Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΜΦΙΠΟΛΗ : ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΤΥΜΒΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΛΗΘΕΙ . ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΛΕΖΑΚΙΑ...

Μενδώνη : «Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι έγινε απόπειρα ή απόπειρες τυμβωρυχίας,ακόμη και στην περίοδο της αρχαιότητας, αλλά μέχρι ποιο σημείο έφτασε η τυμβωρυχία, δεν μπορούμε να το ξέρουμε...»

Δεν ξέρετε; Και ούτε πρόκειται να το μάθετε επειδή πριν 98 χρόνια τα εγγλεζάκια από το βασιλικό Σύνταγμα Shropshire του Ελαφρού Πεζικού, ξεσήκωσαν ακόμη και τα οστά ! 

 
 Τώρα τι άλλο έχουν σουφρώσει, μόνον το αρχαιολογικό μουσείο της Βρεττανίας γνωρίζει και ίσως -ίσως κάποια από αυτά να παραμένουν σε σφραγισμένα κιβώτια, χαρακτηρισμένα ως ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ !!!
Αλλά αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν 98 χρόνια να μην γνωρίζουν τίποτα επί του θέματος, ουτε καν τις φωτό, οι έλληνες αρχαιολόγοι !!!  Πάντως δεν πιστεύω ότι δεν γνώριζαν. Δεν μπορεί να έχουν σκάψει τα εγγλεζάκια πάνω από 10 μέτρα βάθος, να έχουν βρεθεί στην είσοδο του τύμβου, να μπαινοβγαίνουν και να συλλέγουν ( Κύριος οίδε τί) και μάλιστα να υπάρχουν και φωτό, και οι δικοί μας εδώ να δηλώνουν ΑΓΝΟΙΑ !!! 


Κάτι άλλο συμβαίνει και αυτό πρέπει να είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ !!!

Υ.Γ. Και μια αφελή ερώτηση: Οι εγγλέζοι αυτό το άνοιγμα που έκαναν για να βρούν τον τύμβο, μετά το ξαναέκλεισαν; Και αν όχι, ποιός το έκλεισε εκ νέου; Γιατι εδώ μιλάμε για τόνους χώματος που αφαιρέθηκε μέχρι να εμφανιστεί η είσοδος ( βλέπε φωτό) ! Και μην μας πουλάν παραμύθι ότι το βρήκαν τυχαία κατά τα οχυρωματικά έργα που έκαναν, διότι δεν σκάβεις σε δέκα και πλέον μέτρα βάθος για οχυρό !  Άρα....

ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ