δεν έχετε τίποτα άλλο. Δεν θα είναι για πόσιμο και θα βάλετε μέσα σε κάθε βαρέλι ή σε κάθε δεξαμενή από ένα κομμάτι πετρώδη ασβέστη. Και αν έρχεται νερό στη βρύση θα συμπληρώνετε  τα αποθέματα. Επειδή πιθανόν το νερό της βρύσης δεν θα είναι ασφαλές ούτε για να το ρίχνετε πάνω σας, πάρτε φίλτρα ενεργού άνθρακα, που αν γνωρίζετε το συνδέετε πρίν την παροχή,  διαφορετικά με λάστιχο μετά.

Αν δεν έχετε την δυνατότητα της εξόδου από την πόλη, θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί πολύ χλωρίνη που να απολυμαίνει.  Θα σφουγγαρίζετε και θα κάνετε τα παράθυρα κάθε μέρα με το ίδιο νερό και κάθε τρείς μέρες  θα το αδιάζετε στην τουαλέτα.  Θα χρειαστεί να έχετε απαραίτητα αρκετές πλάκες ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ   και μπλέ ή αν δύναστε, αρκετό καθαρό οινόπνευμα. Επίσης ένα ακόμα πολύ καλό μικροβιοκτόνο αέρος,  είναι οι ταμπλέτες κάμφορας. Προμηθευτείτε αρκετές και τοποθετήστε μία μέσα στο σπίτι  και από μία έξω από πόρτες και  παράθυρα.   Όσοι μπορείτε,  να αγοράσετε λεπτό φύλλο χαλκού, που πωλείται σε ρολό 60 εκ.  και σε όσο μήκος θέλετε. Και να καλύψετε με αυτό επίπεδες επιφάνειες όπως τραπέζια και πάγκους. Ο χαλκός είναι μικροβιοκτόνος.  Το νερό, η βασική υγιεινή και η απολύμανση θα συμβάλλουν στην επιβίωση,  περισσότερο από την τροφή.  

Φάρμακα δεν θα συνιστούσα αν είστε υγιείς,  γι’ αυτό και επικεντρώνομαι  στο να μην ασθενήσετε. Διότι αν ασθενήσετε, δεν γνωρίζετε από τι θα ασθενήσετε  ώστε να έχετε και το φάρμακο. Και δεν μπορείτε φυσικά να έχετε το φαρμακείο μαζί σας. Δεν πρέπει όμως, αν έχετε κάποια φάρμακα, να  τα πάρετε για οποιαδήποτε ασθένεια,  επειδή μόνο αυτά έχετε.   Θα συνειστούσα λοιπόν να έχετε ποσότητες από  καννέλα, ξερά φύλλα ελιάς, θυμάρι, και όσα βότανα , ροφήματα και μπαχαρικά  μπορείτε να βρείτε,  με έναν οδηγό που θα αναφέρει τις θεραπευτικές  ιδιότητες του κάθε ενός. Επίσης αν μπορείτε καλό είναι να έχετε αντιοξειδωτικές βιταμίνες όπως η που ενισχύουν το ανοσοποιητικό.  Αν όμως παίρνετε κάποια φάρμακα, φροντίστε να κρατάτε ένα απόθεμα τεσσάρων μηνών και να το ανακυκλώνετε. Αν έχετε αλλεργίες σε στιμπήματα ή οτιδήποτε άλλο, προμηθευτείτε αρκετές ενέσεις κορτιζόνης. Και φυσικά ένα ενισχυμένο κουτί πρώτων βοηθειών.

Τα απαραίτητα τρόφιμα είναι τα εξής και αγοράστε κατά τις δυνατότητες σας.  Γάλα εβαπορέ και ζαχαρούχο,  Δημητριακά ολικής άλεσης και ότι θέλετε από δημητριακά, βρώμη κ.λ.π. Κρέμες αραβοσίτου στιγμής, Αλεύρι, Σιτάρι, Ζάχαρη, Αλάτι , Σόδα, Ρεβύθια, φακές, ρύζι, ζωμούς κρέατος, ντοματάκια και χυμό ντομάτας. Αρκετά κεφάλια σκόρδο και κρεμμύδια αν γνωρίζετε να τα διατηρήσετε. Εκτός από διατροφικά έχουν και πολλά θεραπευτικά οφέλη.  Ότι ωμούς ξηρούς καρπούς θέλετε και μπορείτε αλλά απαραίτητα σταφίδες και ηλιόσπορο.  Μέλι και μαύρη σοκολάτα. Τσάι  και ροφήματα, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και εμφιαλωμένο κρασί. Μέσα στη πόλη να μην ψήνετε ψωμί και να μην μαγειρεύεται με μυρωδικά, γιατί μυρίζει από μακρυά και μπορεί να οδηγηθούν σε σας από την μυρωδιά.  Αλλά  να έχετε πολλά παξιμάδια και φρυγανιές,  που μπορείτε από τώρα να κόβετε σε φέτες και να ξεραίνετε, ότι ψωμί σας περισσεύει.

Αυτά είναι πολύ περισσότερα από τα τελείως απαραίτητα πράγματα,  που με αυτά μπορείτε να τραφείτε, είτε υπάρχει ρεύμα ή υγραέριο, είτε δεν υπάρχει. Η εκτίμηση μου είναι πως το νερό θα κοπεί, αλλά το ρεύμα θα υπάρχει κάποιες ώρες της ημέρας, αλλά καλύτερα να έχετε και φιάλες υγραερίου με ένα πετρογκάζ. Στα απαραίτητα αντικείμενα να βάλετε μία πλήρη κασετίνα εργαλείων  και κουλούρες σύρμα, ψιλό και χοντρό.  Φακό και μπαταρίες,  λάμπα υγραερίου ή κεριά και ρεσώ για φωτισμό, αναπτήρες και σπίρτα.   Αλλά τα βράδυα πολύ χαμηλός ο φωτισμός και με κλειστά παράθυρα. Δεν θα ανάβετε φώτα το βράδυ ακόμα και να έρχεται το ρεύμα. Διαφορετικά θα σας εντοπίσουν και θα σας “επισκεφθούν”. Αν σας “επισκεφθούν” μία φορά,  ακόμα και αν μπορέσετε να τους απωθήσετε,  το σπίτι αυτό δεν θα είναι πλέον ασφαλές και θα πρέπει να το εγκαταλείψετε.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως οι ΘΕΡΜΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ είναι σημαδεμένοι και θα δεχθούν επιθέσεις. Όπως είπε ο άγιος  Kοσμάς  “το κακό θα κρατήσει ή τρείς μέρες, ή τρείς μήνες, ή τρία χρόνια”.  Τό άγριο κυνήγι των Χριστιανών είναι το κακό  και έχουμε γλυτώσει τα τρία χρόνια,  γιατί τα γεγονότα της κάθαρσης των Χριστιανών, δεν ξεκίνησαν όπως σχεδίαζαν  τον Αύγουστο του 2011,  γιατί απετράπη τότε το πραξικόπημα και οι ταραχές. Έχει πεί επίσης ο άγιος Κοσμάς: να παρακαλάτε να είναι μέρα και όχι νύχτα, καλοκαίρι και όχι χειμώνας”.

Αν είναι νύχτα θα μας πιάσουν στον ύπνο,  ενώ αν είναι μέρα  θα το καταλάβουμε και θα μπορούμε να αμυνθούμε.  Και αν χρειαστεί να φύγετε  για να επιβιώσετε,  οι συνθήκες επιβίωσης είναι πολύ δυσκολότερες τον χειμώνα, από το καλοκαίρι.

Είμαι σίγουρος πως  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. Όσοι το αντιλαμβάνονται να ετοιμαστούν με τον τρόπο και τα είδη που αναφέρω,  και να προσευχηθείτε να γίνουν καλοκαίρι και όχι χειμώνα, για να τα γλυτώσουμε τώρα τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ και να τα στείλουμε τον ΙΟΥΝΙΟ του 2015, που τότε θα είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ