Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 12 Απριλίου 2012

Τι κοινό έχουν ο Κάρολος Κούν,ο Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ,ο Μπόμπυ Φίσερ και ο Κάρλ Μάρξ;

Στην στήλη "Κοινός Νούς" του Θεόδωρου Χατζηγώγου στην εφημερίδα "Στόχος" διαβάζουμε τα παρακάτω εξαιρετικά αποκαλυπτικά:


Δικαίωση Γ.Καψάλη μέσω Εβραίων


Το «Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος» (ΚΙΣΕ) επιβεβαιώνει την εγκυρότητα του «Στόχου»: Από την εποχη του μακαρίτη Γιώργη Καψάλη ο «Στόχος» φωνάζει πως ο Ιδρυτής, του «Θεάτρου Τέχνης», Κάρολος Κουν (1908-1987) ητο 100% Εβραίος, γεννημένος στην Προύσσα της Μικράς Ασίας. Κι ότι είναι απορίας άξιον πώς οι Ναζί, όχι μόνο δεν τον έκαναν σαπούνι τον Κουν, αλλά και του επέτρεψαν να ιδρύσει το «Θέατρο Τέχνης» μεσούσης της Γερμανικής Κατοχής (1942)!..

Ο Κάρολος Κούν..Το πραγματικό του όνομα ήταν Κοέν!

Εμείς οι παλιοί θυμόμαστε τι φοβερές συκοφαντικές επιθέσεις υπέστη απο την Αριστερή Κουλτούρα ο μακαρίτης Καψάλης, κάθε φορά που διετύπωνε μέσω του «Στόχου» αυτή την απλή απορία: Πώς είναι δυνατόν ένας Εβραίος καθηγητής του Κολλεγίου Αθηνών (ο Κούν ήτο καθηγητης και του Ανδρέα Παπανδρέου στο «Κολλέγιον Αθήνών» επί 4ης Αυγούστου) να,μπορεί να ιδρύει ένα Θέαατρο Τέχνης, μεσούσης της Ναζιστικής Κατοχής, ενώ οι υπόλοιποι Εβραίοι της Ελλάδος εστέλλοντο εις την Γερμανίαν δια την ενίσχυσιν της Χιτλερικής Σαπωνοποιϊας;

Το Θέατρο Τέχνης.Το ίδρυσε ο Εβραίος Κούν μεσούσης της Ναζιστικής Κατοχής..

Και να που οι ίδιοι οι Εβραίοι της Ελλάδος δικαιώνουν τον Ιδρυτή του «Στόχου»: Μόλις κυκλοφόρησε το τεύχος Μαρτίου 2012 των «Εβραϊκών Χρονικών», που είναι το επίσημο περιοδικό του ΚΙΣΕ. Στις σελίδες 24 και 25 δημοσιεύονται αποσπάσματα από τα Απομνημονεύματα της Ελληνο-Εβραίας- ηθοποιού Εσθήρ Φράνκο. Μεταξύ άλλων διαβάζουμε μια συνομιλία της Εσθήρ με τον Κάρολο Κουν στην οποία ο Ιδρυτής του «θεάτρου Τέχνης» αποκαλύπτει στην Εβραία ηθοποιό οτι κι ο ίδιος είναι Εβραίος, αλλά έχει αλλάξει το άνομα του από Κοέν σε Κουν για να κάνει καριέρα στην Ελλάδα!» Σε άλλο σημείο των Απομνημονευμάτων της, η Εσθήρ Φράνκο αποκαλύπτει ότι κορυφαίος Έλλην Αρχαιολόγος, Μανώλης Ανδρόνικος, ήτο μέγας Λάτρης και Θαυμαστής των Εβραίων, γι' αυτό (γράφει η Εβραία ηθοποιός) και ο Θεός τον αντάμειψε με την Μεγάλη Ανακάλυψη των Μακεδόνικων Τάφων στην Βεργίνα!..Και ο Αχμαντινεζάντ είναι Εβραίος!..


Ο Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ

'Οταν ο Καψάλης απεκάλυπτε (1984) ότι ο Κάρολος Κουν ήτο Εβραίος, ελάχιστοι το εγνώριζαν. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα με τον Αντισημίτη Πρόεδρο του Ιράν, Μαχμούτ Αχμαντινεζάντ. Ελάχιστοι στον κόσμο γνωρίζουν ότι ο 56χρονος Αχμανπνεζάντ είναι Εβραίος της Περσίας).. Ούτε καν η έγκυρη Wikipedia δεν αναφέρει την Εβραϊκή Καταγωγή του διασημότερου ΑντισημΙτη της εποχής μας. 


Η αποκάλυψη έγινε το 2009, από την Βρετανική εφημερίδα «Dairy Telegraph» και το γεγονός μας το θύμισε ο «Ελεύθερος Τύπος» της περασμένης Κυριακής: Η οικογένεια του Αχμαντινεζάντ κατάγεται από τα Αραντάν και ανήκει στην Εβραϊκή Μειονότητα του Ιράν που αριθμεί 25.000 άτομα. 


Το πραγματικό της όνομα είναι Σαμπουρτζιάν, που στα Εβραϊκά σημαίνει «ο υφαντής του Σαμπούρ». Σύμφωνα με την «Daily Telegraph», όταν ο μικρός Μαχμούτ ήταν 4 ετών (1960) οι γονείς του άλλαξαν το επώνυμο τους σε Αχμαντινεζάντ και ασπάστηκαν το Ισλάμ. Αυτό, σύμφωνα μέ τους σοφούς Ραββίνους, καθόλου δεν σημαίνει ότι έπαψαν να είναι Εβραίοι, αφού το «Εβραίος» είναι φυλετική, έννοια κατά τους ίδιους τους Εβραίους. 


Τώρα, αν ρωτάτε πώς είναι δυνατόν ένας φυλετικά Εβραίος σαν τον Αχμαντινεζάντ να βρίζει και να απειλεί τους Εβραίους με κάθε ευκαιρία, η απάντησις είναι απλούστατη: Ο κορυφαίος σκακιστής όλων των εποχών Μπόμπυ Φίσερ (1943 - 2008) ήτο γνήσιος Εβραίος από την μητέρα του Ρεγγίνα, αλλά υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους Αντισημίτες του 20ού Αιώνος! 

Ο διάσημος σκακιστής Μπόμπυ Φίσερ...Ήτο και αυτός Εβραίος στην καταγωγή

Το ίδιο και ο Ιδρυτής του συφιλιδικού Κομμουνισμού, Κάρολος Μαρξ: Προερχόταν από Οικογένεια Εβραίων Ραββίνων, ήτο 100% Εβραίος εξ αμφοτέρων των γονέων του, αλλά έχει σούρει τα μύρια όσα στη Φυλή του, με επιστέγασμα την περίφημη φράση «Ο Μεγάλος Θεός του Εβραίου είναι το Χρήμα»!..

Ο πατέρας του Κομμουνισμού,Κάρλ Μάρξ. Ήταν και αυτός Εβραίος απο οικογένεια ραββίνων μάλιστα..Έτσι εξηγείται το γεγονός οτι ποτέ δεν στράφηκε στοχευμένα εναντίον των Διεθνών Τραπεζιτών. Ήταν και είναι όλοι συμπατριώτες του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ