Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

NΔ & ΠΑΣΟΚ: Παίρνουν το 100% των χρημάτων και το 75% της ΤV!


Τα δύο κόμματα που συγκεντρώνουν το πολύ 35% κατά μέσο όρο στις δημοσκοπήσεις που έχουν δημοσιευθεί, βάσει του νόμου θα μοιραστούν το ... 75% του τηλεοπτικού χρόνου κατά την προεκλογική περίοδο και θα λάβουν το 100% της οικονομικής ενίσχυση!
 
Αυτό αποφασίστηκε κατά την συνεδρίαση της Διακομματικής όταν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ζήτησαν από τον υπουργό Εσωτερικών να δοθεί το σύνολο της εκλογικής ενίσχυσης πριν από τις εκλογές και όχι το 60% όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, επικαλούμενοι αυξημένες ανάγκες.

Στη συνεδρίαση της Διακομματικής αποφασίσθηκε ακόμη να εκδοθεί εντός της ημέρας η Υπουργική Απόφαση για την κατανομή του ραδιοτηλεοπτικού χρόνου στα πολιτικά κόμματα. Οι εκπρόσωποι των μικρών κομμάτων επέμειναν ότι ο χρόνος θα πρέπει να κατανεμηθεί ισόποσα ανεξάρτητα από την κοινοβουλευτική δύναμη, σ΄αντίθεση βεβαίως με τους εκπροσώπους των δύο μεγάλων κομμάτων που επέμειναν να εφαρμοστεί η ισχύουσα νομοθεσία.

Σύμφωνα με αυτήν το 75% του τηλεοπτικού χρόνου μοιράζεται μεταξύ των «μεγάλων» κομμάτων και το 25% μεταξύ των «μικρών». Ρίχθηκε πάντως και η ιδέα τα ποσοστά αυτά να διαμορφωθούν σε 70% και 30% αντίστοιχα, γεγονός που θα ευννούσε την παρουσία των «μικρών» κομμάτων, αν και ο κ. Τάσος Γιαννίτσης διαβεβαίωσε ότι θα εφαρμοστεί η ισχύουσα νομοθεσία.
 
Δηλαδή για τα λεφτά δεν είχαν πρόβλημα να παραβιαστεί η νομοθεσία. Για τον τηλεοπτικό χρόνο, όλα κι ολα: Ότι λέει ο νόμος!
 
Κουράγιο Ελλάδα: Η 6η Μαίου, πλησιάζει...
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ