Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΚυριακή, 8 Απριλίου 2012

Ἡ ἀσυλία τοῦ ἀριστεροῦ φασισμοῦ στήν Ἑλλάδα
Ἡ κατάντια τοῦ Ἑλληνικοῦ πολιτικοῦ συστήματος. Δέσμιοι, ὄντως, τῆς ἀριστερῆς ιδεολογίας καί κατ΄ἐπέκτασιν τοῦ ἀριστεροῦ φασισμοῦ.
Οι σκηνές που ακολουθούν, προέρχονται από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Ηπείρου.
Κάποιοι κουκουλοφόροι, εισβάλλουν στον τηλεοπτικό χώρο και εκτοξεύουν γιαούρτια και αβγά προς τον δημοσιογράφο, επειδή έκανε κάτι που ερέθισε τα «δημοκρατικά» ένστικτά τους: Επέτρεψε τηλεφωνική παρέμβαση, σε προηγούμενη εκπομπή, ενός εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.
Θαυμάστε τους «δημοκράτες»…

 
Σχόλια:
1. Ας ξεκινήσουμε από το αυτονόητο: Η Χρυσή Αυγή, είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι ένα ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό κόμμα. Και έχει νομιμοποιηθεί, με τον ίδιον τρόπο που νομιμοποιήθηκε και το ΚΚΕ το 1974: Με υπογεγραμμένη δήλωση σεβασμού του δημοκρατικού πολιτεύματος.
2. Αδυνατώ να κατανοήσω, πως οι ακροδεξιοί καλούνται με το όνομά τους και οι ακροαριστεροί, εξωραΐζονται σε «αντιεξουσιαστές», «αριστεριστές» και «αναρχικοί». Κάνει «τζιζζζ», άμα τους αποκαλέσουμε, ότι πραγματικά είναι -δηλαδή αριστεροί φασίστες;
3. Τέτοια περιστατικά, θυμίζουν έντονα την παροιμία, «είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα». Οι αριστεροί φασίστες, πλακώνονται με τους δεξιούς φασίστες -για το καλό της δημοκρατίας πάντα.
4. Στο παρελθόν, έγινε της πουτάνας -και πολύ σωστά- όταν ο Μιχαλολιάκος χαιρέτησε δημοσίως ναζιστικά. Δεν γίνεται όμως ανάλογος θόρυβος, όταν αρχηγός περιθωριακού, αλλά -επίσης- ΝΟΜΙΜΟΥ κόμματος (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) κυκλοφορεί στις διαδηλώσεις με το γνωστό σακίδιο των μπαχαλάκηδων (θυμηθείτε την περίπτωση Μάρφιν), ούτε κι όταν προβάλλει εξωφρενικές απόψεις (βλέπε ζήτημα λαθρομεταναστών). Και περνάει μάλλον αβρόχοις ποσίν η κάλυψη που δίνει εμμέσως πλην σαφώς σε πράξεις τυφλής βίας και τρομοκρατίας η παραδοσιακή Αριστερά και ιδιαιτέρως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
5. Τις τελευταίες δεκαετίες, έχουν φυτρώσει σαν μανιτάρια ένας σωρός τρομοκρατικές οργανώσεις. Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω μία που να μην ανήκει ιδεολογικά στον χώρο της Αριστεράς.
6. Πραγματικά πιστεύει κάποιος, πως η ανοχή στην ιδεολογική -κι όχι μόνο- τρομοκρατία των διάφορων «αριστεριστών», «θωρακίζει τη δημοκρατία»; Ας το δεχτούμε. Φτάνει αυτή η ανοχή να μην αφορά μόνο αυτούς.
7. Κάπως άσχετο, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω την ενέργεια του σταθμού να μην διακόψει την μετάδοση της εκπομπής την ώρα του γιαουρτώματος. Απλά θλιβεροί οι «υπεύθυνοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ