Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

«Κανείς δεν πρόκειται να εισέλθει στην Νέα Παγκόσμια Τάξη, εκτός αν αυτός ή αυτή δώσουν υπόσχεση ότι θα δουλεύουν στο Λούσιφερ."

Ο O.H.E. KAI OI ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ
Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ σφηνοειδούς σχήματος (V) στο κτίριο του Ο.Η.Ε. στη Νέα Υόρκη. Τίποτε σχετικό με παραδοσιακές θρησκείες, αλλά οπωσδήποτε πνευματιστικής βάσης, δημιουργημένη από τον πρώην Γ. Γραμματέα του Οργανισμού Dag Hammarskjöld. Ο μαγνητίτης (ένας βαρύς όγκος έξι τόνων σιδήρου) γυαλισμένος στην επάνω του επιφάνεια, στο κέντρο της αίθουσας και μπερδεμένα σχήματα, κάτι σαν εικόνα ή κουρελού μπροστά, πιθανόν με θρησκευτικό νόημα, για να εκφράσουν τι; Μια αναζήτηση, ή μια ήδη προκαθορισμένη θρησκευτική πεποίθηση; Σ’ αυτή την αίθουσα, πάντως, ο Γ.Γραμματέας Kofi Annan παντρεύτηκε την Σουηδέζα σύζυγό του!
Σιγά – σιγά οι διάφοροι αρμόδιοι και οι περί αυτούς, εκδηλώνονται: Ο David Spangler,διευθύνων της Πλανητικής Πρωτοβουλίας (Planetary Initiative), στα Η. Ε. :

 «Κανείς δεν πρόκειται να εισέλθει στην Νέα Παγκόσμια Τάξη, εκτός αν αυτός ή αυτή δώσουν υπόσχεση ότι θα δουλεύουν στο Λούσιφερ. Κανείς δεν θα μπει στη Νέα Εποχή, εκτός αν λάβει Λουσιφερική μύηση». (Lucifer,ονομασία του διαβόλου σαν φωτιστού των οπαδών του, με το σκοτεινό «φως» της κόλασης βέβαια!) Η Alice Ann Bailey, «φωτισμένη» από τη θεοσοφίστρια Helena Blavatsky, ιδρύει το 1920 τη «Lucifer Trust», μια εκδοτική εταιρεία θεοσοφιστικών βιβλίων, αλλά για να μην αναγνωρίζεται εύκολα, το 1922 τη μετονομάζει σε «Lucis Trust». Η εταιρεία αυτή είναι μέλος του «Economic and Social Council» στο πρόγραμμα «Παγκόσμια καλή θέληση» των Η.Ε., τυπώνει και διαμοιράζει βιβλία των Η.Ε., και υποστηρίζει και χρηματοδοτεί διάφορες οργανώσεις, Greenpeace Int., Greenpeace USA, Amnesty Int. Και UNICEF.
Ο γ. γραμματέας της διάσκεψης του Rio το 1992, των Η.Ε. για τη Γη (UNCED) Maurice Strong είπε: «Ο πραγματικός στόχος του “Kαταστατικού Χάρτη για τη Γη” (Earth Charter) είναι να γίνει στην πράξη σαν τις «10 εντολές».
Τα Η.Ε. έχουν, για όσους δεν ξέρουν, το προφήτη τους, ονόματι Sri Chinmoy! Αυτός ο 70χρονος Ινδός μυστικιστής είναι ο επίσημος Πνευματικός Σύμβουλος των Η.Ε. Για πάνω από 25 χρόνια, προσφέρει προσευχές και συναντήσεις διαλογισμού κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα Ηνωμένα Έθνη. Το τι πιστεύει, για την υποτιθέμενη προηγούμενη ζωή του κλπ, μην τα ρωτάτε…

Γενικά οι αντιλήψεις που κυκλοφορούν στον ΟΗΕ, οδηγούν σε κοσμολατρική θρησκευτική συνείδηση. Ήδη υπάρχει κατά απομίμηση της Κιβωτού της Διαθήκης, που είχαν οι Ισραηλίτες της προ Χριστού εποχής, η «Κιβωτός της Ελπίδας» η οποία προβλήθηκε από την επιτροπή του Ο.Η.Ε. υπό τον Maurice Strong, και μέσα γραμμένες σε πάπυρο είναι οι εντολές, ο
Καταστατικός Χάρτης της Γης ή Earth Charter! Το άλλο περιεχόμενο της «κιβωτού» είναι βιβλία που έχουν γραφεί από πνευματιστικούς κύκλους παιδιών, και για αυτό ονομάζονται ʺTemenos Booksʺ και ʺTemenos Earth Masksʺ.
Ο Maurice Strong είναι μέλος επίσης της Lindisfarne (εκδοτών της G-A-I-A) μαζί με τους οπαδούς της θεωρείας της Gaia, τον βιολόγο James Lovelock, και τον δηλωμένο οπαδό του Lucifer, David Spangler, μεταξύ άλλων. Μέσα στις επιτροπές - οργανώσεις που δημιούργησε ο Maurice Strong, ηγετικό ρόλο έλαβε ο Mikhail Gorbachev, από τη Ρωσία, ο οποίος διαμένει τώρα στις Η.Π.Α.  

{Πριν από μερικά χρόνια, ο συμπρόεδρος του World Economic Forum το οποίο εδρεύει στο Davos, ο Maurice Strong, εμπιστεύτηκε σε έναν δημοσιογράφο, τα πλαίσια ενός μυθιστορήματος, “το οποίο μόνο αυτός θα μπορούσε να γράψει”, και το οποίο πολύ ευχαρίστως θα έγραφε. Κάθε Φεβρουάριο μαζεύονται στο Davos κάπου 1000 διευθυντές πολυεθνικών, αρχηγοί κρατών, υπουργοί οικονομικών και κορυφαίοι επιστήμονες, για να συζητήσουν περί του πως θα πορευθεί ο κόσμος στον χρόνο που έρχεται. «Τι θα συνέβαινε», λέει ο Strong, «αν μια μικρή ομάδα, που προέρχεται από τον μεγάλο αυτό κύκλο, έφτανε στο συμπέρασμα πως οι ισχυρές βιομηχανικές χώρες αποτελούν κίνδυνο για την καλή πορεία του κόσμου; ...και για να σώσει τον πλανήτη, η ομάδα αποφασίζει, πως είναι υποχρέωση της να οδηγήσει τον βιομηχανικό πολιτισμό σε καταστροφή»! Ο Maurice Strong ανάβει: «Η μικρή αυτή ομάδα λοιπόν από world leaders, σχεδιάζει μια συνωμοσία με σκοπό να ταρακουνήσει την παγκόσμια οικονομία. Είναι Φεβρουάριος. Όλοι οι αποφασιστικής σημασίας παράγοντες είναι στο Davos. Οι συνωμότες ανήκουν στην αφρόκρεμα των ηγετών του κόσμου. Έχουν αναλάβει τις θέσεις τους στις παγκόσμιες αγορές εμπορευμάτων και μετοχών. Προκαλούν πανικό χρησιμοποιώντας τις προσβάσεις που έχουν στις διεθνείς αγορές, στα δίκτυα υπολογιστών, και στα αποθέματα χρυσού. Μπλοκάρουν τα γρανάζια του συστήματος. Προσλαμβάνουν μισθοφόρους που συλλαμβάνουν τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και τους κρατούν ομήρους. Οι αγορές περιμένουν...» Ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να κρύψει την έκπληξή του. Ο Maurice Strong, ο συμπρόεδρος του συμβουλίου του World Economic Forum, γνωρίζει αυτή την παγκόσμια ελίτ. Κάθεται στο κέντρο της δύναμης. Θα μπορούσε πράγματι να τα προωθήσει όλα αυτά. Ο Strong συνέρχεται και καταλήγει: «Κανονικά δε θα έπρεπε να πω αυτά τα πράγματα». }

Ο Πράσινος Σταυρός είναι μια τέτοια οργάνωση. .. Ο πρώην βοηθός γ. γ. των Ηνωμένων Εθνών Robert Muller, εξηγεί στο βιβλίο του «Γένεση: Διαμορφώνοντας μία Παγκόσμια Πνευματικότητα (Genesis: Shaping a Global Spirituality), ότι: «Έχομε επίσης μία ομάδα διαλογισμού των Η.Ε. καθοδηγούμενη από ένα Ινδιάνο μυστικιστή. Θα μπορούσε να αφηγηθεί κάποιος αρκετές ιστορίες από την πνευματική μεταμόρφωση που έχουν προκαλέσει τα Η.Ε., σε σημείο που αυτή η πολύ μικρή κουκίδα πάνω στη Γη να γίνεται μια Ιερή Γη». (από το βιβλίο: The New World Religion, υπό Gary Kah, σελ. 310).Είναι προφανές ότι ο ΟΗΕ σπρώχνει σε θρησκεία με γήϊνα ενδιαφέροντα. Είναι επομένως έντονα αντιχριστιανικός! Σε όλα αυτά πρέπει να τονισθεί η ποικίλη πίεση στις θρησκείες για να υποταχθούν στο μοντέλο αυτό του μυστικιστικού τρόπου σκέψης, που βέβαια ίσως σε θρησκείες χωρίς σοβαρά δόγματα, να μην δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα. Στην Χριστιανική πίστη όμως οι επεμβάσεις σε τόσο καίρια σημεία είναι απαράδεκτες. Τότε για να πεισθούν οι διάφορες ομολογίες (όπως λέγονται από τους δυτικούς), χρησιμοποιείται η πειθώ των χρημάτων. Ο συγγραφέας Gary Kah γράφει στο βιβλίο του The New World Religion, ότι ο καθεδρικός ναός, των επισκοπικών, του Αγίου Ιωάννου στην Νέα Υόρκη, που φιλοξενεί συχνά νεωτεριστές με νεοεποχίτικες αντιλήψεις, εμφανίζει «ένα γυναικείο Χριστό στο σταυρό,πλήρη, με καμπύλες και στήθη». Μετά βάσει του περιοδικού “The New American”, ακολουθεί κατάλογος δωρητών του “ναού”, μεταξύ των οποίων: Mr. and Ms. Steven Rockefeller, Mr. Robert de Rothschild, David Rockefeller Jr., Mrs. Mary C. Rockefeller, Mr. and Mrs. Laurance Spellman Rockefeller, Rockefeller Center Properties Inc., The Rockefeller Group Inc. και πολλοί εκλεκτοί εκ των εκλεκτών “elite-of-the-elite” οργανισμοί, όπως J.P. Morgan & Co.; Chase Manhattan Bank; Goldman, Sachs & Co.; Hearst Corporation; CBS, Inc. και ακόμη, μυστηριωδώς, the Federal Emergency Management Agency (FEMA)! Επομένως η αποστασία και βλασφημία επιβραβεύεται με μπόλικο χρήμα, μην τυχόν και σταματήσει!

Είναι σημαντικότατη για τη Νέα Τάξη πραγμάτων η χρηματοδότηση από όλους αυτούς τους οργανισμούς του χρήματος, διότι αφ’ ενός προωθεί ιδέες αντίθετες στις παραδοσιακές αξίες κάθε λαού, αφ’ ετέρου σκοπεύει στην υποταγή όλων (καπιταλιστών – σοσιαλιστών –κομμουνιστών κλπ) στην αφανή κατά βάση εξουσία του Τραπεζικού Κεφαλαίου, και μάλιστα όχι του ντόπιου αλλά του πλανητικού. Εκεί «παίζουν» τα υπερσυμφέροντα των υπερ-τραπεζιτών, διότι αυτούς κατά βάση ενδιαφέρει η Παγκοσμιοποίηση: «Θα καθίστατο αδύνατο σε μας να πραγματοποιήσουμε το σχέδιό μας για τον κόσμο, αν είχαμε γίνει θέμα των λαμπρών φώτων της δημοσιότητος κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Αλλά η δουλειά τώρα είναι πολύ περισσότερο περίπλοκη και είναι προετοιμασμένη για να τρέξει μέσω μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Η υπερεθνική κυρίαρχη πολιτική εξουσία, από μια ελίτ της διανόησης και των παγκόσμιων τραπεζιτών, είναι βέβαια προτιμότερη από τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που δοκιμάσθηκε στους προηγούμενους αιώνες». Από ομιλία του David Rockefeller, ιδρυτή της Trilateral Commission, σε συνεδρία της το 1991. Φαίνεται ότι τα σχέδια δεν άλλαξαν, και η ημερομηνία (1991) στην οποία ο Ροκφέλλερ αναγγέλλει την είσοδο σε κρίσιμες διεργασίες για την Παγκ. Κυβέρνηση, δεν είναι τυχαία,διότι τότε και ο Θεός φανέρωσε ότι αρχίζουν (1992), περίπου τα γεγονότα της συντελείας, στον Άγιο Καλλίνικο από τη Ρουμανία. Τον ίδιο καιρό αναγγελλόταν από το μπαμπά Bush ότι άρχιζε η Νέα Τάξη πραγμάτων με τον πρώτο πόλεμο στο Ιράκ. 

Όμως τον τελικό λόγο θα έχει ο Θεός, και βέβαια για να προστατεύσει, όπως πάντα τους δικούς Του. Το αν θα γίνει πράξη ή όχι κάτι από τα παραπάνω, το γράφει προ πολλού η Βίβλος. Αυτό ομολογεί και ο Δανιήλ ο προφήτης: …(κεφ.Β) 20 Οι περιγραφόμενες από τον Δανιήλ βασιλείες της Γης παρομοιάζονται με θηρία, και μέχρι να παραλάβουν την βασιλεία οι Άγιοι του Υψίστου κατά τη 2α Παρουσία, οι άνθρωποι,που δεν θα πιστεύουν στον αληθινό Θεό, θα ζουν και αυτοί εμπαθώς σαν θηρία. Ας μην περιμένει κανείς αληθινές προόδους και ανέσεις και ειρήνη και ασφάλεια. Απλώς θα υπάρξουν κάποιες οάσεις στην έρημο. Και αυτό πάλι χαριστικά, διότι αν ο κόσμος είχε αφεθεί στην τύχη του, θα είχε προ πολλού καταστραφεί! 

πηγή

καί επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ