Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΡΕ ΛΕΣ;;; ΛΕΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΚΟΡΔΩΜΕΝΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΕΡΙΝΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ; ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 3 ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΤΑ ΖΕΥΓΗ ΜΠΕΝΙ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ...
Πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν στις ΗΠΑ και συμμετείχαν την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. Επίσης πολλοί ήταν αυτοί που φωτογραφήθηκαν με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και την Πρώτη ΚυρίαΜισέλ Ομπάμα. Ανάμεσά τους ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος με τη σύζυγό του Λίλα Μπακατσέλου, καθώς και ο Κύπριος πρόεδρος Αναστασιάδης με τη σύζυγό του.

Βλέποντας όμως κάποιος τις φωτογραφίες θα παρατηρήσει ότι το ζεύγος Ομπάμα έχει ακριβώς την ίδια στάση, στο ίδιο ακριβώς σημείο και τα χαμόγελα και οι πόζες του είναι ολόιδιες, χωρίς καμία διαφορά! Ετσι εύκολα μπορεί κάποιος να παρασυρθεί και να συμπεραίνει πως πρόκειται για κέρινα ομοιώματα του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ που δίπλα τους...
φωτογραφίζονται διάφοροι τουρίστες!
Το πιο πιθανό βέβαια είναι το ζεύγος Ομπάμα να έχει εκπαιδευτεί να παραμένει και να υπομένει ακίνητο τις φωτογραφίσεις με τους διάφορους που προσκλήθηκαν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.


Από zoornalistasgreki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ