Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΣΩΤΗΗΗΗΗΡΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΠΛΟΥΣΙΟΙ, ΥΠΟΠΤΟΙ, "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ"..Κ.Λ.Π. ...ΟΠΩΣ Ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ...ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ...!!! ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.. ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!!

 ΣΩΤΗΗΗΗΗΡΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Πάνος Σκουρλέτης είναι εκ των παλαιότερων στελεχών του Συνασπισμού, προερχόμενος από τον «Ρήγα Φεραίο» και στενός συνεργάτης στο παρελθόν του Αλέκου Αλαβάνου.
Η μητέρα του είναι της οικογενείας Λαιμού και τα περισσότερα μέλη της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας εχουν στενή παραδοσιακή σχέση με τη Ν.Δ και τη συντηρητική παράταξη.


Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ
Ορσαλία Προίσκου
Γεννήθηκε στα Μέγαρα και έχει μια δίδυμη αδελφή που ονομάζεται Παγώνα,


Λατρεύει τις εκδρομές και τη θάλασσα και γι’ αυτό προτού ο Πάνος Σκουρλέτης αναλάβει το υπουργείο Εργασίας δεν έχαναν ευκαιρία να επισκέπτονται μαζί με τους δύο γιους τους τα ελληνικά νησιά. Κάνουν συχνά θαλάσσιες εξορμήσεις χρησιμοποιώντας μια βάρκα με καπετάνιο τον ίδιο τον υπουργό. Τους αρέσει, επίσης, να πηγαίνουν στο ξενοδοχείο «Χελμός» στα Καλάβρυτα, το οποίο ανήκει σε συγγενή της.

 Στην οικογενειακή μονοκατοικία της Εκάλης, κληρονομιά από τον πατέρα της οικογένειας ο οποίος ήταν διευθυντής σε υπουργείο, ενώ η μητέρα του έλκει την καταγωγή της από γνωστή εφοπλιστική οικογένεια– όπου είναι μοιρασμένη κατά τον συνηθισμένο για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο–κατοικούν οικογενειακώς τόσο ο υπουργός όσο και ο αδελφός του Γιώργος.
διαβάστε ΕΔΩ 
ΕΔΩ 
ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ