Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

BBC: Η συνέντευξη με τον μαύρο «ηγέτη κοινότητας» που πήγε στραβά

Το political correct, φιλο-πολυπολιτιστικό BBC αναγκάστηκε να κόψει μια συνέντευξη σχετικά με τις ταραχές που σαρώνουν το Ηνωμένο Βασίλειο, με το πρώην μέλος των Μαύρων Πανθήρων και καταδικασμένο από ποινικό Δικαστήριο, Darcus Howe το πρωί της Τρίτης, όταν επιτέθηκε στην δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη.
Ο γεννημένος στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο Howe, δήλωσε ότι δεν χαρακτηρίζει την αδικαιολόγητη καταστροφή της Βρετανίας των τελευταίων ημερών, ταραχές, αλλά «εξέγερση».
Ο Howe είναι ένας από τους πολλούς «μαύρους εκπροσώπους» που παρουσιάζουν συνεχώς τα συστημικά βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης από τότε που ξεκίνησαν οι ταραχές, με σκοπό να διαδώσουν τις κοινοτοπίες περί «αστυνομικού ρατσισμού» και να υποβαθμίσουν το φανερό γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ταραχοποιών και πλιατσικολόγων είναι μαύροι. Αλλά, δυστυχώς για το BBC, αυτή η άσκηση προπαγάνδας δεν τους πήγε σύμφωνα με το σχέδιο.΄

Ο Howe είπε: «Σταματούν και κάνουν έρευνα (οι αστυνομικοί) σε νεαρούς μαύρους για κανέναν λόγο. Έχω ένα εγγονό. Είναι ένας άγγελος».
Όταν η δημοσιογράφος έθεσε στον Howe ότι τυχόν τέτοιες υποτιθέμενες ενέργειες της αστυνομίας δεν ήταν δικαιολογία για τις μαζικές ταραχές, της απάντησε, «Πού ήσουν το 1981 στο Brixton;»
«Δεν το ονομάζω ταραχές. Το καλώ μια εξέγερση των μαζών του λαού. Συμβαίνει στη Συρία, συμβαίνει στο Clapham, συμβαίνει στο Λίβερπουλ, συμβαίνει στο Port of Spain στο Τρινιντάντ.
Στη συνέχεια είπε θυμωμένα στην δημοσιογράφο να «έχει κάποιο σεβασμό για ένα παλιό Δυτικό Ινδιάνο Νέγρο (West Indian negro)» και να σταματήσει να τον κατηγορεί ότι είναι ταραξίας. Πρόφερε μια ασαφή προσβολή, και η συνέντευξη κόπηκε αμέσως, ενώ ήταν έκδηλη η μεγάλη αμηχανία στο φιλο-πολυπολιτισμικό newsroom.

Στη δεκαετία του 1970, ο Howe ήταν μέλος του Βρετανικού Κινήματος των Μαύρων Πανθήρων. Συνελήφθη για ταραχές, συμπλοκές και επιθέσεις και φυλακίστηκε για τρεις μήνες για επίθεση εναντίον ενός αστυνομικού, αλλά ο ίδιος έχει βραβευτεί από Βρετανικούς τηλεοπτικούς σταθμούς με μια προσοδοφόρα καριέρα στη ραδιοτηλεόραση.
Την ίδια ώρα σε συνέντευξή του στο Russia Today, ο Βρετανός βουλευτής Gerard Batten, κατήγγειλε το BBC ότι παίζοντας το παιχνίδι της 'πολιτικής ορθότητας' υποθάλπει και κουκουλώνει τους ταραχοποιούς. Ο Batten τους περιγράφει σωστά ως κακοποιούς οι οποίοι δεν έχουν θέσεις εργασίας, επειδή δεν θέλουν να εργαστούν. Ο Batten είναι από το Λονδίνο και ένα μέλος του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (το UKIP του Nigel Farage) και είναι σφοδρός επικριτής της μετανάστευσης.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ