Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Μπεν ο φελλός δεν έχει πρόβλημα τζιχαντιστών

Το ξεκαθάρισε : «Δεν έχουμε πρόβλημα τζιχαντιστών μαχητών στην Ελλάδα», ειπε ο Μπεν ο φελλός μετά τη συνάντηση που είχε με τον γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν.
«Η Ελλάδα μετέχει στη διεθνή κινητoποίηση κατά του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους, η Ελλάδα σέβεται και εκτελεί τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ στα θέματα αυτά. Δεν έχουμε πρόβλημα τζιχαντιστών μαχητών στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή μας», δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός , προσθέτοντας ότι η χώρα μας συμμετέχει «στη διεθνή συνεργασία ανταλλαγής πληροφοριών». Σε ερώτηση εάν οι ελληνικές αρχές έλαβαν σχετικά στοιχεία από τη CIA ο κ. Βενιζέλος διευκρίνισε ότι «δεν έχουμε καμία τέτοια συγκεκριμένη ενημέρωση», αλλά σημείωσε πως «έχει πολύ στενή συνεργασία και με την αμερικανική διοίκηση και με όλες τις συμμαχικές μας χώρες». ξεκαθάρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις του ερωτηθείς σχετικά με ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για διασυνδέσεις επτά ατόμων ελληνικής καταγωγής με τζιχαντιστές.

ΥΓ.Έχει τουλάχιστον 2.000.000 Σουνίτες από τους οποίους τουλάχιστον οι 800.000 είναι σαλαφιστες βαχαμπίτες αλλά δεν έχει "τζιχαντιστες". Ωραίος ο φελλός.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ