Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΔευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Καὶ σὲ λίγο θὰ μᾶς …«σώση» μία κυβέρνησις …«εἰδικοῦ σκοποῦ»!!!

Καὶ σὲ λίγο θὰ μᾶς ...«σώση» μία κυβέρνησις ...«εἰδικοῦ σκοποῦ»!!!Ό,τι και να ψηφίσουμε, αργά ή γρήγορα, οι ξένοι θα ορίσουν το ποιοι θα μπουν στην κυβέρνηση.
Γίνονται συζητήσεις για κυβέρνηση ειδικού σκοπού, ευρείας …«αποδοχής», ώστε να μας δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι αφού η πλειοψηφία στην Βουλή στηρίζει την σφαγή του λαού, άρα και η πλειοψηφία του λαού, που τους ψήφισε, στηρίζει τις αποφάσεις αυτές.

Οι ξένοι αποφασίζουν τα πρόσωπα και τις πολιτικές. Εμείς πληρώνουμε με αίμα τις αποφάσεις τους και μάλιστα έχοντας την ψευδαίσθηση ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της δικής μας ψήφου, της δικής μας επιλογής προσώπων. Στην πράξη είμαστε το άσχετο θύμα, σε μία στημένη παρτίδα, με σημαδεμένη τράπουλα, συνεννοημένους απατεώνες που παριστάνουν τους φίλους και σωτήρες μας, παριστάνουν τους εχθρούς των εχθρών μας, ενώ στην πραγματικότητα είναι δικοί τους άνθρωποι που βρέθηκαν μπροστά μας και στα κόμματα με συγκεκριμένο σκοπό.
Σίγμα
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ