Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Μέσα σε 45 ημέρες, η Ρωσία έγινε η χώρα με τα πλουσιώτερα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στον κόσμο !!!

Ακόμα πιο εντυπωσιακά είναι τα νέα που έρχονται από το κολοσσιαίων διαστάσεων κοίτασμα που κτύπησαν τα ρωσικά γεωτρύπανα στην θαλάσσια περιοχή Κάρα της Αρκτικής και απ'ότι φαίνεται η ανακάλυψή του θα έχει συνέπειες και στις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις αφού επρόκειτο για κοινή έρευνα της ρωσικής κρατικής εταιρείας Rosneft και της αμερικανικής ExxonMobil.
Υπάρχουν ενδείξεις, ότι...
Η συνέχεια  εδώ
  • 244
     


maria-spyrakiΣαφή ταυτότητα blog και υπεύθυνο διαχειριστή κάθε διαδικτυακού ημερολογίου ζητεί εδώ και τώρα από την ελληνική κυβέρνηση η πρώην δημοσιογράφος και νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.
Πιο συγκεκριμένα, το αίτημα διατυπώθηκε προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου με στόχο να ελεγχθούν τα ενημερωτικά blogs.
Παράλληλα η πρώην ρεπόρτερ του Mega, Μαρία Σπυράκη δεν κρύβει την άποψή της ότι «τα ελληνικά ΜΜΕ πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η νομοθεσία για την αδειοδότηση μπορεί να έχει καθυστερήσει, αλλά είναι σε σωστή κατεύθυνση, γιατί δεν μπορεί οποιοσδήποτε να ανοίγει ένα κανάλι ή ακόμη περισσότερο ένα blog και να μεταδίδει ειδήσεις».
Μόνο οι φίλοι σου Μαρία δικαιούνται να ασχολούνται με την ενημέρωση ε; Ντροπή σου ήσουν και δημοσιογράφος.
- See more at: http://arouraios.gr/2014/09/i-maria-spyraki-ksekinise-polemo-kata-tis-eleutherias-tou-diadiktyou/#sthash.tgXVghxH.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ