Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΚυριακή 8 Απριλίου 2012

Λουτς Γκέμπελ: «Να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη και να ξεγράψουμε τα δάνεια που της δώσαμε»

Έξοδο από την Ευρωζώνη συνιστά για την Ελλάδα ο γερμανικός Σύνδεσμος Οικογενειακών Επιχειρήσεων.O πρόεδρος του συνδέσμου Λουτς Γκέμπελ τόνισε πως «η Ελλάδα δεν θα επιβιώσει στην Ευρωζώνη ούτε θα μπορέσει να ορθοποδήσει», ενώ πρέβλεψε πως οι αντιδράσεις του κόσμου και οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας θα γίνουν περισσότερες.


Ο Γκέμπελ υποστήριξε εν συνεχεία πως η Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει από μόνη της να εξέλθει της νομισματικής ένωσης.

Εμφανίζεται μάλιστα πεπεισμένος ότι στις προσεχείς εκλογές θα επικρατήσουν «Οι διασώστες Ευρωπαίοι που αναγκάζουν την Ελλάδα να έχει μισθούς 30% χαμηλότερους».

Είναι υπέρ της επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή και δηλώνει πως μόνο με αυτόν τον τρόπο ο Έλληνας θα επιβιώσει και θα επανέλθουν οι επενδυτές στη χώρα μας.

Σε ό,τι αφορά πάντως τα δάνεια που δόθηκαν στην Ελλάδα, ο Γερμανός επιχειρηματίας θεωρεί ότι «πρέπει να τα ξεγράψουμε» και σημειώνει ότι «τα χρήματα του δεύτερου πακέτου διάσωσης των 130 δισ. ευρώ θα ήταν καλύτερα να είχαν χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και τη σταθεροποίηση των τραπεζών».

«Αν η Ελλάδα φύγει οικειοθελώς από το ευρώ, οι κίνδυνοι για τα λοιπά μέλη της Ευρωζώνης θα μειωθούν πολύ.

Και κυρίως: Η Ελλάδα θα μπορέσει να εξυγιανθεί καλύτερα η ίδια και με τη δική μας βοήθεια», καταλήγει.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ