Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Φυλετική δυναμική στην Ελλάδα του σήμερα ...Η Ελλάδα έχει γεμίσει με εκατομμύρια λαθρομετανάστες που τους καλωσορίζουν οι μαρξιστές και φιλελεύθεροι δούλοι των σιωνιστών.

Φυλετική δυναμική στην Ελλάδα του σήμερα
Όλη η ιστορία του πλανήτη χαρακτηρίζεται από φυλετικές μεταβολές. Οι εξελικτικές μεταβολές είναι συνήθως πολύ αργές και διαρκούν χιλιάδες χρόνια. Η διαδικασία της φυλετικής μεταβολής επιταχύνεται όταν γίνεται μεθοδευμένα από τον ανθρώπινο παράγοντα, μέσω μετανάστευσης.
Θα εξετάσουμε τις φυλετικές μεταβολές στην Ελλάδα του σήμερα. Εφόσον εξετάζουμε το ζήτημα βραχυπρόθεσμα, οι όποιες φυλετικές μεταβολές οφείλονται σε μετακινήσεις πληθυσμών.

Χρησιμοποιούμε τα σύμβολα (=,-,+) για σταθερότητα, μείωση και αύξηση, αντίστοιχα. Οι φυλετικές τάσεις στον Ελλαδικό χώρο είναι οι εξής:...

Αλπικοί                      =
Διναρικοί                    +
Μεσογειακοί               -
Αρμενοειδείς               =
Κρομανοειδείς             =
Αφρο-ασιατικοί τύποι  +++

Για τους Αλπικούς κρατάμε μερικές επιφυλάξεις, υπάρχει περίπτωση να αυξάνονται ανεπαίσθητα, τόσο ώστε να μην γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Οι Διναρικοί αυξάνονται εμφανώς στην Ελλάδα, ιδίως με την είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων ή και πάνω του ενός εκατομμυρίου ατόμων από τα δυτικά Βαλκάνια. Είναι πολύ πιθανό σε μερικές γενιές να λογίζονται ως Έλληνες.

Πολλοί Μεσογειακοί φεύγουν για το εξωτερικό, όπου μπορούν να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Το χρήμα και η "καταξίωση" τους περιμένουν, αφήνοντας την Ελλάδα στην παρακμή. Όσοι φεύγουν είναι άτομα με ικανότητες και η φυγή τους στο εξωτερικό είναι πλήγμα, καθώς σύντομα θα χαθούν για τον Ελληνισμό.

Αρμενοειδείς έχουν σταματήσει να εισέρχονται από την Μικρά Ασία, ίσως όμως να αυξάνονται ελαφρά λόγω εισροής Ασιατών. Οι Κρομανοειδείς φαίνονται μάλλον σταθεροί, ίσως κάποιοι φεύγουν στο εξωτερικό. Η Βαλτική επίδραση πιθανόν αυξάνεται, με την είσοδο χιλιάδων ατόμων από Βουλγαρία, Πολωνία, κτλ, πραγματικότητα που αποσιωπάται συστηματικά.

Οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται καθημερινά με τις ευλογίες των εβραιομασονικών κομμάτων είναι πλέον πολλά εκατομμύρια.
  Αυξάνονται ασταμάτητα, αντικαθιστώντας τους Έλληνες. Ανήκουν σε διάφορους φυλετικούς τύπους. Από την Αφρική είναι κυρίως Sudanid, Nilotid, Saharid και από την Μέση Ανατολή είναι Arabid, Iranid. Από Ινδία-Πακιστάν είναι Indid, Indobrachid, καθώς και κάποιοι Δραβιδικοί ή αλλιώς Indomelanid που προέρχονται από το νότιο άκρο της Ινδικής χερσονήσου. Από όλους τους παραπάνω φυλετικούς τύπους, μόνο οι Saharid υπήρχαν στον Ελλαδικό χώρο προ λαθρομετανάστευσης. Να σημειώσουμε ότι ο εποικισμός της Ελλάδας από Αφρο-ασιάτες οδηγεί σε δραματική ποσοστιαία μείωση όλων των λευκών φυλετικών τύπων.
Η Ελλάδα εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών του διεθνή σιωνισμού για την φυλετική αλλοίωση της Ευρώπης, με στόχο την διάλυση των συνεκτικών δεσμών των εθνών. Η Ελλάδα ως εγγύτερος προορισμός των λαθρομεταναστών από την Ασία, έχει γεμίσει με εκατομμύρια λαθρομετανάστες που τους καλωσορίζουν οι μαρξιστές και φιλελεύθεροι δούλοι των σιωνιστών. Ο εθνικισμός είναι η μόνη λύση για να αποφευχθεί η εξαφάνιση του Ελληνισμού. Το ζήτημα είναι βιολογικό πάνω από όλα και δευτερευόντως πολιτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ